Wpisy 3 358 099 – 3 358 198
23 września 2018 00:48 → 23 września 2018 07:37, 100 wpisów
Jak dasz 3 liczby to będę wiedział jakie 2 liczby dać
Chodzi mi o real
Bo tak się robi. Podajesz inne liczby a grasz inne rozumiesz ?
3 liczby mi jutro podasz tak ?
To dwie liczby odgadnę spoko
Codziennie 5/5 w Mulatkę?
Ile zakładów?
K30 pisałem Ci przed chwilą
Podajesz inne liczby a grasz innymi rozumiesz ?
Inna opcja to utopia
Nie wygrasz jak podasz właściwe
Ta piątka ?
Nie wejdę teraz w mapencje bo tam siedzi Jola
Wiem o co biega
Kiedy?
To daj 3 liczny
Ja te dwie odbiorę
Rozpis musi byc na 20 zakladuw adis robi to lepiej on tylko 4 zaklady
Codziennie odbierasz 700 zł?
Bo Adis wybiera te co mają największą szansę wejść
Podaj dziś
Z czym ?
Z Jolą?
Ja chyba ten sam sposub ale gralem na 6/6 i zawsze 5/6 dzisi muwil bym gral na 5/5 rzeczywiscie wlazla cala
Do jutra
Zespół Delbrücka to patologiczna zdolność do wprowadzania innych osób w błąd, kłamania, przeinaczania faktów, opowiadania zmyślonych historii przy jednoczesnym stawianiu własnej osoby w bardzo dobrym świetle.
Zespół Delbrücka, nazywany jest inaczej mitomanią, pseudologią oraz kłamstwem patologicznym. Jest to patologiczna zdolność do kłamania, wprowadzania innych osób w błąd, zmyślania czy zatajania prawdy. Osoby chore przedstawiają historie, które tak naprawdę nigdy nie miały miejsca.
Przyczyny mitomanii cały czas są poszukiwane. Kłamstwo patologiczne może być następstwem przebytych chorób organicznych mózgu, mowa tutaj o np. zapaleniach, urazach bądź uszkodzeniach. Wymieniane są także wrodzone właściwości psychopatyczne osoby chorej. Niektórzy pacjenci poprzez kłamstwo patologiczne chcą zwrócić na siebie uwagę, przez co czują się dowartościowani i pewni siebie.
U osób dorosłych zespół Delbrücka, dość trudno zdiagnozować. Pacjentom udaje się opowiadać różne, nieprawdziwe historie (może to prowadzić do uzależnienia psychicznego) jednak z czasem są oni rozpoznawani przez otoczenie. W większości przypadków mitomani to osoby o bardzo rozchwianej psychice, które za wszelką cenę chcą znajdować się w centrum zainteresowania.
JAK NIEMA JESTEM JUZ
Kurczę ten czy przyciąga coraz to większe czubyCo jeden odejdzie drugi zaraz go zastepuje