Wpisy 3 358 599 – 3 358 698
23 września 2018 17:42 → 23 września 2018 18:42, 100 wpisów
LERT RCB? Nie lekceważ go, to nie reklama! dostałem ostrzeżenie przez sms dziś u mnie wiatry itp
Pasko dał sobie spokój, bo to jak ,, Lot nad kukułczym gniazdem''
Taki film o świrach, jakby ktoś nie
Aaa to zb tam występuje
Islandorka ..... you tube 4 ROSENSTOLZ - "Die Zigarette danach" WDR
piękna piosenka nie jakieś rodeo
piękna piosenka nie jakieś rodeo
0d 2001 roku to słucham mój pierwszy był 1999 05 07 piątek
3 358 595. islandorka30,5 2018-09-23 (17:41)
Nie zakładam na tube
WOLISZ BEZ
Nie zakładam na tube
WOLISZ BEZ
Już by mogli zrobić puszczanie netowe a nie w grudniu pada u mnie nad mała maskwa i jak tu iść
Pada/leje Poznań, Zielona Góra.
ja dostałem ostrzeżenie sms przed wiatrem
Zb przywiaz się do drzewa
Jednego nietego będzie mniej
3 358 611. islandorka30,5 2018-09-23 (17:53)
jak masz twardy korzeń to spoko
jak masz twardy korzeń to spoko
Zb ja nie obojniak
z serbia musza wygrac polandia dala ciala z argentyna i francja
3 000 000. zbigniew g 2017-10-10 (20:23) Kęty
islandorka wyjdziesz za mnie
islandorka wyjdziesz za mnie
brak odpowiedzi do tej pory
Uwaga.
Chmura deszczowa z której leje teraz w Zielonej Górze kończy się w środkowej Francji.
Zapowiada się... potop.
Chmura deszczowa z której leje teraz w Zielonej Górze kończy się w środkowej Francji.
Zapowiada się... potop.
Cześć
Kto się żeni?
to jest były churagan z hameryki
Będzie Potop ?
W telewizji puszczają Potop ?
jak islandorkę zaleje woda
Osa tu jest ?
Ona tańczy tylko dla mnie
Nie ma.
Zbigniew żenisz się w końcu?
3 358 634. Wędrowca netowy 2018-09-23 (18:06)
Nie ma.
Nie ma.
Zbigniew zaprosisz na ślub i wesele ?
3 358 635. Sebastian_M 2018-09-23 (18:07) Kosy to 66 i 69
Zbigniew żenisz się w końcu? z twoją mamą nie wiesz nie powiedziała ci
Zbigniew żenisz się w końcu? z twoją mamą nie wiesz nie powiedziała ci
Zbigniew kiedy ślub?
Osa to moja mama ?
Zbigniew ci słychać u Twojej mamy ?
3 358 641. Sebastian_M 2018-09-23 (18:09) Kosy to 66 i 69
Zbigniew kiedy ślub? z twoją mamą ale takiego syna zastepczego jak ty bym nie chciał
Zbigniew kiedy ślub? z twoją mamą ale takiego syna zastepczego jak ty bym nie chciał
Zbigniew mam robi Ci saniania ?
nie
A obiady ?
tylko w niedziele kotlety
Złoto Inków..Złoto Majów..Złoto Azteków..ludzie..się..zabijali..a teraz to wszystko..za grosze..w sklepie..Złoto..w puszce..i złoto w butelce..
forsami sprawdz moje stałe zestawy dużego lotka
Kotlety ?
Duży lotek ?
Co to za gra duży lotek ?
Jakąś nowa gra ?
TS zrobił nową grę Duży Lotek
Zbigniew widziałem..masz za to czosnek Chiński..że.nie grasz..kawaler..co Ty robisz gościu.z kasą.a już przeje..5800...za 3 miechy..bo walczę z Tsem.....
nie za grane
Czosnek Chiński tobie..gram zawsze tym co mam na profilu Multipasko.widziałeś..moje.zdjęcia..nie raz..
3 358 660. Forsami 2018-09-23 (18:20) Lotto...z Plusem..churra..
Zbigniew widziałem..masz za to czosnek Chiński..że.nie grasz..kawaler..co Ty robisz gościu.z kasą.a już przeje..5800...za 3 miechy..bo walczę z Tsem.....5800. za tyle zagrałeś czy na alimenty dałeś
Zbigniew widziałem..masz za to czosnek Chiński..że.nie grasz..kawaler..co Ty robisz gościu.z kasą.a już przeje..5800...za 3 miechy..bo walczę z Tsem.....5800. za tyle zagrałeś czy na alimenty dałeś
Seba z przedszkola głupa r.ż.nie, że nie wie co to jest duży lotek
Alimenty..to placom..elementy..gram. gram..i się dobrze z tym mam..niczego..nie żałuję..do grobu..nie wezmę..tyle..mojego.co użyje..na tym łez padole..
A może to oddział zamknięty
zorro
3 358 660. Forsami 2018-09-23 (18:20) Lotto...z Plusem..churra..
Zbigniew widziałem..masz za to czosnek Chiński..że.nie grasz..kawaler..co Ty robisz gościu.z kasą płacę składki emerytalne
Zbigniew widziałem..masz za to czosnek Chiński..że.nie grasz..kawaler..co Ty robisz gościu.z kasą płacę składki emerytalne
Obejrzyjcie zwiastun "Kler" chodzę do kościoła ale Smarzowski pokazał drugie oblicze kościoła choć większość z nas mogła doświadczyć tego u siebie albo w sąsiedniej parafii
Kler w przyszłym tygodniu w kinach, cała prawda o KK w Polsce
Tomi to nie 2 oblicze to od lat rzeczywistość biznesmenów w kieckach
islandorka you tube 4 ROSENSTOLZ - "Die Zigarette danach" WDR
Sebastian ta gra kiedyś tak się nazywałaTy wtedy byłeś w myślach tatusia A mama tak chciała córeczkino i masz wyszedł Seba hazardzista
W Lubinie jest taki właśnie Pan ma 2 dzieci znałem jednego imprezowicza w Legnicy maja wille parkingi prywatne w prochowicach był raz mlodzik co handlowal prochami nie znam nie znałem prawdziwego klera od panowie w kieckach im ho o kasę za free ludziki dadzą państwo da odkąd ten peis jest dostają miliony
forsami najważniejsza jest REZERWA w twoim baku na paliwo
Dlaczego P*i*S nie przywrocil zasiłku pogrzebowego 6 tysięcy zamiast 4 tysięcyno kur to nie warto umierać
zaraz wracam
tomi ty mi napisz pierw gdzie jest kasa ludzi ktorzy umarli a odciagane byly skladki emerytalne
Rezerwa..rak to fak...t..Zbigniew..co nie którym..pasowało.bo kite..pogonić.bo strasznie..cwaniakują.wielcy..k..a Ę..ą..co to niby..twierdzili..że wojsko to przedszkole..to..co panie..ę..ą..studencino..zasrany.przedszkola.sie..ku..a bałeś..teraz..gnoju..nie podskakuj..boś..za cienki..w uszach..filozofie..grecki..co miał..osrane..majtecki..taki..to ę..ą..filozof..grecki..
skoro ci co pracuja tyraja na emeryturke i kazdy ma swoje konto to tam powina byc a nie ze jak sie pojdzie to jej nie bedzie bo mlodzi nie pracuja a co mnie to ja pracowalem pracuje
Są też uczciwi jak ksiądz Eda Jaworski ten od zlotów motocyklowychpo 19 latach za dobre serce wywalili go pod WolsztynAle ludzie pamiętają i moto go odwiedzająLwg
a co jeszcze do klera i roznych temato z nimi zwiazanymi ludzie i tak obcemu beda mowili wszystko beda klekac przed nim i mu na jego imprezki zarcie dawac bede ich dzieci kochanki utrzymywac zeby tak kiedys jakas partyjka wygrala i ten kranik do kk odciela odciela wszystko ich smieszne nauki niech maja w wlasnych budynkach a nie w szkolach i jeszcze uszczesliwjaja pochodami swoimi zaklocaja spokoj normalnych ludzi i kropka