Wpisy 3 364 867 – 3 364 966
28 września 2018 21:59 → 28 września 2018 23:24, 100 wpisów
GOLFIK całe MP, by chciało
Hehe, a {{diabelek}
Na bank nie w realu
Do jutra
63 latek uprawial sex z 23 latka i...zmarl na atak sercapamietajcie jak wybieracie mlode zeberki...to najlepiej pielegniarki albo rezydentki lekarkitak bedzie bezpieczniej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - padło 3 x 90 812,80 zł
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Super Szansa..i Kaskada.. dlaczego..tak uważam..pisałem..Milionów..10..na ten temat..gry.losowe..bez możliwości..samodzielnego.skreslania..w przypadku..Kaskady.. .poszły..won..
musze przeleciec te numery od konca wahadlem, moze sie ustrzeli kilka
nic sie nie stalo jeszcze euromelon, dzis powtorzy sie -15- i znow wygram jakies grosze
Miałem..dzisiaj..wygrać..w Multi Multi..i gdzie.ta wygrana.. nie widzę..chyba..oślepłem..
Tomi..jeden..ten co z Profilu.. ale to zdubluje.jeszcze..3 razy..te same..1,2,,4,19,21,35...gorzej..bo dziś..się.maszyna..popsula..i musiała..pani..ręcznie..nabijać. caly..kupon..MULTI Multi.a tu..jeszcze..Niedziela..pozamykane..trzeba..na wiele..losowań..
Cześć
Forsami mamy coś ?
Drugim składem rozwalamy Italię ha ha ha
Gdzie są spece od siatkówki ?
Lajkoniki pochowali się w norki ?
Rezerwy Polski ogrywają pierwszy skład Italii
Pisałem to mi nie wierzyli
Mało wyśmiewali mnie
Pamietam czasy Swiderskiego,Murka ,Zagumnego,Gruszki...Musielaka
Tomi..to..przecież..nie tak dawno..ja pamiętam..czasu..Endriu.Goloty..chciałem..z nocy..uciec..na walke..nad ranem.i tak bym..nie zdążył..
Już.po meczu..czy.w trakcie..bo ja patrzę..na Multipasko.tak sie.zabujałem..w zielonym.że..zostane..Ufoludkiem
Mega.. tak szczerze..to..nima dla kogo..tetaz.nocy..zarywać..raki..odchowane..w pieluchach..nie chodzą..po nocy..się..nie drą.. jedyna nadzieja..to Nasz Śmieszny.Dzieciak..Adam Kownacki..Wach Szpilka..to..niech..zejdą..już..z ringu..
A Tomek Adamek..w swojej..kategorii.wagowej..Dwu krotny.Mistrz Świata.. tego.nikt mu nie zabierze..a że waga ciężka..w jego..wydaniu..to nie porozumienie..no cóż..trudno..
Miller -Adamek
Wach- Szpilka
Wilder- Fury
Usyk - Bellew
Dorticos - Master
Glowka- Wlasow
usa muzin - Diablo, po lewej ci wygrani
Wach- Szpilka
Wilder- Fury
Usyk - Bellew
Dorticos - Master
Glowka- Wlasow
usa muzin - Diablo, po lewej ci wygrani
Po za naszymi Polakami..oczywiście..ciekawi..mnie bardzi walka Wilder Fury..
I Od dawna też twierdzę że..Mistrz świata wagi.Ciężkiej..może..być.tylko..jeden..a nie takie..dziadostwo..jak sie teraz..uprawia.. Ortiz był Mistrzem..Teraz..Wilder..Joshua..przecież..to..są..jakieś..brednie..to jakby.w siatkówce..staneło..na podium..pierwszego..miejsca 4 drużyny..no blazenada..no ale tu chodzi..o co o hajs...
Klitshko podłożył się angielskiemu debilowi i temu woda sodowa do mózgu, a Wilder go rozniesie na łopatki
Forsami
Zorro..nie uważam.że to było..podlozenie..Kliczko.był..jak dentka kondycyjnie..cienki..a że to gabaryty..i młot..w cepie..robił..robote..to już..inna bajka..a dostał..się.mu..równy..przeciwnik..atak..a pro po..Stawiam..na Wildera..jest..stukniety..i ma taką.petarde..w łapie..że Szpilka..leży..i kwiczy..do dnia dzisiejszego
Zorro..nie o Tym pisałem..faza faza faza..sorry..takimamy..klimat..
Klit stary bezwstyd dobrze ze juz zniknal, tak dac sie sklepac muzinowi
Pocieszałem Cię po przegranych w lotto Forsami zmień skład liczb, bo nic w życiu nie wygrasz
Zorro..ja i tak nie wygram dobrze..się bawie..przy.. i mi nie jest dane wygrać..ja jestem jak Riedel Skazany..na Kołchoz...
Lecę, miłego rozmyślania
gdzie jesteś Sebastiankupewnie siedzisz w norze ze swoim mówiłem, mówiłem i mówiłem
Cześć
zgrywus siedziałeś w norze ?
Ty zgrywus jesteś szczurem ?
Przecież my graliśmy rezerwami człowieku
Gdyby grali 1 składem to by było 3-0 dla Polski
I to by było 25-17 , 25- 15 , 25-16
Rozumiesz?
Wyszedł z nory miszcz ?