Wpisy 3 367 296 – 3 367 395
30 września 2018 15:29 → 30 września 2018 17:47, 100 wpisów
Zag69,Forsami i inni
Multi przerwa do jutra dzis wyszlem na wokande z aresztu śledczego multifiasko widzialem seba jest w celi grypsuje
Kk powrócił
Seba za co??
No to
Zaq.. tylko..co tak..skromnie co ja za te ,120 zlotych zrobie..zagram..od nowa..będę.Zadooowoolooony.Zadooowoolooony
Teraz pije..ostatnie. rano..do..kołchozu.po 22 dniach.przerwy..
Zag a to te same numery..co w Lotto wiesz.. bo one.w Multi Multi.nawet..chodzą...a i w keno..też..
Forsami trzeba było zapożyczyć liczby od nowych nicków, 2x z rzędu 7/10 itd.
Zag..no to Ci napiszę tak że poto gram..by..nie mieć takich..problemów....jak Ty..
Ale.na przekór złym..mocom..już zagrane..w Eurojackpot..to..co zwykle..potrzebuje..tych..211 Milionów..jak mi ta gra nie pasi..tak Miliony..w każdej postaci
I Brawo Ty.. gdzie rak sprzedają..to już..idę kupić..ze 3 kilo..
Zorro..Ty.podobno.pomagasz..Bidnym..jak nasz Janosik..podrzucć..mi trochę..worków z..pieniędzmi..tylko..nie do góry..
A potem idź do kastoramy..kup powróz..dla siebie..dla rodziny..jak to gdzieś widziałem..taką..reklame..sznurka...
Forsami Ty nie jesteś bidny jak wydajesz miesięcznie na gry lotto 500 pln wzwyż
zobaczę co da sie zrobić
Na razie
Tak..ale..sie zaskurniaki..kończą.Zorro..myslisz..że.kto..nato.zarobił.żeby..inwestować..po najgorszych..kołchozach..
Żeby..inwestować w gry...tak miało być..oj ten nasz Admin..narobił..zmian..na be .bee..jak ta koza..w kapuście..
Zasadnicze..pytanie..na które..ja znam odpowiedź..Chcecie..być Milionerami..czy..snuć..fata morgane....bo dla mnie to jasne..jak.. nikt..nie pisze..że jest łatwo..
Braklo mi ide.oo jeszcze jeden i jeszcze..browar..raz a najwyżej..wydmucham na bramie..balon..pęknie..koniec..kolchozu
.... Wypijmy za błędy za błędy obledy Danielsik zawsze pomocny w potrzebie
k. piatek strzelil 2 bramki w seri a co ten chlopczyk wyprawia co mecz zdaje sie brama chyba 8 ma juz
Niedziela będzie dla nas malkontenci
Forsami odleciał
Kto wygra finał będę bil brawo oby była to brazylia w półfinale to samo oby Serbia wygrala
Oki gryks to są Twoje typy
Dla Polski bym chcial dobrze...ale kiepsko to widzeracze Serbia i Brazylia...
Ja typuję USA vs Serbia 3:0
Polska vs Brazylia 3:2
Polska vs Brazylia 3:2
3:0
0:3
U Ciebie będzie Forttrump, powinieneś być za USA
A tak na poważnie tobAmerykanie są o wiele mocnieji od Serbii
Nie jestem pod tv i nie mogętego meczu
Taki wynik
To był ten gift
W ektraklapie scisk...4 zespoly Lech musi gonic bo lokomotywa ucieka...I zostana ostatnie wagony
Dzięki gryksteraz już mogę