Wpisy 3 359 350 – 3 359 449
24 września 2018 01:32 → 24 września 2018 10:11, 100 wpisów
i i wyszedlem bo stwierdzilem ze niemam z nia juz ochoty rozmawiac bo i niema oczym, , jak ona zaczyna sie domnie zucac ,pomniewszedl do pokoju jakis drugi iteresant ale juz niebylo im tak wesolo poniewaz facet mial przy sobie mlotek i ktoras paniusie tam tym mlotkiem uderzyl malo co kobiety niezabił , poprostu ktos niewytrzymał juz tego olewania go
tak ludzie raguja wlasnie wtakich instytucjach, na slowo niema pracy dla pana, a w jednym zakladzie na strefie gosc chodzil za praca i ktoregos dnia dostal sie do kadr w danej firmie jednej poszedl do kadr sie dowiedziec czy zostanie przyjety czy nie wkoncu, ochrona go wpuscila na zaklad, facet poszedl do kadr a tam mu powiedzieli ze narazie go nieprzyjma bo niemaja dlaniego stanowiska wiec facet zapytal gdzie jest tu ubikacja ktois mu tam wskazał gdie jest wc FACET POSZEDL I SIE W WC powiesil, nie wytrzymał psychicznie
TO Było glosne nawet w TV o tym mowili , jak dobrze pamietam to chyba bylo na strefie wrocławskiej .z3 lata temu moze i nawet nie
ja mieszkam w takim rejonie ze jest duzo zakladow sa strefy ekonomiczne wkolo ale nikt nikogo nigdzie nieprzyjmuje, a jesli juz kogos przyjma to poprzez agencje pracy tymczasowa i za strony wschodniejczyli ukraincow i przez podfirmy
dobranoc wszystkim jutro ide dalej cos szukac
3 359 347.mulag wiem ale {{ok} rozumie, dobrej noy wszystkim zycze i wysokich wygranych jesli wcos gracie,powodzenia
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/17222/main/7e6f0047c0.jpeg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Martwiliście się o Brjana,a tu jest
dusia
Wojownik
Wojownik
Hurrem
kedzior13
dusia
Też.E mail.
Też.E mail.
Forsami
no myślę że taki by nie był i napisał by ...martwiliśmy się o niego
Co tu..na dzisiaj..zagrać... miałem..przez sobotę..i niedzielę..3 zakłady..Multi..Multi.na 10/10..z Plusem..i tylko..4/10=..2 złote..zwrot..no..jakieś..nie porozumienie
Dusia.
To cale ts jest nie porozumienie ludzie nie graliby i pieniążki bylyby w kieszeni
Hurrem
68,44,49,40 coś z tego i tyle z propozycji wg mnie 69 będzie ale nie w multi 66 nie dla mnie kosy 77 pół na pół
Forsami.
Hurrem może i w kieszeni a może na coś innego by każdy przeznaczył potrzebne lub mniej potrzebne
Trochę słońca będzie na zachodzie Polski.
Jak się nie ma to się kombinuje do wypłaty jak parę groszy jest zaskorniakow to co by tu kupić
Hurrem..ale..co..pieniądze..w kieszeni..i co..modlić się..do tych..pieniędzy...radość..wydawania.... to..gdzie...
U mnie padało całą noc, teraz jest...
Upał: +8 za oknem.
Liczba ze snu:
A. >> 45 <<
lub >> 45/54 <<
B. >> 21 <<
A. >> 45 <<
lub >> 45/54 <<
B. >> 21 <<
Przerwa.
Forsa ja mam radość wydawania zaraz jak dostanę wypłatę a potem modle się żeby po zapłacenia rachunków starczyło do 1
Witam
senne keno
9,11,15,23,25,33
śniło mi się cała szustka keno
senne keno
9,11,15,23,25,33
śniło mi się cała szustka keno
multi multi dostanie z liscia 25
pieknie mialem 7,79 w pionie ale srodek zle
7, 25, 39,45 79 tak trzeba
pieknie mialem 7,79 w pionie ale srodek zle
7, 25, 39,45 79 tak trzeba
Witkababka z totka nie chciala przyjac podniszczonego banknotu dziesieciozlotowegomusialem jechac do bankuwysle pozniej 9 stopni...to zart?W lodowce mam 7
Gryks jak widzisz naszych w siatke...strefa medalowa?Serbowie sie oszczedzali bo i tak wyszli z grupy...Wlochy,Rosja,Polska,Serbia,Usa...?
Dzisiaj..kupon..Mini. traci..ważność..wieczorem....jutro .odnowie..na 10 Losowań..a niech to..idzie.to tylko. 12,50'' i tak wygrać..nie idzie..a co mi tam..
Tomi o 11 się okaże mimo że Serbowie się oszczędzali z taką gra mogą powalczyć o medal
polacy nie mogą trafić na USA z tego co czytałem może Włochy Rosja lub Serbia wtedy byłby to inny mecz niz wczoraj
Mysle ze tez bym tak zrobil...a sily rzucil o strefe medalowa...
My tu marzymy o milionach czasem 1 milionie a tu ranking najbogatszych kobiet nie z milionami ale miliardami
Na liście najbogatszych Polek znajduje się 50 Polek. Łącznie zgromadziły prawie 25 mld zł.
1. Dominika Kulczyk - 7 mld zł
2. Barbara Komorowska - 1,95 mld zł
3. Grażyna Kulczyk - 1,7 mld zł
2. Barbara Komorowska - 1,95 mld zł
3. Grażyna Kulczyk - 1,7 mld zł
Forsabys nie byl sam..to zagram 2 lotto z maszyny...a kumulacja sie podzielimy
Tak Mulag..to prawda..trzeba..lupe.. bogato..sprzedać..a mencenniki..niech..orajo..po kolchozach..masz przyklad..po naszym..koledze.robi..za 5000''ale..jakim kosztem..zdrowia