Wpisy 3 357 899 – 3 357 998
22 września 2018 22:51 → 22 września 2018 23:59, 100 wpisów
Co Admin kombinuje, że nie można zamieścić foto kuponu? Coś bym zaprezentował. Moja wygrana w Lotto 5 trafień system na 8.To już coś.
yhmm, tak - to już coś
tylko -
- powtórz teraz, takie, a nawet bardziej skromne "coś" - i w przeciągu, powiedzmy, pięciu losowań wceluj czwórkę, no nawet trójkę, ale - trójkę, to w ciągu trzech
wstawiając typowania tylu zakładów, z ilu - chcesz, to "coś" osiągnąć, w profil
bo, bez urazy, ale - różnych miszczów tajpnięć jest wielu, ale - jeśli chodzi o real, to słabo
tylko -
- powtórz teraz, takie, a nawet bardziej skromne "coś" - i w przeciągu, powiedzmy, pięciu losowań wceluj czwórkę, no nawet trójkę, ale - trójkę, to w ciągu trzech
wstawiając typowania tylu zakładów, z ilu - chcesz, to "coś" osiągnąć, w profil
bo, bez urazy, ale - różnych miszczów tajpnięć jest wielu, ale - jeśli chodzi o real, to słabo
co to znow ka 29m cos trafiles dzisiaj?
tak jest - może jednak nie wstawiaj - w końcu tees podgląda zieloną i
eliminuje
eliminuje
ja juz dawno stwierdziłem z4e to co wstawiamy w profilek to mało kiedy wychodzi albo wcale , wiec skad ja to znam
witajcie wszyscy na czacie i bez wyjatkow, galik brachu gdzies ty sie podzeiewał?
3 357 933 niby prostota ale ciezko trafic jest te 5/5 no wybierz akurat te co chcesz aby wyszły a tu jak zwykle wielki zonk i kasa znow poszła do kieszeni tesa
Fakt jest TO Cóś!!!
Ale na powtórkę można liczyć mn.w. za 5lat
Ale na powtórkę można liczyć mn.w. za 5lat
3 357 947. tak za 5 lat lub za 45 lat
jak niby wygrywacie te 5/5 jak nikt z was skanu niedodał jeszcze na swoim profilkumpochwalcie sie co trafiliscie niebadzcie zyły
keno to strata kasy albo szybko sie wzbogacisz albo szybko zbankrutujesz wybór nalezy do grajacego
Pisalem ze dobra 5/5 i dwie do podmiany to skad mam wiedziec ze 3/5 wpadnie
Arczi-Nie spodziewałem się,że wyjdę na większego optymistę od Ciebie
Rano pisalem dobra 5/5 jedna do podmiany to skad mialem wiedziec ze 4/5
przeleciałem juz przez stronke k29 poczytałem ale nigdzie nie widze tych szczesliwych waszych liczb ktore zekomo trafiliscie razem
3 357 958
3 357 963. ok
Raz podalem w stalych 6/6
Odnotowano mnustwo 5/6 dlatego nie podawac
Odnotowano mnustwo 5/6 dlatego nie podawac
Tu nieyrzeba byc geniuszem dobrze popatrz na wyniki mapy ja z tego nie korzystam akurat
3 357 830. dobre i celne
Korzystam z innego zrudla po losowaniu w ciagu 10 min mam kolejne 5/5 na nastepny dzien
3 357 969 to podaj mi na KG TE LICZBY NA JUTRO TE SWOJE 5/5
Nawet jak adis ma dobro to juz nie wysylam tej samej tylko z jedna inna
NO JA DZIS NA WIECZOR WYSŁALEM OSTATNIEGO JUZ CHYBA MULTASA I TO NA 10/10 NIESTETY TYLKO 1 NUMER MI WPADŁ TOTALNA PORAZKA,KONIEC GRY NA JAKIS CZAS W MULATKE SZKODA BO TAK BYLO FAJNIE, JAK SIE GRAŁO , WIDZEZE CHLOPAKI W KOLEKTORZE TERZ POMAŁU ZAPRZESTAJA GRAC W KENO BO WIECEJ PRZEGRYWAJA JAK WYGRYWAJA I ZADKO ZACHODZA DO KOLEKTORY,A ZAWSZE TRAFIALI KASE
sorki za wielkie ltery niezauwazyłem kaps locka ze jest bwlaczony
k29 tak mam 2razy dziennie juz od 2 miesiecy, dlatego zawieszam gre w to i teraz sobie tylko bede sledzil liczby ,splukałem sie totalnie z kasy tej co miałem , teraz koniec, pozostaje jedynie obserwacja liczb i moze od wielkiego swieta jakigos mini tylko puszcze
3 357 988. Vondeoff ja nie wiem czy to jakas epidemia jest czy jak , ja narazie przerywam gre na jakis czasw mulatke chłopaki ci co wygrywali kase w keno sporadycznie odwiedzaja juz kolektore imniej graja
Arczi na @ ci dam 5/5 w poniedzialek gdzies o 13.58 zdazysz wyslac to podbudujesz budrzet
mam takiego kolege ktory codziennie grajac w keno trafiał minimum te 500zł w danym dniu tygodnia nieraz potrafil dziennie tez i trafic po te 1500zł w keno teraz mniej gra i sporadycznie jest w kolektorze niestety nic niewiem aby cos wygral ostatnio wiekszego tez i malo go co tez i widze w kolektorze
3 357 994 a masz mojego meila?