Wpisy 3 359 174 – 3 359 273
23 września 2018 23:08 → 24 września 2018 00:25, 100 wpisów
2,7,53,69,78
Arczi to gramy jutro
Jesteś za ?
3 359 175
ale tu cisza nastała
Arczi nastała cisza bo typujemy i każdy patrzy co
Poza tym nie zwracamy uwagi na zaczepki
no i wszyscy ostro zpisuja lub kopiuja
alez oczywiscie zero zaczepek
Ignorować zaczepielskich
I typować liczby bo watro coś wygrać
ale Serbia grała dzisiaj 2 składem
tylko z 1 zespołu od czasu do czasu wchodził
mieli zapewniony dalszy udział
więc grali na 30 %
i oszczędzał trener zespół przed 3 częścią
wystarczy spojrzeć kogo pokonali w 1 części Mistrzostw
tylko z 1 zespołu od czasu do czasu wchodził
mieli zapewniony dalszy udział
więc grali na 30 %
i oszczędzał trener zespół przed 3 częścią
wystarczy spojrzeć kogo pokonali w 1 części Mistrzostw
Nikomu nie żałuję niech każdy wygra dużo pieniążków
Junak wieje ?
emeryt taki doświadczony gracz jak Ty powinien przewidzieć że jak Serbia nie musi wygrać to wystawi rezerwy i Polska wygra
Rozumiesz?
3 359 192.
Emeryt nie rozpamiętuj tego bo to już przeszłość
Na drugi raz weź poprawkę na to że jak drużyna ma zapewniony awans to nie gra podstawowym składem
kto ma poprawkę i z jakiego przedmiotu a mówiłem uczyć się systematycznie a bo komputer ma to mie chce sie i taki skutki są
la cabaret można codziennie oglądać
wystarczy włączyć wiadomości tvp
wystarczy włączyć wiadomości tvp
jak jest play-off to już nie ma żadnej kalkulacji, a nie jedna grupa, druga grupa, trzecia grupa i zaczyna się dopiero półfinał
Mulag
emeryt z racji Twojego podeszłego wieku należy Ci się szacunek
Ale patrząc na Twoje typowania nie potrafię się powstrzymać od stwierdzenia że Twoja świetna intuicja przeszła do lamusa
Bez obrazy oczywiście
Bez obrazy oczywiście
Jeśli chodzi o TVP to w końcu możemy ujrzeć i usłyszeć prawdę .
Ale to jest tylko moja opinia i nie musisz się z tym zgadzać emeryt
Ale to jest tylko moja opinia i nie musisz się z tym zgadzać emeryt
3 359 235.
emeryt pewnie jesteś wychowany za czasów komuny i wspominasz te czasy kiedy było rozdawnictwo i to Ci odpowiadało.
No chyba że się mylę to bardzo przepraszam
No chyba że się mylę to bardzo przepraszam
Co do tvp 1 widzę duże prawdy i to mi się podoba oczywiście nie wszystko ale zdecydowanie lepsza niż kilka lat temu powrót zapomnianych dziennikarzy jak Pani Magda Gessler
mulag witaj
co to chwilke mnie niebyło tu i sebastian poszedł spac?
3 359 245. rozdawnictwo jest teraz za komuny mogles tylko po grzbiecie dostac pała , teraz jest rozdawnictwo i patologia, kiedys czlowiek musial sie nazapierniczac aby cos miec teraz panstwo daje wybrancom wszystko zadarmo i pieprza glupoty jak to sie polakom super zyje teraz w kraju,
normalnie kraj miodem plynacy
3 359 255.
JP alem się wystraszył Patrzę a tam za oknem baba na poręczy Wydmuchało sąsiadowi
120 km na h a znaki to co nie przestrzegamy gdzie policja ni8c nie zrobi bo to wiatr jemu wolno gdzie tu równość
I złapią kierowcę na zdjęcie że jechał ponad setke a to sie okaże że ta smuga przed zderzakem to zając pobędzany wiatrem
zgrywus niedługo bedzie tak ze nikt niebedzie pracował bo poco jak jest, 500+,300+.dom +, i patologia + poco pracowac jak rzad kase daje zadarmo, tak sie prowadzi mpanstwo do upadlosci wlasnie slyszales rzed ma podniesc pensje do 2250zł brutto od 1 stycznia 2019 i na reke jak ktos teraz dostaje np,1500zł to bedzie dostawał 1600zł i to ma byc ten postep i lepsza polska, , i daziwia sie ze polacy z tad wyjedzaja na zachod do pracy, i nikt tu nireechce pracowac,wszystko podnosza do gory bo jest 500+. a emerytom nic niedaja iniepodnosza jak mieli wielkie g tak maja dalej , to samo podwyzki sa tylko dla tych u gory, , i tym co maja duzo
Jak nazywa się człowiek ze straży miejskiej pracujący w dniu dzisiejszym Struś Pędziwiatr
czesc gabriel
kto nie ma dzieci ten traci żenić się lub zamaż wywodzić i rodzić nie ma że boli tak jest i będzie
A taki co trzepie gruszke do zlewu dostanie dodatek dla dzieci że wysłał je nad morze?