Wpisy 3 362 713 – 3 362 812
26 września 2018 23:15 → 27 września 2018 00:07, 100 wpisów
Taki sportowiec musi być elastyczny i marzy mi się, że trener jednak powoła Adasia Małysza do kadry. Już widze scene na boisku jak przeciwnik śpiewa piosenkę do Adasia....więc chodź przypierdziel mi deską, raz żółtą a raz niebieską
Nasi założą odpowiednie gogle i będą widzieć na murawie strzałki jak biegać
Tia każdy dostanie nawi i będzie bramki szukał gorzej jak będzie to bramka wyjsciowa
Ja na razie jestem na etapie swojego blogu ale kto wie czy za jakiś czas nie będzie z tego reality show
Wesele,Drogówka,Kler...każdy film bije po oczachtrochę Smarzowski przypomina Bareje
Przypomniał mi się wic jak, mama wysyła Jasia po leki do apteki a ten zamiast leków kupił sobie misia. Mama go zrugała, więc poszedł dnia następnego do kościoła i przez przypadek zauważył jak ksiądz z zakonnicą ..ten teges i szantażuje księdza by kupił misia. Zapłacił za misia i ta sytuacja się powtarzała przez dwa dni . Na dzień trzeci ksiądz widząc jak Jasiu wchodzi do kościoła, spowiadając babcię ...zaklął szpetnie...JP trzeci raz misia nie kupię
Gabriel tak obcemu facetowi choć ho wie czy facetowi jak w sukience wsio gadać ja bym nie mogl
Cześć
GABRIEL
GABRIEL dlaczego przychodzisz tylko w nocy?
Na podwórzu jest kałuża
Coś z kałuży się wynurza
Mamo mamo mamo to nasz tata przecież dzisiaj jest wypłata
I jaka jest odpowiedź ?
Ciekawe co na film powie Papież Fra#nciszek?Kościół jest jaki....każdy widzitylko ze mi ka#tolikowi wstyd że ksie#za pe#dofile nie są wyrzucani a przesuwani D innych parafii
Seba to posłuchaj tego. Tata przychodzi po wypłacie wstawiony i pyta się żony waląc pięścią w stół..kto tu rządzi ? ..no na pewno nie ty kochanie tylko ja i moja mamusia. Wyciąga 200 zł kładzie na stół i mówi..to rządźta dobrze
Tomi jedno mnie ciekawi jest lista pedofilii czemu nie ma tam żadnego klera nawet tych co siedzą w kiciu
Oj tam czepiacie się chłopaki W końcu Zorro też miał swoje potrzeby
Gabriel to było zdeka innaczej wchodzi pijany żona teściowa że one rządzą na to on to rządzie cała wypłatę przepilem
gabriel a znasz to jak facet poszedl w piz u 2 tygodnie go nie bylo wraca nawalony zona do niego gdzie zes byl a ten na nartach na co zona w lecie na to on taka wersie przyjelem takiej sie bede trzymal
Wersja druga...Mała Zosia o 4-tej nad ranem budzi się i mówi do mamy...przeczytaj mi bajkę a mama na to...zaczekaj kochanie zaraz wróci tatuś to opowie nam obu
Wersja 3-cia 4-ta rano wali w drzwi mąż . Żonka otwiera i się pyta...o której to się wraca ?..jakie wraca, jakie wraca odsuń sie kobieto ja tylko po gitare
Wersja 4-ta Mąż wraca wcześniej z nocki bo się dowiedział , że żonka go zdradza Wpada do sypialni i faktycznie z pod kołdry wystają dwie pary stóp Bierze bejzbola i napierdziela kujasem po kulasach a żonka z kuchni...Kochanie nie rób tyle rumora bo teście przyjechali i śpią po podróży
Gdzieś cholero był ..na szachach...chuchnij...chuch...czuć wódę ..a co ma mnnie być czuć szachami ?
Tak mogę
Jakie jutro będą liczby w Lotto ?
Sebcio, tak a propo numerków. Kiepski w tym jestem ale jak chcesz mogę Ci numerek wykręcić. Skreśl 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10
Jestem trochę zajęty ale jestem
To chyba w Mulatkę ?
Ja pytam o Lotto 6 liczb od 1 do 49
Myślę tak bo jak nie ja to kto będzie myślał ?
Emeryt Jak myślisz Nasi zawodnicy ubezpieczyli się dodatkowo w 5-tym filarze na wypadek porażki zawodowej ?
Nasi ubezpieczyli się w 6 filarze
Emeryt nie kracz
Już krakałeś że z Serbią przegramy i co ?
Kompletnie nie znam się na sporcie ale kto wie, na emeryturze kupię sobie balkonik i będę uprawiać bieg przez płotki Tzn. najpierw rzut balkonikiem nad płotkiem a potem na czworaka pod płotkiem
Emeryt sprawdzam Twoje typy i bardzo często się mylisz
GABRIEL a Emeryt kupił sobie już balkonik ?
Emeryt nieważne jakim składem grała
Seba nie pytaj mnie o takie rzeczy ? Zaraz pewnie zapytasz czy ma basenik
Jutro też będzie grała pierwszym składem zobaczysz
GABRIEL o to nie spytam tylko spytam czy emeryt już wykonuje rzut balkonikiem nad płotkiem a potem na czworaka pod płotkiem ?
To tak jak blondynka wchodzi do sklepu RTV i pyta się sprzedawcy...jest lotnik ?..chyba pilot prosze pani...oj ze mnie taki w tym temacie lajkonik , odpowiada blondynka i się śmieje
Emeryt bez urazy ale laikiem jesteś Ty.
A jak chcesz na to dowody to już pisałem sprawdzam Twoje typy i jeszcze ani jeden zestaw Ci nie wszedł
A jak chcesz na to dowody to już pisałem sprawdzam Twoje typy i jeszcze ani jeden zestaw Ci nie wszedł