Wpisy 3 364 067 – 3 364 166
27 września 2018 23:37 → 28 września 2018 08:36, 100 wpisów
Przedszkolak idź już spać
arczibalik73 najpierw piszesz wyjeżdżają a teraz że wyjadą to jak to jest w końcu ?
no miato obok mojego jest wielkim miatem tam jest strefa wlasnie ekonomiczna dlatego tam bylem zobaczymy o i kto zaproponyje mi
To co pisze Mulag to są fakty i tego się nie da wymazać
bezrobocie w maju spadło do 7,4 proc. i było najniższe od 1991 r.
arczibalik73 koło jakiego wielkiego miasta mieszkasz ?
arczibalik73 I Ty czekasz aż ktoś Ci coś zaproponuje ?
Człowieku ja bym Ci jednego dnia załatwił pracę w dużym mieście bez czekania aż ktoś coś zaproponuje
Prac dużo ale jak ktoś chcę nie wiadomo co tu mu nie pasuje tu to tak łatwo nie znajdzie
Zawsze są minusy.
Nikt nie jest geniuszem
Nikt nie jest geniuszem
Fiaskiem jest to, że nie uwzględniono nie zrobiło tego ani MF, ani MZ) dodatkowych środków na służbę zdrowia. W najgorszym razie może się to przełożyć na wydłużenie kolejek pacjentów.
arczibalik73 jednego dnia przyjadę do tego miasta i będziesz miał minimum 3 propozycje pracy wierzysz mi czy nie ?
Jak coś jest źle to takie zostało a ten rząd tego nie naprawił ale do tego nie doprowadził nie zapominajmy
Mulag ze służbą zdrowia jest tak źle ze gdyby chcieli coś zrobić to na obecną chwilę było by to łatanie dziur
bo jest źle w niektórych spraw ale rząd nie wie jak to polepszyć naprawić takie zostało i się zarzuca czego nie zrobione
arczibalik73 bez urazy rusz swoją 4 literową tak jak potrafisz to zrobić na siłowni i przejdź się tu i tam i zobaczysz ile tam jest pracy
Mam Ci dać przykład gdzie masz iść ?
I dostajesz pracę od ręki
są pewne dokumenty podpisane i rzad tego nei zmieni jak kopalnie sama była premier rządu Pani Kopacz mówiła kopalnie będą wygaszane
Ja np.
otworzyłem działalność gosdp.
I myślisz że było łatwo ?
otworzyłem działalność gosdp.
I myślisz że było łatwo ?
Gdybym siedział i czekał aż ktoś mi coś zaproponuje to bym wegetował
A do tego nigdy nie dopuszczę.
A do tego nigdy nie dopuszczę.
Sam miałem po utracie pracy związku upadłością zakładu aż 3 oferty pracy ale sam poskładałem podania i telefony się urywały pierwszą podjem a za chwilkę wszystkie do których złożyłem dzwonili a nie mieszkam w dużym mieście ściana wschodnia Bezrobicie jest małe i prace są
Mam fajny pomysł na biznes
Składam pieniążki aby to zrealizować
Był okres że ciężko było coś znaleźć czułem to teraz tak nie ma na prawdę
I nie potrzeba aż tak dużo .
A można dosyć dużo na tym zarobić
A można dosyć dużo na tym zarobić
Tak Mulag tylko trzeba chcieć
tylko nie wybrzydzać tu mi nie pasuje tu nie to faktycznie pracy nie będzie
Gdzie jest GABRIEL ?
GABRIEL przychodzi w godzinę Duchów
jak ktoś nie ma co do buzi wsadzić pracę znajdzie może nie szczyt marzeń ale będzie pracował
Zgadza się.
Na garnuszek trzeba zarobić
Na garnuszek trzeba zarobić
Może w przyszłym roku już otworzę moje wymarzone biznesy.
Jeden będzie nad morzem od maja do września
Jeden będzie nad morzem od maja do września
Sikoreczka ?
Poleciał ?
Arczi Od 1 stycznia 2019 r. w Polsce wzrośnie wysokość płacy minimalnej. Najniższa krajowa pensja będzie o 150 zł wyższa - taką podwyżkę ogłosił 11 września premier Mateusz Morawiecki. Jednocześnie zostanie także podniesiona wysokość stawki za godzinę pracy. Jak widzisz nie tylko +plus
Arczi jak widzisz nie tylko +500 również dla niepełnosprawnych świadczenie pielęgnacyjne dla rodziców niepełnosprawnych dzieci z 820 zł do 1200 zł na rękę w tym roku. Wraz ze składkami ZUS to 1638 zł. Od przyszłego roku będzie to 1300 zł netto (1775 zł brutto);
Ze służbą zdrowia nie jest tak tragicznie.Ostatnio byłem 2 x w szpitalu-Poziom zadowalający!
Inna sprawa -to podstawowa opieka w przychodniach.Jeden łapiduch usiłował mnie instruować w jakiej postawie mam przed nim stać
Powiedziałem mu,że chyba pomylił się z wyborem zawodu-bo powinien uczyć w Freblówce
Inna sprawa -to podstawowa opieka w przychodniach.Jeden łapiduch usiłował mnie instruować w jakiej postawie mam przed nim stać
Powiedziałem mu,że chyba pomylił się z wyborem zawodu-bo powinien uczyć w Freblówce
Zwiększyliśmy dofinansowanie do turnusów rehabilitacyjnych z max. 1323 zł do max. 1512 zł,
Firma, która zatrudni pracownika z orzeczoną niepełnosprawnością może liczyć na comiesięczne dofinansowanie jego pensji w kwocie od 450 zł do nawet 2 400 złoty
to tak piszę Arczi bo wspominałeś ze masz grupę To są konkrety ludzie to czują że jest lepiej
Polska-Serbia 3-0 to tak dla przypomnienia
Polsce wystarczy wygrać jednego seta i wychodzimy z pierwszego miejsca,,Serbia już ma pewny awans,Włosi by musieli wygrać z Polakami 3:0 różnicą 15 punktów żeby awansować,a więc nawet jak Polska przegra z Włochami 3:0 to i tak może awansować
Dusia.
+12.
Szkoda, że >> 11 - 15 << nie było o godzinie 14, a tylko wieczorem.
Chciałem trafić... Plusa.
15 - Plus.
Chciałem trafić... Plusa.
15 - Plus.
Przerwa.
Witam
Na 14.00__
2,6,10__6,34,39__30,37,38_
_7,36,41__9,64,69__25,55,73__
43,48,71__45,51,73__69,75,78__
5,8,40__26,44,72__33,44,58__
z tego podejrzewam: 30,37,38__
69,75,78__26,44,72__
Dodatkowo: 39,40,52___
Na 14.00__
2,6,10__6,34,39__30,37,38_
_7,36,41__9,64,69__25,55,73__
43,48,71__45,51,73__69,75,78__
5,8,40__26,44,72__33,44,58__
z tego podejrzewam: 30,37,38__
69,75,78__26,44,72__
Dodatkowo: 39,40,52___
witam
Mulag bzdury piszeszzasiłek pielęgnacyjny przez 12 lat wynosił 153...złoteteraz podwyższyli po proteście o chyba 50 zł
Junak.
Forsami.
dzisiaj jade na targi pracy obejrzec jak wszystko jest wystrojone
A to przysługuje ludziom z 2 grupa inwalidzkato jest stan umiarkowanyA mało tego nie przywrócono zniżek 50% PKP jakie przyslugiwaly
A firmy zawsze pożeraly inwalidów tylko teraz tych z których największy zwrotkiedyś rencista zdrowy z 3 grupa też był inwalida...tylko sprawnym
https://gchmanhattan.pl/wp-content/uploads/2017/09/dzien_kawy.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
No to za pół godz Polacy muszą wygrać 1 set z Włochami i...odpuścić
Kedzior
Dziś Światowy Dzień Jabłka
A kawa chyba jutro ma święto
Dziś Światowy Dzień Jabłka

A kawa chyba jutro ma święto