Wpisy 3 367 404 – 3 367 503
30 września 2018 18:11 → 30 września 2018 19:36, 100 wpisów
nie podałeś treści wpisu coraz gorzej z tą stronką jest nic się nie da
{{slonce}
Dzisiaj:
>> Dzień Chłopaka <<
Dzisiaj:
>> Dzień Chłopaka <<
telegram od trampka po 0-3
wizy STOP
gaz STOP
zgadzam się z JAJA KO wyżywienia macie na Mazurach dosyć-ryby, grzyby, ziemniaki -wysyłam wam 5 000 żołnierzy do wyżywienia w waszym kraju nad Wisłą
wizy STOP
gaz STOP
zgadzam się z JAJA KO wyżywienia macie na Mazurach dosyć-ryby, grzyby, ziemniaki -wysyłam wam 5 000 żołnierzy do wyżywienia w waszym kraju nad Wisłą
Myślę że każdy nas ściemnial przed wyboramicała Amerykachociaż czy tam jest fajnie?
Nie ma zmaczanie były Niemcy wały z nami robili by było w Polsce jak najgorzej nie łudźmy się że USA będzie lepsze
ale coś trzeba wybrać Niemcy Rosja USA wyjścia nie ma za bardzo waga i na niej zyski i straty trzeba przeważyć łatwe to nie jest
Zibi i Emeryt coś dla Was
O właśnieza kilkanaście minut bo długi wieczór się zapowiadasportowydla Ani blond
A od Ruskich coś mamy albo od Makreli, Donek dostał to stanowisko, żeby mogli dalej mącić w NASZYM KRAJU tak jak za Bolka
Jestem bezpartyjny i to
To nie takie łatwe, to co mi się wydawało oczywiste z klika lat temu wcale takie proste nie jest
2:1
Za bezpartyjność
co dostaliscie na dzien chlopaka bo ja bokserki w erosy i loda
ale juz za zimnn na magnum
ale juz za zimnn na magnum
co tam w sieci słychac bo m,niałem lekka przerwę jak mogłeś zauwazyc
Siema,
co tam nowego ? Jakieś,,a może pewne pewniaki ?
Na 21 -xx,19,20,25,26,46,47,57,68,74 -oczywiście metodą ct
co tam nowego ? Jakieś,,a może pewne pewniaki ?
Na 21 -xx,19,20,25,26,46,47,57,68,74 -oczywiście metodą ct
Jak prawdziwe chłopy to mogę z nimiwznieść
3:1 gryks
Dzięki
Brawo USA
w piątek patrzyłem na wyniki co mogłem wygrać a nie wygrałem z tym że coś mi się pomyliło bo zakład był nie ważny
Mulag..ja dzisiaj w Multi Multi..5/6..jeden..numer..nie wszedł.. a liczyłem na 4300 było zagrane..z Plusem..
Mulag..Mają..mnie zostawić na stałej..umowie..Ty do zwolnienia..
podwyżki się szykują forsami 24 zł za godzinkię ddoatkowo 8 zł za każdą godzinkę do soboty no to szkoda Forsami takie życie
Olewam podwyżki..i kase..idę..tu na drzewka..też..będę.żył..Mulag.. robotu..nie brakuje..rozumisz..czy..g..o.rozumisz
nie przejmuja sie przed 10 października relane z kołchozu pieniądze mimo że na l 4 ale kaska będzie
Tak dostaniesz.24..na godzine..i kula u nogi..ladujesz..w pampersa.bez jedzenia.zgnijesz..przy..maszynie.czy tego..chcesz..bo ja nie..
Mulag.mam dach nad głową..spanie..jedzenie.nie potrzebuje..nic więcej.Ty..się dorabiaj..
To pocałuje.pociąg..na żelaznym moście..poczytasz..o mnie..w gazecie..
Forsami nie odleć
Jak dzisiaj wygrasz
wczoraj było lotto jak idzie gra Forsami szczyty zdobyte czy spadek z góry
jak pisałem tak się zakręciłem zapomniałem że nie zagrałem myślałem że mam ważne a w piątek zakład był nie ważny
Co hazard robi z człeka, ciągle szuka wygranych
Trzeba..jeszcze..zrobić.1000 karkasow..i będziesz..mial umowe..na stałe..ale..u Zaczyka..
Forsami ja mam też do października może też wypadnę poza bramę zobaczymy
R3DM6 Chcesz..scana..pytam..czekaj..to zaraz dodam..tylko..napisz czy mam dac scana ok..
Bajkopisarze tutaj to inna bajka