Wpisy 3 361 880 – 3 361 979
26 września 2018 11:36 → 26 września 2018 12:54, 100 wpisów
To że z Tobą zerwałem nie znaczy że mamy się gniewać prawda?
jak polak cos nakreci to nakreci tylko prawde to je to isa idz lepiej na klera nie zadawaj sie z tymi blaznami pasko lubi takich na czacie wiec im nie da sloma w butach sieczka w glowie a jakie mnie manie o sobie co o nich do nich to im sie wydaje ze o kim innym
Forsami jednak miałeś rację
dobra nie ma co tutaj siedziec blazen opanowal czacik pasko najwidoczniej to lubi ide cos porobic
Znowu biją Zbigniewai banana dostał nie wiem za coto my wczoraj trzech powinniśmy dostać
Tomi
Zbigniew nic złego nie napisał ale automat źle zrozumiał i dał Bana a nie Banana
Banany to takie owoce a Bany to blokada
Tys powinien za durne przekrecanie wpisów durne pytania za zasmiecanie czatu dożywotnio bana dostać na ten nick i inne twoje czas na obiados zdala od tej strony na twój nick nie dobrze się robi a mam pycha obiadek udeczko indycze pyry surowe czki
Ale się uśmiałem
Zbigniew nie przejmuj się już tylko 23 godziny i jesteś z nami
Zbigniew czekamy na Ciebie
Zbigniew jak nie możesz pisać to mrugnij i będę wiedział że jesteś
Zbigniew puszcza bąki ?
Osa przy mnie czy Zbigniew przy mnie ?
K30 podasz na @ ?
Ja też montuję piątki piąteczki piąteniuńki
3 361 851. tak jest ciepło jak cholera umnie tylko 10 stopni jest i co prawda cwieci słonce ale za zimno teraz juz na silke jest
Tomi a banana za co?
Junak
k29 i co z moja 5 na poniedziałek ktora miala mnie podbudowac budrzet?
arczibalik73 masz 4 zł i o jeszcze chcesz?
Arczi mintujemy jakąś 5/5 w Mulatkę ?
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 748 000
K30 to które w końcu grasz te z zeszytu czy te stałe ?
3 361 911. graj sebastian za te 4 zł o wieksza kase
A co tam wczoraj ts dal 700 to jak sie bawić to sie bawić drzwi wy....ać okno wstawić
mam pytanie czy ktos sie orientuje jaka 5 liczb wychodzi najczesciej w tym roku w MM ?
W Mulatkę ?
A taki żarcik na paskudna pogodęAle widzę że K29 trafia jak w masło to co ja mam trafić w 2 miesiace on w 2 tygodnie
K29 3 361 926. NIESTETY TA 5 SPRAWDZA SIE 3 RAZY TYLKO DO ROKU
3 361 929. to sa liczby przestarzałe i wyodrebniaja je z dotychczasowych juz bylych wyjsc czyli jednym slowem juz nieaktualne sa tzw gorace i zimne liczby codziennie i po kazdym losowaniu te liczby sie zmieniaja, sprawdzałem to juz wiele razy kiedys
uwazam ze powinniscmy wszyscy grac na te liczby ktore najmniej wychodza w mulatke ktore padaja najrzadziej wtedy zaczniemy wygrywac
3 3 61 937.to prawda ze powracaja ale co 500losowan a zobacz ile kasy stracisz po tych 500 losowaniach
k29 na sucho masz codziennie te 5/5 tak?
ja gram swoimi liczbami a ni garacymi ani letnimi a jani zimnymi
jechac mozna w kazdej chwili tylko trzeba miec najpierw za co jechacw kolekturze bo ostatnio to umnie jest masakra z wygranymi chyba przestane na jakis czas wspomagac finansowo TS, I bede wygrany
K30 ma rację
Arczi na chwilę obecną masz 4 zł
ja niejade 1 ukladem tylko kilkoma zestawami liczb ale teraz zbytnio niewchodza te liczby i narazie odpuszczam sobie
a co to za program masz studencki podaj linka do niego bo niekorzystam z zadnego programiku tylko na sucho jade
Powinniśmy teraz zrobić tak :
Popierwsze primo --wygrać 5/5 w Mulatkę czyli po 700 zł
Po drugie Primo -- zainwestować te pieniążki w grę taką jak K30
Po trzecie Primo -- odebrać dużą wygraną i wtedy zastanowić się co robić dalej
Popierwsze primo --wygrać 5/5 w Mulatkę czyli po 700 zł
Po drugie Primo -- zainwestować te pieniążki w grę taką jak K30
Po trzecie Primo -- odebrać dużą wygraną i wtedy zastanowić się co robić dalej
arczibalik73 Ty jedziesz na sucho ?
3 361 963. jestem za masz racje
arczibalik73 pamiętaj że jak jedziesz to musi być chociaż wilgotno bo się zatarłeś i dlatego nie możesz nic wygrać
3 361 964. tak w grach liczbowych z liczbami
Ja podejmuje pruby laczyc je w 10/10
Jedna da 5/5/druga 4/5 i 9/10 gotowe
Jedna da 5/5/druga 4/5 i 9/10 gotowe
Arczi dlatego te Twoje 4 zł plus moje 4 zł daje nam 8 zł kapitału początkowego prawda ?
3 361 969.
To uż nam powstaje niezła Firma która chce wygrać miliony
firma?
K30 jestem pod wrażeniem
K29
Tak Firma tak w skrócie
3 udziałowców już jest Ty Arczi , K30 i ja
Mamy kapitał zakładowy 5 000 008 zł