Wpisy 335 907 – 336 006
8 czerwca 2011 09:32 → 8 czerwca 2011 10:10, 100 wpisów
Gała nie sama
..tzn nad polskie morze to kołobrzeg,albo dziwnówek...a zagranicy nie jestem pewna na 100%
..tzn nad polskie morze to kołobrzeg,albo dziwnówek...a zagranicy nie jestem pewna na 100%tak wiem ze miny...
no z kimś ..coś Ty taki ciekawy...z koleżanką i z kolegą
no z kimś ..coś Ty taki ciekawy...z koleżanką i z kolegą

Andro tylko uważaj na siebie,kup wykrywacz metali,łobuza .........
Lila
Lila

Gała to jak dalej będą te miny tam to oczywiście wybiorę inne miejsce
ja jade z przyjacielem i koleżanką i kolegą...
Gała nie prowokuj mnie ja Cie bardzo proszę
Gała nie prowokuj mnie ja Cie bardzo proszę

ja cię ostrzegam tylko curwa przyjaciel,nie obejrzysz się i brzuszek bedzie rósł a ty sama

a jak Bozia pobłogosławi dzidziusiem to będe heppy..ale spokojna głowa mam kalendarzyk hahahaha
dzień dobry Państwu! 
Vanilla gratki za wczoraj, przed chwilą doczytałam

Vanilla gratki za wczoraj, przed chwilą doczytałam

andro mieć dzieci to wielki obowiązek ale nie mieć ich to człowiek sam jak dupa
pozytywka dzięki wczoraj miałem wene jakbym dobrze rozpisał to 8/8 bym trafił
vanilia tak masz rację wielki obowiązek ale i małe oczka które kochają Cię na zawsze

cześć Darku 
Ja nie mogłam spać, więc w nocy już w mapach siedziałam. Teraz zasypiam w pracy, ale kupony już wypełnione
Andro

Ja nie mogłam spać, więc w nocy już w mapach siedziałam. Teraz zasypiam w pracy, ale kupony już wypełnione

Andro

zwykle nie Darku, ale wczoraj byłam jakaś podminowana, nie mogłam zasnąć, wierciłam się z boku na bok,a w końcu wstałam 

Lila
Różnica miedzy seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje.

Różnica miedzy seksem i miłością jest taka, że seks rozładowuje napięcie, a miłość je wywołuje.

Aniqa czyli najlepiej się najpierw zakochać... a potem kochać
a nie odwrotnie 
a nie odwrotnie 
seks z miłości o tylko z miłości tak zgadzam sie to moje motto w 100% taka właśnie czynię

za lesby
to prześle ci 1 litr nasienia w słoiku,koleżance też daj ok?