Wpisy 3 356 933 – 3 357 032
22 września 2018 01:47 → 22 września 2018 06:40, 100 wpisów
nie dziekuje bo niechcve zapeszac
ale na wzajem
ale na wzajem
Tylko raz?
5/5 w Mulatkę powinno się wygrać minimum 4 razy w roku
Przy rzadkim graniu
A jak się gra codziennie to powinno być raz na miesiąc lub 1,5 miesiąca
tak poniewaz sie splukałem do konca z kasy, teraz tylko pozostaje obserwacja gry i moze od czasu do czasu jakis mini wysle , na multke niema szans jak narazie kijowe liczby wychodza, normalnie porazka jakas, ostatnio jest
dlatego choc raz by sie moglo trafic cosch choc takiego małego
, naluskiego aby sie odkuc od tych strat
dlatego choc raz by sie moglo trafic cosch choc takiego małego
, naluskiego aby sie odkuc od tych strat
Jutro powinno wlecieć 59
tak jak dzisiaj miało wejsc 53 i nieweszlo znow
arczibalik73 prosiłem nie graj 10/10
Bo TS robi próbne losowania i w próbnym było 53 a właściwe losowanie już tego nie dało
arczibalik73 bym Ci podał liczby jakie jutro będą ale wchodzi tu taka gnida dworska i tych liczb nie dam. Bo ona ściąga liczby i nimi gra zapeszając cały rytm
wiem ze mowiles wiele razy mi abym niegrał 10/10 alw widzisz jakos mnie tak na te 10 ciagnie ja tez niedlugo zaczne robic probne podejscia lub przejscia tylko obok kolo kolektory tak jak tesik daje wygrywactak bede wysyłał liczbusie
zobaczymy wtedy kto bedzie wygrywał ja czy tesik?
zobaczymy wtedy kto bedzie wygrywał ja czy tesik?
Ona jest taka niezręczna - delikatnie mówiąc
arczibalik73 rób tak - typuj liczby jakie mają wpaść i wysyłaj inne
a co to tylko we 2 jestesmy na zacie reszta spi?
Zaskoczysz tesika i siądzie jak małe dziecko
arczibalik73 nie jesteśmy tu sami więc uważaj co piszesz
co z ta strona sie dzieje, wpisy wchodza z opoznieniem i w dodatku jeszcze gubia sie litery
Jest tu jeszcze taka osoba przy której nie można pisać bo wiesz jaka jest jej reakcja
arczibalik73 Litery zjada ta osoba bo wszystko czyta i robi kopię
kto to taki jest , ?
kim jest ta osoba ? bo niewiem
kim jest ta osoba ? bo niewiem
czyli kornik drukarz tak?
Normalnie kopie dołki pod wszystkimi i zobaczysz że sama w nie kiedyś wpadnie
Tak to taki Kornik - szynszyl - szczur
widziałem kiedys tutaj przypadkiem chyba maklera ponownie, jest wrocił?niewiesz?
Ale przejdźmy lepiej do liczb bo szkoda o tym pisać
Makler zawsze mówi że już więcej tu nie wejdzie i ciągle wchodzi
On mówi jedno a robi co innego . Ale to nie moja sprawa
nie no okej co do maklera, i a do liczb mozemy przejscalez oczywiscie ze tak
maklerek taki jest
Dawno nie widziałem tu Joli
Może z mapek nie może się wygrzebać ?
Zasypało ją czy co?
3 356 960.to tak jak kobieety identyko, ale niech wchodzi czat jest dla wszystkic.a.mi on tam nie przeszkadza
maklerek to kobieta ?
A ja go miałem za faceta
niewiem tez jeoli tu niewidziałem moze4 juz niegra w gry losowe moze juz inny biznes prowadzi
Widziałem ją kiedyś na ulicy wiesz?
Jechała samochodem
Nawet jej pomachałem ale chyba mnie nie zauważyła
nie nie makler to merzczyzna jest nie kobieta alo piszesz ze jest taki niezdecydowany ze pisze co innnego aa co innego robi tak sie zachowuje kobitki, przewaznie oto mi chodzilo
Gdyby się zatrzymała to bym ją zaprosił na kawę
a to ona mieszka w Twojej miejscowosci?
arczibalik73 rozumiem tak tylko pytam. Ale ciągle ten maklerek powtarza że jego liczby nie są potwierdzony przez 3 giełdy
o prosze jaki dzentelmen
arczibalik73 To ja byłem w jej miejscowości i wtedy ją widziałem jechała samochodem marki Opel
arczibalik73 Najpierw na kawę a później na spacer
a to on moze ma swoja gielde tez, a na innych gieldach te liczby niewchodza i dlatego tak ma jak ma
arczibalik73 maklerek ma swoją giełdę ?
Maklerek musi mieć 3 giełdy tak myślę
Bo ciągle o nich pisał
no jesli 3 gieldy miepotwierdzaja wejscia jego liczb na tych giełdach to moze ma i swoja gielde kto go tam wie?
arczibalik73 ale za każdym razem jest brak potwierdzenia przez 3 giełdy ?
To musi coś znaczyć
no tak bo widac ze giełda giełdzie nie jest rowna, zalezy tez jakie i kolega tez wybiera cyferki ze nie potwierdzaja sie nigdzie ze niby maja pasc, i dlatego mu niewychodza trafne
moim zdaniem powinien przegladac to co wychodzi a kreslic te co nie wychodza moze w ten sposob trafi, ja mu tam zycze jak najlepiej, niech gra i wygrywa
arczibalik73 On chyba w ogóle nie gra tylko typuje tak dla przyjemności
Ja też mu życzę dużych wygranych
3 356 989. moze i tez i tak byc , ale jak nie wysyla to nie gra i nie trafia nic , to juz kazdego jest wola
Taka prawda
Słuchaj wyślę Ci na @ liczby na jutro
mozna i typowac i dla przyjemnosci, a co do tych twoichliczb to co tam wymysliłes juz na jutro co twoim zdaniem wejdzie w mulatkena 14 a co na 21
Pisałeś że nie masz pieniążków to zrobimy tak.
Wyślę te liczby które Ci podam stawka x 2 i jedna stawka będzie dla Ciebie.
Oczywiście najpierw muszą wejść.
Wyślę te liczby które Ci podam stawka x 2 i jedna stawka będzie dla Ciebie.
Oczywiście najpierw muszą wejść.
co do wpisu wyzej to okej zobacze na @
Jak wejdą to się podzielimy
okej z tym podziałem to na spokojnie najpier musza wejsc a pozniej zobaczymy, , ale tez dziekuje z gory za mile choc słowa
najpierw musimy je trafic
najpierw musimy je trafic
Już Ci wysłałem
Tak najpierw musimy je trafić
Dam na 2 losowania
Bo nie wiem czy wejdą na 14 czy na 21.40
Już wypełniłem kupon
Jutro kosy czyli 66
okej sprawdze pozniej boniemoge sie polaczyc z @ , net mi szwankuje wlasnie przeszla u mnie burza moze cos dlatego tez sa problemy z lacznoscia z niektorymi witrynami, i aplikacjami,
U mnie nie ma burzy
Idę w takim razie spać
zaraz sprobuje inna przegladarke odpalic moze tam sie uda polaczyc z @
Bo jak ma być burza to lepiej jak będę spał
Ok chwile jeszcze poczekam
no u mnie zaczelo sie okolo 21 kiedy akurat wyszedlem na silownie pod chmurka , ale sobie dzis pocwiczylem niecałe 5do 10 minut, jak zucilo zabami,z nieba wiatr sie taki zerwał ze myslałem ze zaraz namnie te drzewa poleca pod ktorymi jest ta silownia pod chmurka, zaczeły leciec flesze az takie w kolorze ognia, a piachem tak sypało jakby szła pustynna burza , wiec musiałem mykac do domu i nici dzisiaj z nocnych cwiczen, ni ebylo treningu 3 godzinego jak codzien tez niemiało kiedy padac i sie blyskac
co jest z tym nic nie wchodzi tutaj tekst niewchodzio lub z wielkim opoznieniem
co jest z tym nic nie wchodzi tutaj tekst niewchodzio lub z wielkim opoznieniem
Trenujesz 3 godziny dziennie ?
Lewy Ty masz majątek wart 353 mln zł
tak do 3 godzin dziennie dzien w dzien tak cwicze od 2 miesiecy , a przedtym jazda na rowerze jakies 2.5 godziny, taki cel postawionty sobie
I dajesz radę ?
musze zrzucic troche wagi zeby sie dobrze czuc, a juz 1 efeky widac , 1 czyli spada cukier z wysokiego na mniejszy i zaczynam szczuplec a oto mi chodzi, ale to wciaz malo narazie 20 kg spadlem, musze wiecej spasc kg
rade musze dac bez tego niebedzie efektu
rade musze dac bez tego niebedzie efektu
sorki za dlugie czekanie na odpowiedz, takst niewchodzi szybciej sa znow jakies problemy chyba na laczu lub tastrona szwankuje cos jak do poludnia ktos tu pisał ze niemoze zdiecia innego wrzucic w profil
ale
ale
nie ma cwiczen niema efektow chcesz sie dobrze czuc mniej chorowac zacznij cwiczyc, a wtedy poczujesz sie lepiej teraz silownia rowerek a jesieniom bezdzie word treking
20 kg schudles ?
To ile Ty ważyłeś?
120 kg ?
3 godziny trenujesz to super jak dobrze się czujesz
nie no tylko 105kg wazyłem, ale przy swoim wzroscie 182cm musze wazyc okolo od 76-88 kg taka jest norma , jem i zawsze jadłem mało, ale duzo pije wody i mam brzuszek teraz musze go zrzucic troche wiesz cukier lubi ruch, i musze tez poprzez ćwiczenia zbic cukier na nizszy poziom, przy braniu tez tabletek i insuliny,wszystko razem musi wspolgrac a przy cwiczeniach cukier sie obniza