Wpisy 3 356 994 – 3 357 093
22 września 2018 02:20 → 22 września 2018 10:15, 100 wpisów
mozna i typowac i dla przyjemnosci, a co do tych twoichliczb to co tam wymysliłes juz na jutro co twoim zdaniem wejdzie w mulatkena 14 a co na 21
Pisałeś że nie masz pieniążków to zrobimy tak.
Wyślę te liczby które Ci podam stawka x 2 i jedna stawka będzie dla Ciebie.
Oczywiście najpierw muszą wejść.
Wyślę te liczby które Ci podam stawka x 2 i jedna stawka będzie dla Ciebie.
Oczywiście najpierw muszą wejść.
co do wpisu wyzej to okej zobacze na @
Jak wejdą to się podzielimy
okej z tym podziałem to na spokojnie najpier musza wejsc a pozniej zobaczymy, , ale tez dziekuje z gory za mile choc słowa
najpierw musimy je trafic
najpierw musimy je trafic
Już Ci wysłałem
Tak najpierw musimy je trafić
Dam na 2 losowania
Bo nie wiem czy wejdą na 14 czy na 21.40
Już wypełniłem kupon
Jutro kosy czyli 66
okej sprawdze pozniej boniemoge sie polaczyc z @ , net mi szwankuje wlasnie przeszla u mnie burza moze cos dlatego tez sa problemy z lacznoscia z niektorymi witrynami, i aplikacjami,
U mnie nie ma burzy
Idę w takim razie spać
zaraz sprobuje inna przegladarke odpalic moze tam sie uda polaczyc z @
Bo jak ma być burza to lepiej jak będę spał
Ok chwile jeszcze poczekam
no u mnie zaczelo sie okolo 21 kiedy akurat wyszedlem na silownie pod chmurka , ale sobie dzis pocwiczylem niecałe 5do 10 minut, jak zucilo zabami,z nieba wiatr sie taki zerwał ze myslałem ze zaraz namnie te drzewa poleca pod ktorymi jest ta silownia pod chmurka, zaczeły leciec flesze az takie w kolorze ognia, a piachem tak sypało jakby szła pustynna burza , wiec musiałem mykac do domu i nici dzisiaj z nocnych cwiczen, ni ebylo treningu 3 godzinego jak codzien tez niemiało kiedy padac i sie blyskac
co jest z tym nic nie wchodzi tutaj tekst niewchodzio lub z wielkim opoznieniem
co jest z tym nic nie wchodzi tutaj tekst niewchodzio lub z wielkim opoznieniem
Trenujesz 3 godziny dziennie ?
Lewy Ty masz majątek wart 353 mln zł
tak do 3 godzin dziennie dzien w dzien tak cwicze od 2 miesiecy , a przedtym jazda na rowerze jakies 2.5 godziny, taki cel postawionty sobie
I dajesz radę ?
musze zrzucic troche wagi zeby sie dobrze czuc, a juz 1 efeky widac , 1 czyli spada cukier z wysokiego na mniejszy i zaczynam szczuplec a oto mi chodzi, ale to wciaz malo narazie 20 kg spadlem, musze wiecej spasc kg
rade musze dac bez tego niebedzie efektu
rade musze dac bez tego niebedzie efektu
sorki za dlugie czekanie na odpowiedz, takst niewchodzi szybciej sa znow jakies problemy chyba na laczu lub tastrona szwankuje cos jak do poludnia ktos tu pisał ze niemoze zdiecia innego wrzucic w profil
ale
ale
nie ma cwiczen niema efektow chcesz sie dobrze czuc mniej chorowac zacznij cwiczyc, a wtedy poczujesz sie lepiej teraz silownia rowerek a jesieniom bezdzie word treking
20 kg schudles ?
To ile Ty ważyłeś?
120 kg ?
3 godziny trenujesz to super jak dobrze się czujesz
nie no tylko 105kg wazyłem, ale przy swoim wzroscie 182cm musze wazyc okolo od 76-88 kg taka jest norma , jem i zawsze jadłem mało, ale duzo pije wody i mam brzuszek teraz musze go zrzucic troche wiesz cukier lubi ruch, i musze tez poprzez ćwiczenia zbic cukier na nizszy poziom, przy braniu tez tabletek i insuliny,wszystko razem musi wspolgrac a przy cwiczeniach cukier sie obniza
dla mnie i tak najwazniejszy w gdansku zaglebie lubin bedzie gralo
na miedzianke szybko sie bilety rozeszly szkoda bo zastanawialem sie czy nie isc na meczyk z buta mam z 10 minut
nie jeszcze jedynie wypowiedzi ludzi ogladajacych czytalem dluzsze urywki widzialem
bede zioral trza cos typnac szybkie zakupki w bidrze sie puscic i lulu
Do końca roku gry lotto nie trzeba będzie chodzić do żółtej budy gramy przez internet interia pl tam to pisze lecę
Hanss wykluwaj sie
WN
Islandorka.
Dusia
Kumulacja w Lotto: 6 000 000 zł
Euromiliony: 138 000 000 euro:
-------------------------
138 000 000 x 4,30 = 593 000 000 zł
Euromiliony: 138 000 000 euro:
-------------------------
138 000 000 x 4,30 = 593 000 000 zł
Dusia.
WN na nie
http://scouteu.s3.amazonaws.com/cards/images_vt/merged/poranna_kawa_0.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Emerka
islandorka30,5
Dusia
Dusia
-isla-dusia-emerytka-W-n-gryks-Zibi-Forsami-
taka parka-28.57
i pewniak-51
taka parka-28.57
i pewniak-51
WN spr.mi zestaw??
zloty
Niewiecie jak skasowac typy na profilu bo ma 1/1 2/2 3/3 5/5 10/10 a niechce by ktos podglądnoł
Ide bar sprzątać bede później na czacie nie podajemy cyferków pamiętać
Kkk a ja