Wpisy 3 363 488 – 3 363 587
27 września 2018 20:29 → 27 września 2018 21:31, 100 wpisów
Junak to czekam z niecierpliwością
zgrywus wygramy fujarkę ?
To teraz jako bonus jest fujarka ?
To teraz jako bonus jest fujarka ?
Sebastian w siatkach to ja nosze chmiel rozpuszczony w butelkach
Polska prowadzi z Serbią
3 363 497. Mulag 2018-09-27 (20:32) Siła Eternów Daj Moc $
piłka jest jedna a bramki są dwie
x x x x x
Nie prawda bo czasem piłki są dwie i sędzia musi przerwać mecz
piłka jest jedna a bramki są dwie
x x x x x
Nie prawda bo czasem piłki są dwie i sędzia musi przerwać mecz
Mulag..i..na osnowe.kosze.metalowe..i..na bieżnik..półka..i.na opasanie..też..kosz..druciany..
Mulag..i to mi się..podoba..Twoje..podejście..z kołchozu..odejście..
masz czas Jan Matejko też w jeden dzień obrazu bitwy pod Grunwaldem nie namalował
Jadę..do..ciepłych..krajów..ram gdzie..bociany..poleciały..wrócę..na wiosnę..
Taka będzie..prawda..że..zostaniesz..na stałe..weźmiesz..kredyt..kupisz 3 ci..dom
większość nie wróci tam gdzie się zatrzymują giną przez człowieka polowania i zabijania tylko nie wielka cześć wróci
szczególnie jak to nazywają śmietnik w Bułgarii dużo ginie i kraje muzułmańskie
Ja dostałem..Mulag..dziś..ofertę..na200.000 ale..nie skorzystam..wole..wygrać..w Lotto..
no ja korzystam z oferty do 300 tyś niestety chyba że zmienie zdanie
Niech..żyje..Debica..Ul Krakowska..38..i smok..starodawny..czyli..Lewiatan
No dzisiaj..przyszła oferta.z innego..banku.. nabiere.kredytów.zabawie..kite..odwale..niech..płaci.kto.weźmie.spadek..po..Milionerze..
tyle teraz zarabiam że dorabiać nie muszę a jak będzie za mało mogę mieć drugie tyle i drobić w tym samym zakładzie
Witam!!!
Czarni+muzułmany zabijają bociany
Przez co u nas dzietność spada
Czarni+muzułmany zabijają bociany
Przez co u nas dzietność spada
Dzisiaj..była..vife..wybrać..bloczki..naniesła..kilo..bigosu..śledzie..po Japońsku..Roladki..z miesem.i serem....kotlety..jogurty....slodycze..poco..mi..harować..Mulag poważnie..zamawiana ilość..była..już..we..wtorek..bo..jak sie..gumowce..rzucili..to nie było..by nic w bufecie..no co za trzoda.. hahaha hahaha
Zan Der Vox czy Ty naprawdę myślisz że bociany przynoszą dzieci ?
Van Der Vox ile Ty masz lat dziecino ?
Jest..robota..u kolegi.przy sortowaniu..kartofli..na zime..byś..miał..na cały..czas..i jeszcze..by..Ci..zapłacił.. powaga..a le mi się..niechce..bo mi nic się..nie chce..tylko mi sie chce..
21-21
Remis
Van Der Vox Zamilcz
Forsami
Ja tam się..znam na siatce..jak jest..pełna to..się..cieszę..a jak..pusta..to. czuję się..jakoś..dziwnie..
Mulag..dawaj..na mesa..tylko..nie takiego..z kołchozu..bo ci..karkas..założę..na łeb
1-0
Wygramy z Serbią
tak
na 21 w MM 3,12,13,14,22,24,36,39,40,41,42,44,47,53,54,59,63,64,65,66,68,69,70,71,73,76,79ILE Z TEGO WYDZIE ZOBACZYMY
Polska - Serbia 1-0
R14
Arczi
Panoramix
panoramix