Wpisy 3 364 912 – 3 365 011
28 września 2018 22:41 → 28 września 2018 23:40, 100 wpisów
Mało wyśmiewali mnie
Pamietam czasy Swiderskiego,Murka ,Zagumnego,Gruszki...Musielaka
Tomi..to..przecież..nie tak dawno..ja pamiętam..czasu..Endriu.Goloty..chciałem..z nocy..uciec..na walke..nad ranem.i tak bym..nie zdążył..
Już.po meczu..czy.w trakcie..bo ja patrzę..na Multipasko.tak sie.zabujałem..w zielonym.że..zostane..Ufoludkiem
Mega.. tak szczerze..to..nima dla kogo..tetaz.nocy..zarywać..raki..odchowane..w pieluchach..nie chodzą..po nocy..się..nie drą.. jedyna nadzieja..to Nasz Śmieszny.Dzieciak..Adam Kownacki..Wach Szpilka..to..niech..zejdą..już..z ringu..
A Tomek Adamek..w swojej..kategorii.wagowej..Dwu krotny.Mistrz Świata.. tego.nikt mu nie zabierze..a że waga ciężka..w jego..wydaniu..to nie porozumienie..no cóż..trudno..
Miller -Adamek
Wach- Szpilka
Wilder- Fury
Usyk - Bellew
Dorticos - Master
Glowka- Wlasow
usa muzin - Diablo, po lewej ci wygrani
Wach- Szpilka
Wilder- Fury
Usyk - Bellew
Dorticos - Master
Glowka- Wlasow
usa muzin - Diablo, po lewej ci wygrani
Po za naszymi Polakami..oczywiście..ciekawi..mnie bardzi walka Wilder Fury..
I Od dawna też twierdzę że..Mistrz świata wagi.Ciężkiej..może..być.tylko..jeden..a nie takie..dziadostwo..jak sie teraz..uprawia.. Ortiz był Mistrzem..Teraz..Wilder..Joshua..przecież..to..są..jakieś..brednie..to jakby.w siatkówce..staneło..na podium..pierwszego..miejsca 4 drużyny..no blazenada..no ale tu chodzi..o co o hajs...
Klitshko podłożył się angielskiemu debilowi i temu woda sodowa do mózgu, a Wilder go rozniesie na łopatki
Forsami
Zorro..nie uważam.że to było..podlozenie..Kliczko.był..jak dentka kondycyjnie..cienki..a że to gabaryty..i młot..w cepie..robił..robote..to już..inna bajka..a dostał..się.mu..równy..przeciwnik..atak..a pro po..Stawiam..na Wildera..jest..stukniety..i ma taką.petarde..w łapie..że Szpilka..leży..i kwiczy..do dnia dzisiejszego
Zorro..nie o Tym pisałem..faza faza faza..sorry..takimamy..klimat..
Klit stary bezwstyd dobrze ze juz zniknal, tak dac sie sklepac muzinowi
Pocieszałem Cię po przegranych w lotto Forsami zmień skład liczb, bo nic w życiu nie wygrasz
Zorro..ja i tak nie wygram dobrze..się bawie..przy.. i mi nie jest dane wygrać..ja jestem jak Riedel Skazany..na Kołchoz...
Lecę, miłego rozmyślania
gdzie jesteś Sebastiankupewnie siedzisz w norze ze swoim mówiłem, mówiłem i mówiłem
Cześć
zgrywus siedziałeś w norze ?
Ty zgrywus jesteś szczurem ?
Przecież my graliśmy rezerwami człowieku
Gdyby grali 1 składem to by było 3-0 dla Polski
I to by było 25-17 , 25- 15 , 25-16
Rozumiesz?
Wyszedł z nory miszcz ?
Jutro Polska -USA
zgrywus rozumiesz czy nie ?
Anty Polak wyszedł z nory i sieje popelinę
To już nie jest Rusek, teraz tam są Amerykanie
Anty Polaku gdybym Ciebie spotkał na ulicy to bym Ci wytłumaczył co i jak.
Szybciutko byś stał w w pionie
Szybciutko byś stał w w pionie
zgrywus gdzie wsadzasz paluszki ?
Zgrywus paluszki powąchaj i będziesz wiedział gdzie wsadzałeś
Jutro USA-Polska i do boju do boju
Ja tu.piszę..o anty Polaku..o nikim.innym..czytać..ze.zrozumieniem..i czystym..sumieniem..a co to jest..sumienie..spyta..ateista...sumienie.to dusza..czysta..a co to dusza..jak baran..jest..tępy..zadaje.głupie..pytania.jest.anty Polakiem..i nic tylko kusza..
Zgrywus odrobiłeś już lekcje ?
Forsami ty mu naplujesz w twarz a on powie że deszcz pada
Powiem tak:
Jak Polacy zagrają tak jak potrafią najlepiej mają duże szanse pokonać USA
Jak Polacy zagrają tak jak potrafią najlepiej mają duże szanse pokonać USA
Forsami sam widzisz kim on jest
Tak jutro LOtto
10 000 000 zł :2 = 5 000 000 zł
Forsami wiesz co
Finał usa - brazylia 3-2 o 3 miejsce serbia - polska 3-1
Tak stawiam
Tak stawiam
Sebastian..nie ciesz się..jeszcze..bo jutro..ten zaklad..puszczam ten sam 3 razy..i jeden..już..mam ważny..do 9 Października..więc..dziel to na 5 osób..co najmniej..a 4 osoby..to ja w jednej..osobie..rozumiesz..
Zaraz Ci powie tylko tak sobie myślę gdzie jest Sancho Pansa
Forsami ja ten zakład jutro puszczam x 5
Sancho Pansa już nie jeździ na ośle bo osioł padł pod jego ciężarem
sebaceous..masz świadomość..porażki..bo ja owszem..nic nie bedzie..i mi też..nic nie bedzie..najwyżej..minus 12 zlotych..bo zagram..z Plusem
Teraz Sancho Pansa się czołga bo chodzić już nie może
Bidulek
Bidulek
Jeden ma obsrane palce drugiego bolą łapki " rękodzieło" czy jak
Forsami żartowałem z tym x 5 ale coś Ci powiem
R 14 oni tak mają
Forsami wytypuję na jutro swoje liczby do Mini
Ja nie zartowałem zagram w Lotto z Plusem..3 takie..same zaklady..a co..moje wolno mi
A trzeci chodzi nad rzekę i patrzy w odbiciu wody na swoje ... hmm no właśnie na co on patrzy ?
Forsami to będzie tak :
Dla mnie 2 500 000 zł a dla Ciebie 7 500 000 zł
Dla mnie 2 500 000 zł a dla Ciebie 7 500 000 zł