Wpisy 3 359 637 – 3 359 736
24 września 2018 11:37 → 24 września 2018 12:11, 100 wpisów
Angierski będziemy zmieniali co 2 losowania ok ?
dlatego jestem za internetem zeby nie latac 2razy dziennie do budy
jakoś daję radę z netem, ale do gry - totalizator mnie nie przekona
z różnych powodów
choć jeden ciekawy aspekt w tym - jest - oferta e'losów - gdzie nie będzie już czynnika "umiejscowienia" wygranych w ramach rozdzielania puli
jak idziesz do budy pięć razy przemyślisz jak zagrać, a necie klik i poleciało
no bocicie sie tsa? przeciez mozna przeskarzyc go do UOKiK albo GIODO, jesli upubliczni wasze dane i zaplaci kare
poreszta kupujecie pewnie pie___doly w jakims sklepie i podajecie dane jak leci
poreszta kupujecie pewnie pie___doly w jakims sklepie i podajecie dane jak leci
Jak widzi Fioletową Budkę tom już o niczym innym nie myśli
Angierski..tak mniej więcej robie..znam priorytety..chleb masło..oplaty..raty.. a na końcu rozrywka..to się..wie..
Forsami i tak trzymaj
Forsami mi się skończył kupon mini w niedzielę .
Dziś odnawiam na 10 losowań
Dziś odnawiam na 10 losowań
boicie sie poprostu hazardu, ze przez neta bedziecie nei kontrolowac swoich wydatkow i tyle proste
Osa jesteś?
żeby ten net was
Nie bądź tak nowoczesny żebyś się nie przejechał ale niech każdy ma wybór jak na razie jest okey a jak ktoś chcę niech ma wybór net lub tradycyjnie
Nie bądź tak nowoczesny żebyś się nie przejechał ale niech każdy ma wybór jak na razie jest okey a jak ktoś chcę niech ma wybór net lub tradycyjnie
Zaraz tu zmienie..zdjęcie dla Tomi 77..Lotto..z Plusem..1,2,4,19,21,35 zaraz będę..idę..na sesję zdjęciową
Mulag i tradycyjnie jeszcze będzie długo
angierski
jak Cię czytam, to mam podobne wrażenie, jak Ty jak "nas" - czytasz tylko
wektor leci w drugą stronę
jak Cię czytam, to mam podobne wrażenie, jak Ty jak "nas" - czytasz tylko
wektor leci w drugą stronę
Forsami jak można wklejać zdjęcia to ja też niedługo dam zdjęcie kuponów
a grajcie sobie jak chcecie, mozecie nawet chodzic do kosciola i pomodlic sie o wygrana po drodze
Forsami a mini też grasz?
ja tam mam gdzieś nawet pieniaze prze okienko wybieram choć robiłem tranzakcje przez net ale wiem już z innych krajów jak wszystko było przez net lub kaska tylko przez bank nawet kaski ludzie nie wybierali tak było
Angierski już wysłałeś na @ ?
Szkoda że nie z Rosją
Ale Włochów ogramy
dotam czasami gram, ale teraz czekam na szersza game produktow
UWAGA..UWAGA..zdjecie..tymczasowo..Czarna..świnia..na moim profilu Multipasko..sprawdzałem..czy już..można..dodać..zdjęcie..na profil
angierski kaszanka też jest potrzebna
angierski czekam na liczby bo chcę iść do Fioletowej
czasami odrealnienie jest tak wysokie ze nie wiadomo jak to skomentowac czy potraktowac to jako zart
Mulag..to u mojego kolegi..w trzodzie.. żaden..fotomontaż..czysta..peawda..
Ok
Sebastian..teraz..liczę na Ciebie..że..jak zagrasz.. to..dasz scana..z Mini..na profil
Niestety ja nie mogę zmienić zdjęcia
Co się dzieje?
Mulag
być może za szybko wyciągnąłeś wnioski - nie mam się ani za lepszego albo kogoś za moherka
mam po prostu kompletnie inne spojrzenie od angierskiego, czy od gryksa - na ofertę gry przez net w totalizatorze - nie mam zamiaru niczego kupić tą drogą, musieliby wywalić jakąś niesamowicie atrakcyjną promocję, ale i wtedy nie jestem pewien
być może za szybko wyciągnąłeś wnioski - nie mam się ani za lepszego albo kogoś za moherka
mam po prostu kompletnie inne spojrzenie od angierskiego, czy od gryksa - na ofertę gry przez net w totalizatorze - nie mam zamiaru niczego kupić tą drogą, musieliby wywalić jakąś niesamowicie atrakcyjną promocję, ale i wtedy nie jestem pewien
Jak mi nie wejdzie to dam do mojego kolegi Alibaba
Mulag..zaraz zmienię zdjęcie na profilu użytkownika Multipasko na Lotto.z Plusem
spoko tylko odrazu powiedzmy ze gra przez internet niczego nie zmieni tak samo jak gra w kolekturze to tyle
A ja leżę i tylko..jem nic nie robie..tylko..przechylam puszke..z piwem
Angierski..może być..jeszcze..wiecej..teorii.spiskowych..od tych..dotychczasowych....
nie prawda
wiem jak jest na zachodzie i tam ludzie poprostu to jest normalne
wiem jak jest na zachodzie i tam ludzie poprostu to jest normalne
trenerzy chcieli Serbię i Brazylię
a tu Serbia i Włosi u siebie w Turynie
a tu Serbia i Włosi u siebie w Turynie
sam sie pytalem organizator szwedzkiej loterii online
oni losuja milionerow dzwonia do nich online oni sa na kamerze widac ich radosc, az sam chcialem sie przylaczyc ale nie jestem obywatelem
widac poprostu ze to przez internet duzo ludzi gra tam nie ma czasu zajmowac sie glupotami
oni losuja milionerow dzwonia do nich online oni sa na kamerze widac ich radosc, az sam chcialem sie przylaczyc ale nie jestem obywatelem
widac poprostu ze to przez internet duzo ludzi gra tam nie ma czasu zajmowac sie glupotami
W miejscowości Bolszewo padła wysoka wygrana w zdrapce Krzyżówka XL
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
W miejscowości Brojce padła wysoka wygrana w zdrapce SZCZĘŚLIWE LINIE
Emeryt to co chcieli trenerzy nie jest ważne. Mamy takich rywali i trzeba się zmobilizować
A no Właśnie.... padnie..wygrana..i co powiedzą..Główna wygrana..padła w Debicy..na ulicy..Blotnej..numer.zachlapany.. trafił.Jaś..Fasola..bo nie poszedł do przedszkola.... nie no..wyniki..się podaje..gdzie była wygrana..to jak oni..to ogarną..
w Polsce była by radość zaraz gośc by miął problemy złodziei nie wPolsce
nie wiem zyjecie moze w jakims stresie
ale to normalne u polakow
ale to normalne u polakow
to że ty przez internet to szanuj innych że wolą tradycyjnie nie obrażaj bo to świadczy o niskiej kulturze twojej
Emeryt podałeś na 14 czy 21.40 ?
w stanach to normalnie kazdemu daja wygrane publicznie i jeszcze bija brawa
a tu zazdrosc, zawisc i chec dokopania temu lepszemu - "co cos wygral osiagnal"
a tu zazdrosc, zawisc i chec dokopania temu lepszemu - "co cos wygral osiagnal"
Forsami jak padnie w Róży to wiadomo że to Ty wygrałeś
ja bym jak bym publicznie wygrął to bym dawno stracił kaskę życia bym nie miął
no dobra mnie to rybka
tylko jak cos mowisz to pisz o sobie a nie o wszystkich
tylko jak cos mowisz to pisz o sobie a nie o wszystkich
na każdym koncie internetowym u buka podaje się ;hasło własne i login własny
Emeryt jesteś jeszcze w Warnie?
Emeryt byłem w Warnie
Sebastian_M
nie pisz do mnie, pisałem ci wczoraj
nie lubię jak laicy zajmują się poważnymi tematami
nie mam czasu
muszę wsadzić ludzi do autokarów i via Turyn
nie pisz do mnie, pisałem ci wczoraj
nie lubię jak laicy zajmują się poważnymi tematami
nie mam czasu
muszę wsadzić ludzi do autokarów i via Turyn
Forsami, Mulag - nie stresujcie się
idę, dla zdrowotności - co pozostało na pe ? - Pacerek do kolekturki
i Powo
idę, dla zdrowotności - co pozostało na pe ? - Pacerek do kolekturki
i Powo
poza tym istnieja jeszcze weryfikacje konta bankowego z danymi wiec nawet jak sie zaloguje jedynie moglby postawic zaklady ten przyslowiowy haker
a ile w polsce jest takich hakerow ???? chyba garstka - ktora i tak nigdzie sie nei wlamie - chyba ze to bedzei sabotaz pracownika ktory wykradnie dane - tak samo jak pracownika banku ktory moze likwidowac lokaty
a za wszystko oczywiscie odpowiedzialny totalizator - wiec albo firma splajtuje albo naprawi bledy
a ile w polsce jest takich hakerow ???? chyba garstka - ktora i tak nigdzie sie nei wlamie - chyba ze to bedzei sabotaz pracownika ktory wykradnie dane - tak samo jak pracownika banku ktory moze likwidowac lokaty
a za wszystko oczywiscie odpowiedzialny totalizator - wiec albo firma splajtuje albo naprawi bledy
Niech i przez net będzie to też dobre rozwianie czy ja mówię nie mówie tylko o mechanizmach jak ts mógł by skłonić bardziej przez net
Sebastian..będę..grał..tylko..w kolekturze..bo jestem..stary..zaściankowy..mocherowy..zacofany..i dobrze..mi z tym..nie wchodze..z wazelinom..w d..e..tym..z UE..żeby..sie..im przypodobać..Polacy..nie gęsi..i swój jezyk..Mają..
poza tym nie myslcie ze wygracie tak szybko wiec nie udawajcie ze jestescie milionerami spiacymi na pieniadzach nikt was nie oskubie z tego co jeszcze nie macie
poza tym dla mnie 6/6 w multi to tyle ze moglbym komus je przelac za dobry uczynek
a dla was to wielka suma
a dla was to wielka suma
myslenie bogacza i biedaka
nie mowie juz o statusie materialnym
nie mowie juz o statusie materialnym