Wpisy 3 362 288 – 3 362 387
26 września 2018 15:15 → 26 września 2018 18:03, 100 wpisów
No kusza te banieczki...czwartek to nie moj dzien...ale sie zastanowie...te 6 zlociszy w ta czy w tamta
witam po pracy
17/23/31/34/68 pocelowane real tylko 2x3/5 i 4/7 i ...oboki
17/23/31/34/68 pocelowane real tylko 2x3/5 i 4/7 i ...oboki
Cześć
Jakie liczby dać do Keno ?
czesc sebus
5,11
Kwiatuszku
5,11 alt to mało do Keno
kochany nic wiecej nie mam nie gram
Jestem w kolektor ze i chciałem zagrać w Keno
07 10 18 27 36 49
Rzadko w to gram
1,6,10,14,19
Dziękuję
Już zagrałem
Los. nr 748027 - 2018-09-26 14:14 - trafiono: 4 - wygrana 18.00 zł
Stawka x 2 jedna stawka dla Ciebie
jak zagrales gdzie co uzywasz na kompie grasz
Za 10 sek lisowanie
Pisałem jestem w Fioletowe Budce
mi nic nie pisales
Ani jednej liczby
corka uzywa kompa do zadan domowych i nigdy nie moge sobie posiedziec przy liczbach
Wpis 319 sprawdź
Los. nr 748063 - 2018-09-26 16:38 - trafiono: 0 - wygrana 0 zł
ok to chybika wez
Raczej trafia
pogoda do bani a co u ciebie
4,14,23,48,66,67 chybik 15,09 nic
U mnie nie jest źle
Teraz w tym losowaniu było dużo Twoich liczb
Takie zycie
Jesteś?
Los. nr 748053 - 2018-09-26 15:58 - trafiono: 8 - wygrana 250.00 zł 8,9,14,24,30,45,48,49,56,70
Fajnie by było coś takiego wygrać
Pasko, napisz coś o nowej grze, czyli ZAKŁADACH SPECJALNYCH, które mają być wprowadzone w najbliższym czasie. Podobno kosztem SUPER SZANSY...
sebus jak masz trafic to trafisz na chybika
Tak wygląda porządna kumulacja:
1. USA: 336 000 000'
2. Hiszpania: EuroMilions: 151 000 000 euro.
Hiszpania: +34.
Pod Uralem: +18.
Tylko w Polsce zimno.
Pod Uralem: +18.
Tylko w Polsce zimno.
Cześć?? co robicie?? co z tego?? że setny raz?? w ciągu 12 h?? Będę jeszcze nie raz cześć co robicie?? To ja cyborg 200 generacji Sebastian m?? Lubicie mnie w co gramy???
wlasciwie ten parametr zbiezny jest z typowanymi liczbami jesli lepiej typujemy to bedzie ten parametr wiekszy dlatego statystyka dazy do tego zeby byl optymalny
"Hej posadzili parametr na kamieni kupie,
Hej odchodzili w koło, całowali w "... .
Hej odchodzili w koło, całowali w "... .
Dusia.
Krasnalka.
Krasnalka.
wlasciwie ostatnio wpadlem na pomysl ze losowosc w minimalnym stopniu poprawia typowania, jesli oczywiscie odpowiednio ja kontrolujemy i sprawdzamy
to jest taki dodatkowy parametr ktory poprawia wyniki typowan i nie trzeba historii losowan miec zeby np. po kilku wystapienach liczby zmienila sie statystyka - poprostu liczby sa precyzyjniej typowane dzieki tej losowosci wiemy ze akurat jedna liczba nie powienna wystapic a losowania wskazuja inaczej - co powoduje lepsze tempo zmiany liczb niz jak same liczby sie uzupelnia z kolejnych losowan
to jest taki dodatkowy parametr ktory poprawia wyniki typowan i nie trzeba historii losowan miec zeby np. po kilku wystapienach liczby zmienila sie statystyka - poprostu liczby sa precyzyjniej typowane dzieki tej losowosci wiemy ze akurat jedna liczba nie powienna wystapic a losowania wskazuja inaczej - co powoduje lepsze tempo zmiany liczb niz jak same liczby sie uzupelnia z kolejnych losowan
Wędrowca netowy
ty to jestes cienki jedynie mozesz ocenic to w swojej perspektywie czyli zadnej bo nie masz zielonego pojecia
ty to jestes cienki jedynie mozesz ocenic to w swojej perspektywie czyli zadnej bo nie masz zielonego pojecia
znaczy powiem tak losowosc psuje statystyke, ale trzeba ja umiejetnie wykorzystac do typowan
jeszcze to wogole rozwine kiedys w statystyce
czyli parametr niezalezny od losowan poprzednich
czyli parametr niezalezny od losowan poprzednich
bo dane z losowan sa niewystarczajace, czasami poprostu gubia statystyke, ale wiadomo ze liczby musza sie zmieniac na inne, takze losowania przeciwstawne statystyce oczywiscie musza wystepowac zeby statystyka sie zmieniala to normalne, jesli by bylo inaczej to bym trafial zawsze wygrane (jesli liczby by sie malo zmienialy)
ale kazda zmiana powoduje zmiane statystyki a wlasnie taka losowosc kontrolowana i sprawdzanie szans powoduje lepsze dostosowywanie sie statystyki do realiow
dobra zmiana tematu
ale kazda zmiana powoduje zmiane statystyki a wlasnie taka losowosc kontrolowana i sprawdzanie szans powoduje lepsze dostosowywanie sie statystyki do realiow
dobra zmiana tematu
co ja bede komus cos udowadnial (wystarczy ze powiesz graj sobie jak chcesz)
ale moze ktos cos wylapie z tego jesli nie to trudno, przynajmniej chyba jestem tutaj sam elita
Sprawdzalem multi z maszyny w ciagu 12 losowan...to nic nie daje2x 3\5 to kiepski wynikczyli gram multi z maszyny krotkimi seriami...4gira 6 losowan z rzedu
Forsa Twoje
Forsa Twoje