Wpisy 3 360 623 – 3 360 722
25 września 2018 10:03 → 25 września 2018 12:41, 100 wpisów
Zbigniew będziemy tęsknili
Emeryt brachu opalaj się tam póki masz okazję
Emeryt i podawaj typy ale już teraz trafne ok ?
Nie rób sobie z nas żartów
Emeryt a Twoja żona też emerytka ?
Emeryt zagraj tam w Turynie w tamtejsze Lotto
Emeryt idź sobie nad rzekę Pad
Emeryt a wiesz że patronem miasta jest św. Jan Chrzciciel ?
Turyn powiązany jest z legendą wiązana o byku
Ten Byk padł pokonawszy mitycznego smoka
Emeryt jak już tam jesteś to zwiedzaj to miasto i dowiedz się o jego legendzie
Emeryt wież że w Turynie jest koncern Fiata ?
Emeryt wiesz że w Turynie jest firma Lavazza ?
Lavazza to kawa jeśli byś nie wiedział
Emeryt a wiesz że w Turynie produkują wino Martini&Rossi ?
Emeryt gdybyś chciał więcej informacji pytaj a chętnie Ci o tym opowiem
Jacun nic nie zaśmiecam.
Nikt nic nie pisał a Emeryt chciał wiedzieć coś o Turynie to w skrócie mu napisałem
Nikt nic nie pisał a Emeryt chciał wiedzieć coś o Turynie to w skrócie mu napisałem
Zaq
Jacunn
- dobra, nie wnikam, co znaczy
ale, powtórzę, pytanie ...632 ?
ale, powtórzę, pytanie ...632 ?
Ale..za to złoty balsam..łagodzi.obyczaje..jak.Szara maść..szara.maść.szara maść
Co to jest za pytanie 632 ?
o Turynie ???
co chciałem to wiem
byłem tam kilka razy pilotująz wycieczki
co chciałem to wiem
byłem tam kilka razy pilotująz wycieczki
Sebastian..masz..632 razy..biegać..w koło..Toy..toya. a zatobą..stado..
Forsami ja mam maść antybazyliszkowego cynku
Forsami to idę biegać
Ile 600 ile ?
Pewnie..z samego Krakowa..tam gdzie razem..śpi smok..i krowa..
Mulag nie przymulaj
Mulag już miałem iść pobiegać ale że zobaczyłem ciebie jak szedłeś to trochę jeszcze posiedzę
Ooooo, cholibka Forsa... no - nie da się ukryć - do stałych, to trzeba twardym być
Robale jesteś twardy ?
Triki ?
Aż sobie włączę piosenkę Czerwone Gitary..pt: Czekasz na tę jedną chwilę.....serce..jak szalone..bije..myślę..tu..o wygraniu..a nie o kochaniu..tego..miodu..to..już.mam na zapasie..
Mulag graj w Mini
Forsa masz w zapasie miodu czyli wygranej Za dużo już?
po zmianie zasad - na losowania codzienne, to nawet nie twardym, a super twardym
Zag..triki..takie..są..Te..esa..że..wykiwa..każdego Fraglesa..czy dużego czy małego..zostawi..go na lodzie..bez.kasy..gaci..całkiem..gołego..
Teraz chcesz kochające dziewczyny ?
Dużego fryglasa też ogoloci ?
A dziewczyna nie ogołoci ?
niestety tak już jest ale to fajna zabawa dla mnie wyłącznie nawet jak mam zagrane to po dwóch dniach sprawdzam czy coś trafiłem juz dawno znikło wiara że coś się wygra nie licząc zwrotów ich trochę jest i będzie bo wiadomo jak się gra jakieś zwroty zawsze a reszta to zabawa
Robal..a co na wojuje..nic..w sumie..to tylko..1,25..na miesiac jakieś..40 złotych..za utopie..szklane.domy..też się płaci..
Za szklane domy się płaci ?
traktujmy to jako dodatkowy podatek a czasem coś od dadzą jak pit składany do US zwrot nadpłata
3 zestawy cały czas te same miąłem już 4 z5 i mnóstwo trójek ale ostatnio nic jak na razie
Zag..jestem..ZADOWOLONY Zadowolony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Sukcesy..na moim koncie..to...6z 12 w Lotto Plus..9z 10 w Multi Multi.. a pieniędzy..w portfelu..brak..no jak sam nie wiem jak..no jak sam nie wiem jak.. A najwieksze..porażki..za tę 16 lat..to..iż..nic..nie wygrałem..
Ale bar ale bar ale bar ale bar ale bar ale bar jest mały
4 z5 dawałem na profil kto widział ten wie i jak pisałem dużo trójek ale to nic szczególnego
A dla Tesa..mam..czosnek Chiński za to że ..nie daje..nic wygrać..
no nie przesadzaj - 4/5, w mini, to już coś
popytaj - nawet tu -
ile osób nigdy takiego sukcesu nie odniosło
popytaj - nawet tu -
ile osób nigdy takiego sukcesu nie odniosło
No to..dzisiaj..Lotto 7 Milionów kumulacja Mulag..ja to mam zagrane..w Dębicy..na CE .PE..ENIE Na Ul.Lwowskiej..nie w Róży..nie każdy..musi.wiedzieć..ze to..ja..a tak dyskretnie..bez..szumu
Ja ostatnio wygrałem 4/5 w Mini
Idę..zapalić..w C.o..bo ludzie..robią..lodem.. troszkę..zimniej..i już..
Scan jeszcze mam
Trzymajcie się za portfele
Mulag
jeśli chodzi o dyskrecję - w związku z dużą kasą w totku - wczoraj fajny "kawałek" czytałem -
po trafieniu przez kogoś 5 baniek, jakie są "jazdy" To też tak, trochę, w związku z tym wczorajszym, co tu było - różnice w podejściu i upublicznianie wizerunku
zaraz znajdę link
jeśli chodzi o dyskrecję - w związku z dużą kasą w totku - wczoraj fajny "kawałek" czytałem -
po trafieniu przez kogoś 5 baniek, jakie są "jazdy" To też tak, trochę, w związku z tym wczorajszym, co tu było - różnice w podejściu i upublicznianie wizerunku
zaraz znajdę link
mam
https://www.gdansk.pl/wiadomosci/wrzeszcz-5-milionow-w-lotto-szczescie-czy-przeklenstwo,a,47239
ale to, to p Pikuś
kiedyś czytałem historie o ludziach, którzy trafili, grubo, w Anglii i w Stanach - oo - tam to dopiero była jazda
bez trzymanki
https://www.gdansk.pl/wiadomosci/wrzeszcz-5-milionow-w-lotto-szczescie-czy-przeklenstwo,a,47239
ale to, to p Pikuś
kiedyś czytałem historie o ludziach, którzy trafili, grubo, w Anglii i w Stanach - oo - tam to dopiero była jazda
bez trzymanki
3 360 701. Sebastian_M 2018-09-25 (10:46) Kosy to 66 i 69
w karty czy w pinci polo no tak biegasz od kolektury do kolektury za scanami im szybciej dobiegniesz tym masz
w karty czy w pinci polo no tak biegasz od kolektury do kolektury za scanami im szybciej dobiegniesz tym masz
Gryks trafil przez wakacje cenę 4/5
Dal skana i to trafił w niedziele
Ja też kiedyś trafiłam 4/5 w mini chyba 3 lata temu teraz okazyjnie trafia się 3/5
Magda a mi zapłacili najwięcej 1258zl
Dusia miało być
Magda jak wczoraj 4/5 puszczone wrealu
---->>
By na 100 losowań pod rząd mam większą szansę trafić 5/5 niż bym brał na kilka i zmieniał?