Wpisy 33 567 – 33 666
20 listopada 2008 10:34 → 20 listopada 2008 23:30, 100 wpisów
TOTO,
nie piszę o horoskopie urodzInowym ale o urodzEniowym tzw radiksie. Czyli bardzo dokładnym położeniu planet w minucie , w której wydaje się pierwszy krzyk. Jest to tylko i wyłacznie Twój horoskop a nie wszystkich, którzy urodzili się w ciagu miesiaca obojetne w jakim roku i jakim miejscu na Ziemi. Nie piszę o horoskopach z gazet bo to jest tylko rozrywka dla mas. Piszę o nauce astrologii, która ma kilkutysiacletnia tradycję.
Osoby, które pisza na forum o systemach, które tworza i żmudnie wyliczaja, powinny sprawdzić czy w ogóle kiedykolwiek maja szansę dostać coś od tzw. losu. Bo jeśli nie to będa tracić mnóstwo kasy na to co wyliczyli i nic nie wygraja. A ktoś inny będzie przechodził koło kolektury i puści pierwszy los w swoim życiu i od razu wygra. Bo taki ma zapisany przebieg zdarzeń w życiu.
nie piszę o horoskopie urodzInowym ale o urodzEniowym tzw radiksie. Czyli bardzo dokładnym położeniu planet w minucie , w której wydaje się pierwszy krzyk. Jest to tylko i wyłacznie Twój horoskop a nie wszystkich, którzy urodzili się w ciagu miesiaca obojetne w jakim roku i jakim miejscu na Ziemi. Nie piszę o horoskopach z gazet bo to jest tylko rozrywka dla mas. Piszę o nauce astrologii, która ma kilkutysiacletnia tradycję.
Osoby, które pisza na forum o systemach, które tworza i żmudnie wyliczaja, powinny sprawdzić czy w ogóle kiedykolwiek maja szansę dostać coś od tzw. losu. Bo jeśli nie to będa tracić mnóstwo kasy na to co wyliczyli i nic nie wygraja. A ktoś inny będzie przechodził koło kolektury i puści pierwszy los w swoim życiu i od razu wygra. Bo taki ma zapisany przebieg zdarzeń w życiu.
Gra w jedną - np. liczba 66 pokazała się po 17 dniach po czym wystąpiła 3 x po kolei . Liczba 53 po 15 dniach nieobecności wystąpiła powtórnie 16.11.08 oraz 19.11.08 . itd .
Straciłem sporo kasy na "upartą" 52. Dzisiaj raczej wypadnie,bo ja dzisiaj ją OLEWAM!!!!
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH WTAPIAJĄCYCH PRZEZ TĄ" 52"
POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH WTAPIAJĄCYCH PRZEZ TĄ" 52"
Juleczka ja rozumiem o jakim horoskopie napisałaś, ale ja miałem tylko taki horoskop pod ręką czyli w Internecie. Za taki horoskop jak napisałaś to chyba się słono płaci.
Teraz znikam - może po godz. 15.00 a na pewno jutro będę . Wygranych życzę !
Grom też bym prosiła o cyferki na dzisiaj moje gg 6514410.Dziękuje z góry
motoski,
wierzę (określenie "święcie" jest tu trochę nie na miejscu) ponieważ widzę jak to działa i jak zdziwieni sa ludzie , którzy przekonuja się o tym
TOTO,
horoskop z prognoza na przyszłość ( po sprawdzeniu przeszłości żeby ustalić czy masz dobra godzinę urodzenia) kosztuje około 1,000 PLN. Ale jak ktos ma poważne problemy albo poważne pytania albo po prostu dużo pieniędzy to nie jest to tez jakaś straszna kwota. Kilka miesięcy grania w totolotka, czasem, nieprawdaż?
wierzę (określenie "święcie" jest tu trochę nie na miejscu) ponieważ widzę jak to działa i jak zdziwieni sa ludzie , którzy przekonuja się o tym
TOTO,
horoskop z prognoza na przyszłość ( po sprawdzeniu przeszłości żeby ustalić czy masz dobra godzinę urodzenia) kosztuje około 1,000 PLN. Ale jak ktos ma poważne problemy albo poważne pytania albo po prostu dużo pieniędzy to nie jest to tez jakaś straszna kwota. Kilka miesięcy grania w totolotka, czasem, nieprawdaż?
Nie wiem czy zauważyliście taką ciekawostkę po wczorajszym losowaniu: otóż z przedwczorajszych liczb niesortowanych powtórzyło się dokładnie kolejno 7 pierwszych liczb. Takiego układu jeszcze nie było w powtarzajacych się liczbach.:)
wlm - bardzo dobra ciekawostka. Gdyby wczoraj zagrać na 7 liczb, które dzień wcześniej wpadły do maszyny losującej jako pierwsze ... mielibyśmy 7/7 ! :D
WLM i PASKO,wystarczyłoby żeby co kilka dni wpadały w taki sposób chociaż 2 liczb...
Czyli OPA , nasuwa się wniosek, że pora zacząć myśleć i działać niekonwencjonalnie, tak trochę na "wariackich papierach", a nie trzymać się sztywno jakichś sztywnych układów lub matryc (typu :daty urodzin, albo najdłuzej oczekiwana liczba).
Bywało,że liczba nie powtarzała się przez ponad 50 losowań i padała wtedy, kiedy gracze byli już dokładnie "spłukani".
Liczba 3 w DL "wisiała" ostatnio też bardzo długo, a potem wypadła kilka dni pod rząd.
Bywało,że liczba nie powtarzała się przez ponad 50 losowań i padała wtedy, kiedy gracze byli już dokładnie "spłukani".
Liczba 3 w DL "wisiała" ostatnio też bardzo długo, a potem wypadła kilka dni pod rząd.
Do niejakiej ,,JUleczki.Od dnia dzisiejszego ,proszę zwracać się do Pani ,,Juleczki,, Ona jest w temacie i wszystkim pomoże.pozdrawiam.
Witam serdecznie po 10 dniowej karze.I na wstepie napisze ze juz dawno pisalem zeby zaczac myslec niekonwencjonalnie.Nie bede sie tu produkowal bo chce otworzyc wlasny temat na forum.I tu zwracam sie z ogrona prosba do(wymienie po raz ostatni z nika tego pana)EDI8 aby na tym forym w zalozonym przeze mnie temacie nigdy sie nie wpisyal,z zadnymi radami,wnoskami,uwagami.Jako gospodarz tematu mam prawo takie warunki postawic. Was kulkowicze biore na swiadkow ze z mojej strony nie bedzie nic co by tego czlowieka dotyczylo.Pozostawiam mu wszystkie inne tematy by mogl tam sie wyzywac do woli,i pisac swoje przemyslenia,i uwagi.Pasko jezeli w jakis sposob doszlo by miedzy nami do konfliktu a jest to realne to mam pomysl abys nas banowal co 5 dni na zmiane tak abysmy nie mogli sie na czacie spotkac,ze swej strony uczynie wszystko aby nie doszlo do problemow.Prosze wybaczyc mi ten wstep ale musialem to napisac ze wzgledow moralnych,i praktycznych.Zapraszam na forum.Pozdrawiam
Grom,
czy Ty masz kilkanaście lat i poczułeś się obrażony? Nie powinieneś bo absolutnie nie neguję Twoich metod na wygrywanie. Każdy ma swoje albo ich nie ma bo o tym nie myśli. Ja zaledwie zwróciłam uwagę na zwiazek między tym co napisałeś a astrologia. Naprawdę z ciekawościa czekam na rezultaty z tych liczb, które podałeś uczestnikom forum. Być może Twoim przeznaczeniem jest właśnie dzielić się swoja wiedza lub przeczuciami z innymi ludźmi i pomagać im wygrywać.
czy Ty masz kilkanaście lat i poczułeś się obrażony? Nie powinieneś bo absolutnie nie neguję Twoich metod na wygrywanie. Każdy ma swoje albo ich nie ma bo o tym nie myśli. Ja zaledwie zwróciłam uwagę na zwiazek między tym co napisałeś a astrologia. Naprawdę z ciekawościa czekam na rezultaty z tych liczb, które podałeś uczestnikom forum. Być może Twoim przeznaczeniem jest właśnie dzielić się swoja wiedza lub przeczuciami z innymi ludźmi i pomagać im wygrywać.
7,13,52
tak jak powiedziałem wczoraj 52 wpadnie dziś-dlaczego ? 52 nie wpadło 25 losowań ,co ma wspólnego 52 z 25 domyślcie się sami.
tak jak powiedziałem wczoraj 52 wpadnie dziś-dlaczego ? 52 nie wpadło 25 losowań ,co ma wspólnego 52 z 25 domyślcie się sami.
GROM Czy byłbyś tak uprzejmy i podał na dziś parę cyferek w ML. Proszę
Moje gg:7899254
Moje gg:7899254
Grom,jest szansa żebyś wrzucił jakieś liczby na pulpit,jeżeli nie to ok,moża jakaś piąteczka.
A może napisz ze swojego doświadczenia czy jest sens grać na liczby co najczęściej wchodzą bądz zadko omijając liczbę 52,co śądzisz o takich metodach ?
A może do roboty się weśta a nie tylko gotowce byśta brali.Grom nie podawaj liczb bo nie bedą chciały robić wiencej.Ja jak chciałem robote dać i strawe to nikt nie chciał robić przy japkach .
cos czuje ze kulne jakas wieksza sumke dzis.. pozdr i zycze wysokich wygranych
A moze zagrac na liczby ktore nie wychodza,tak samo tylko inaczej myslac,moze byla by wieksza skotecznosc,kasa mniejsza ale nie w plecy a przynajmniej nie tak czesto,w plecy.
ROLNIK
nie pal głupa nawet po wiesniacku nie umiesz pisac :D
nie pal głupa nawet po wiesniacku nie umiesz pisac :D
aga82łódź - specjalnie dla Ciebe
ML: 1,37,45,49,62,68 +
ML: 16,25,59,60,61,63,65 +
ML: 1,37,45,49,62,68 +
ML: 16,25,59,60,61,63,65 +
moja 10 w M.L.-jestem pewien że 5 wpadnie.
7,13,16,36,42,52,58,71,75,76.
7,13,16,36,42,52,58,71,75,76.
GROM moim zdaniem jak się mówi, że coś się zrobi, to powinno się słowa dotrzymać. Miałam dostać liczby wczoraj po 22.45. Ok, super nie dostałam. Dziś na pocztę miałam dostać nie ma. Teraz już nie wyślę, bo akurat mogę to zrobić do godz. 16. Potem jadę do domu i nie mam takiej możliwości. Jeśli się coś obiecuje, to się tego dotrzymuje... I terminu i słowa. Moja praca tego wymaga dlatego też jestem na to uczulona...
I dzięki za liczby, których nie dostałam...
I dzięki za liczby, których nie dostałam...
jak sie jest zwyklym prostym chłopem to nie jest to straszne... wartosci ktorych sie powinno dotrzymywać nie są wazne...coz bywa i tak
Skoro Twoje liczby są nie dobre bo nie działają i prosiłaś o pomoc Groma, to może poproś teraz kogoś o poczte, wtedy będziesz miała - poczte i liczby i wsumie za dużego wysiłku osobiście w to nie włożysz........
Kilka dni temu pisałem o moich liczbach. Czy to zbieg okoliczności?????????
dzieki rom coś tam nicku nie pamietam:) ale teraz juz za pozno bo ja najblizsza kolekture czynna mam 10 km :/ od domu wiec sie nie oplaca gdy GROM tu wejdzie to napisze co i jk:)
Czytaliście może bloga założonego przez córkę faceta, który wygrał w totka kilka milionów. Z resztą nie wiadomo czy to nie jest kit. Ale można sobie pomarzyć.
to poproś kogos o samochod, napewno zdąrzysz. Albo jeszcze lepiej, niech losowanie, w związku z Twoja sytucją, niech przełożą na jutro
Jeszce godzina i 20 pare minut i zobaczymy. Mam nadzieje dzisiaj na 7mke. Aha Grom gdzie moje liczby? :):) GG 5200126
Grom,mam prośbę. Bawię się w te gierki już 50 lat, ale to co ostatnio mnie spotyka to już tragedia.Proszę o kontakt - moje GG9424798
Tylko pochwalcie się ludzie swoimi wygranymi po losowaniu. Trzymam kciuki
Toto
Prawdziwa historia opisana na bogu,czy nie...ale mnie zaciekawiła.
Mam nadzieje,że i ja kiedyś bede miał problem z nadmiarem pieniążkow. :-)))
Prawdziwa historia opisana na bogu,czy nie...ale mnie zaciekawiła.
Mam nadzieje,że i ja kiedyś bede miał problem z nadmiarem pieniążkow. :-)))
padła i to w dlugo oczekiwanej parce z 73, kto pomyslał ten duzo zyskał
52-wypadła, byłem pewny.Dziś ją olałem i kasa przeszła koło nosa!!!
Czekałem na 15,52 i 71, a wpadła tylko jedna !
Od 2-go XI czekałem na 52,73. Jestem 3000 do przodu. Musiałem się pochwalić. Ale miałem pietra.
Gratuluję wytypowania 20 w DL. U mnie nadal kicha. Dziś miałem 2 kupony ML na których miałem 1/10 oraz 1/10. Z 20 liczb weszło 2. Oraz z liczb, które są w typowaniach też pewnie wejdzie od 2 do4. Oznacza to, że wśród moich 30 liczb w ML wystąpi ok 4 liczb. Gdybym tylko obstawił pozostałe 50 może by coś wpadło a tak to lipa. Czekam już od 11 dni moich liczb ale kryzys nadal trwa. Może jak giełda pójdzie w górę to kryzys też skończy się w liczbach :)
TOTO u mnie z 4 przerabianych ósemek w ML byłyby dziś 2x 5/8 z tego co zauważyłem,z tamtego tygodnia,żeby podwyższał delikatnie stawki to byłby sens tego wysyłania,a tak ...pozdro
KRYKUS,ale dużo osób mówi(pisze) że grają u buków,u mnie tylko TS bo nic innego nie ma.
Padła parka z plusem z 11.11. i tylko ta została z tego dnia,jak ktoś wyczaił to się obłowił...
Wg mnie jutro pewniakiem w Ml jest 20. jak wszędzie to wszędzie. Ale nie będę obstawiał :)
Witam wszystkich,,dobre losowanko,,na Moje siódemki weszło aż 9 liczb,Pisałem ,tu,że 52 padnie 19,20 albo 21,Trzeba było te 3 dni poczekać.pozdrawiam .
WITAM!DŁUGO OCZEKIWANA 52 ZOSTAŁA WYLOSOWANA A ŻEBY BYŁO CIEKAWIEJ TO TS W PROMOCJI DODAŁ 73.MAŁO KTO TEGO SIĘ SPODIEWAŁ
Wczoraj wymiana kul w maszynie do ML.Pozdrawiam wszystkich grających.
A ja FORTUNA trojka DL puszczona za
6 zl przy 3/3 2970 do wyplaty. oczywiscie trzeba sie obliznac smakiem.juz jestem wsciekly od tych 4/5 w ML i 2/3 w DL.
Ostatnie 10 dni to 10 x 4/5 w ML i
3 x 2/3 w DL.
4.9.21 puszczone za 6 zl
wylosowano 3.4.9.20.22.43.
szlag mnie trafia.
6 zl przy 3/3 2970 do wyplaty. oczywiscie trzeba sie obliznac smakiem.juz jestem wsciekly od tych 4/5 w ML i 2/3 w DL.
Ostatnie 10 dni to 10 x 4/5 w ML i
3 x 2/3 w DL.
4.9.21 puszczone za 6 zl
wylosowano 3.4.9.20.22.43.
szlag mnie trafia.
Oooo pan GROM ;] widze jak tam dzis? ja znow strat 0/5 0/5 2/6 :(
Piekielna...Moja droga,nie będę więcej podawał Wam numerów,żeby potem Mnie krytykowała osoba,która nie ma o numerologi zielonego pojęcia,dlatego odsyłam wszystkich zainteresowanych do wpisu nr.33590.piekielna przepraszam.pozdrawiam
Admin,jesteś naszym GURU i Ty tu decydujesz. Statystyki są 2 m-ce nieaktualne. Przepraszam, ale to Ty napisałeś, że co m-c.
ale GROM ja nie korzystalam nigdy z Twojej pomocy, a to ze jakas tam dziewczyna to napisała...po co sie przejmujesz? nie mozesz tego zignorowac i nie pomoc tylko jej? :) wiesz jakby se czula... widze wlasnie, ze jestes dobrym typerem...widać grasz długo i znasz sie na rzeczy....:( szkoda ze nie pomozesz ech...;( ja nie mam w poblizu nikogo takiego