Wpisy 3 359 473 – 3 359 572
24 września 2018 10:28 → 24 września 2018 11:17, 100 wpisów
469 za dwa dni dostaje izbę chorych
Tomi..no to jest logiczne.nr1 To Córka..Kulczyka.. no raczej..babciom..klozetowom..nie była....może być zwyklym tumokiem..ale..jak się ma miliardy..na. koncie.. to..i wszystkich..można..mieć..pod pantoflem
No i macie...Izabela i Monika Koral zostaly dopisane do firmy ojca...zalozyciela lodow Koral...stad te pozycje najbog polekczyli same sa gole...
W miejscowości Pabianice padła wygrana 300 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Sosnowiec padła wygrana 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
W miejscowości Milicz padła wygrana 1 000 000,00 zł w grze Lotto Plus
W miejscowo�ci Kowary pad�a wygrana 305 472,80 z� w grze Mini Lotto
W miejscowości Gdańsk padła wygrana 100 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Gorzów Wielkopolski padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Wrocław padła główna wygrana w grze EKSTRA PENSJA !
Gdańsk pewnie Bolek
Czytać wpis 480
Forsami
Kosmos masz 350 ddc za kilka dni
Forsami izbę chorych dostałem w święto lasu 111 DDC
Zbigniew..ja to wiem..i Ty to wiesz. A stalowe..koty..nigdy..nie obciete..to....mogą..sobie..
Każdy to wie każdy to zna
Forsami dziś jak by brali kotów na 1 rok to by mieli prze s r a n e rok bez komórki i interetu
Zbigniew..e pi...e..i na gaz..gonić..je..karać..nie wyróżniać..jak to..mawiał..nasz szef..kompani..jak przeją..władze..nad nami..A teraz będę was..je...karał..nie wyróżniał..a teraz..to..te dzieci..jak by poszły..do syfu.. to odrazu..kuku..sepuku..po jednej.dobie..takie..to..teraz..siusiururki..gender..gacie..mumy..od majtek..
Zbigniew kiedy się żenisz ?
Jak zostaniesz magistrem
Nigdy..małżeństwo to przekleństwo....wyryj sobie..to na czole..
Forsami nie jesteś żonaty
Jestem..niestety..saper. i dlatego..tak pisze..to jest..wiekszy..syf..niż Syf
Islandorka juz nie jednego zajechala
Forsami starsi koledzy cie nie uswiadomili mię tak
Jak ja sie zenilem..to mlody.i głupi byłem..teraz już tylko.głupi...
U mnie teraz chodzi o pana młodego jak go wioza do kościoła kierowca do Pana młodego mówi mu tak
Widzisz to rondo .odpowiedz pana młodego TAK kierowca znowu do Pana młodego JAK CHCESZ TO MOGĘ ZAWRÓCIĆ
Widzisz to rondo .odpowiedz pana młodego TAK kierowca znowu do Pana młodego JAK CHCESZ TO MOGĘ ZAWRÓCIĆ
Dlatego..twierdzę że Małżeństwo to przekleństwo..ostatnio..jade..do swojego..kolegi..ktoś..stoi..na podwórku..z dzieckiem na.rękach..pytam grzecznie..jest..ten i ten. NIE..SŁYSZĘ odpowiedź..jest..u żony..se..myślę..co..k..co ty..mi kobieto..mówisz..dzwonię..do kolegi..po południu..i pytam bezpośrednio..coś ty..się.w..ożenił..a on..no..w tamtym roku..
Najważniejsze..są Pieniądze..jak dla mnie..nie zdrowie..nie rodzina pieniądze..powtarzam..pieniądze..i g..o mnie obchodzi..innych..zdanie..o mnie..z rodziną..już..żem wyszedł..na zdjęciu..tylko..mnie wycieli..a zdrowie..jest..i nie jest..status..materialny..bez znaczenia..każdy..kite..odwali..bidok żebrak..i bogaty..mądry glupi.i bogaty..
Dotam ale miałeś starszych kolegów co ten błąd zrobiło
Nie w moim Typie..a Kobieta..= klopot..chcę wygrać..i być Milionerem..bez....nikogo..robić..niema komu..a z konta..korzystać..to każda..
W miejscowości Radzionków padła wygrana 304 838,40 zł w grze Eurojackpot
W miejscowości Zielona Góra padła wygrana 304 838,40 zł w grze Eurojackpot
Oddasz jej 3 500 000 i odejdzie
Właśnie jadę Pendolino do Warszawy
Islandorka
Może ktoś mieszka blisko dworca{{lol}pkp
Raczej wydać
Przyjedz do kęt
Forsawychodzi po 3,5 basi na głowęchyba ze gryxa weźmiemy na baranato 2 z kawałkiem
No to
Spadnie
jak polecą kolektury to dla nich zyski budynek trzeba utrzymywać swój czy nie swój plus pracownik kaska się zwiększy
Pewnie..spadnie..ale..zagram w Lotto..zawsze..rakie..raz co..10 Losowań..1,2,4,19,21,35..i tak wygrać nie..idzie..to..tak dla podtrzymania..iskierki..nadzieji..
tylko co ze zdrapkami tak samo jak te wzorcowe na stronie lotto bedzie mozna drapac
Mulag..z tym..że nie do końca tak jest..bo..np.w sklepie spożywczym..za lokal.nie placą..ten sam personel....wyszkolony..zero..kosztów..tu.widze..a wolno..stojące..kolektury..to tak..co innego..
To tylko będzie zależało od graczy jak będzie dużo na neta pozamykają sporo budek i lokali ale jak na razie to etap wczesny ale tak może być
Forsami nikt nie robi prezentów TS coś daje sklepowi bo co by z tego miał
troszke moherkow gra dla nic net to kosmos jak wysylanie przez neta rachunkow jak nie ma papira to nie wazne
nie liczę wiedźmy za taki lokal sporo Tosik płaci z pewnością a takich też trochę jest
Nie jest tak zimno co wy mówicie?
Fajnie bo chwilę jest chłodniej
Cześć
zyski zyski ale jak piszę etap wczesny jak będzie małe zaintersowanie w internecie to nic się tak strasznego nei zmieni no chyba że coś TS wymysli by dać jakiś ochłap bonus za granie przez net by pozamykać budki
Już..się cieszę. Wiedźma..na bagna..von..niech..idzie..do kołchozu..tyrać..a nie lelum polelum
Rosję pokonamy to pewne
bo klika milionów by TS zaoszczędził z pewnością co do tego nie ma wątpliwości
no to sie okaze teraz jak to bylo wczoraj z serbami ktorzy byli bardziej z myslami przy odpoczynku w walce o medale i poniekad odpuscili jak teraz zagraja na tle powiedzmy tak samo grajacych polakow
ale i tak się ma dobrze bo jak wiemy nei spieszył się z tym przez internet za bardzo ale czasy się zmieniają i nic nie wiadomo co będzie
No Właśnie..nie demonizujmy..odrazu..kolektur..też..nie zlikwidują...to jest 17,000 czytam..najnowsze dane..tyle jest..szacunkowo..w Polsce..
jak zagraja polacy jak z argentyna i francja 3 miejsce i do domku