Wpisy 3 356 094 – 3 356 193
21 września 2018 12:22 → 21 września 2018 13:58, 100 wpisów
Tez z po poludniu 2 duze z maszyny + jak przyjma moja podniszczona 10papirowa
Drawno Drawsko Dawno Dawno temu..pewien czlek mi przysłał taką oferte..do gier..liczbowych..na moją prośbę..opisane..perfekt..nawet..tak na podświadomość..i ten..gościu..pisał.rak..warunek..grania..to nigdy..nie graj..metodą chybił trafił..to to pieniądz..w błoto....swoje..liczby..jakiś plan system..ale zawsze..systemm..ktoś..napiszę..że więcej wygranych..jest..metodą chybił trafił..może..iracja ale to jest..przypadek..no to ile TY koleżanko i kolego..wygrałeś..tą metodą..a ile..samemu..skreslajac
To idziemy..grać..trzydziestki wszystkie.30,31,32,33,34,35,36,37,,38,39 zdjęcia nie dodam..bo katalog..nie istnieje
W miejscowości Świdnik padła wysoka wygrana w zdrapce MULTIFORSA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
K29 co za chichi..z tych..30 stek a żebyś wiedział że zagram..stać..mnie..na 5 zlotych..nawet..dla tego bogatego..TSA..
Dotam..tak julać..albo pulać.. no to dodajsobie zdjęcia..na profilu Multipasko.. katalog..nie istnieje
Dotam..nie można dodać zdjęcia..na profilu Multipasko i tyle..nic.poza tym..
piateczek
zaraz ide do szkoly po moje skarby i wolny dzien tylko dla siebie hi hi
W miejscowości Mrągowo padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Ja tu.czekam..na komunikat..że W Lotto..MULTI Multi Mini Ekstra.Pensja..padła wysoka wygrana w Miejscowości Róża..a nie jakieś..tam..pitu..kitu..i jeszcze.Eurojackpot
Ministerstwo Finansów podliczyło dług. Prawie 950 mld zł , w porównaniu z początkiem roku dług zwiększył się o 18 mld zł
Emeryt.. jaki. Dlug..to są wszystko kity..z satelity..ostatnia wizyta..Prezydenta..podpisujemy..sojusz..na ile Miliardów dolarów..i co stać..stać..a gdzie..te Twoje..moje Wasze..Nasze..pieniądze..z funduszu emerytalnego....każdego okradli..wywieźli..za granice..a teraz..będa.....ć..o zadłużeniu..
gdzie sa tych ludzi pieniadze emerytura ktorzy juz umrza i komu przekazuja kase do swoich kieszeni
A będę grał..to pokryje..te wszystkie zadłużenia wygram..dlug..zapłacę..a złodzieje..niech..kradną dalej..a co..
Twój.kwiat..szkoda..się udzielać..politycznie..bo odrazu..mam ciśnie..nie..tyle afer..złodziejskich..co było..to.nie mogę tego..bredzenia sluchać..Pozdrawiam serdecznie i
Forsami
No to idę zagrać w te 30,31,32,33,34,35,36,37,38,39 nie dodam zdjęcia bo katalog..nie istnieje..nawet..już ze złości..chciałem dodać..zdjęcie..czarnej..świni..co u kolegi..w trzodzie..ale..nie ma jak..
Lichwiarze złodzieje domyślacie sie co to za narodowość jeden pan z niemiec nie dokończył roboty w 39tym
3 356 124.
3 356 124. tak trzymaj forsami
Forsami - 099 - jeśli chodzi o mnie np to dużo dużo więcej wygrałem z ct niż kreśląc samemu, ale to przecież nie musi być reguła
K29 zdradz nam tajemnice zeby grac a wygrac tanio i szybko
dzis na 14 w MM 5,9,15,17,19,22,23,27,30,31,39,40,41,42,48,52,55,56,57,60,61,64,70,71,74,78 i;e z tego wyjdzie zobaczymy brac wybierac kombinowac i wygrywac powodzenia wszystkim
https://www.tapeciarnia.pl/tapety/normalne/142873_drzwi_deski_kibelek_auto.jpg
We fioletowej budce pilnować,żeby klocuszek dokładnie zazębił się z dziureczką,bo inaczej nieszczęście gotowe
We fioletowej budce pilnować,żeby klocuszek dokładnie zazębił się z dziureczką,bo inaczej nieszczęście gotowe
3,7,15,23,41,67,1,2,24,39,40,31,32,33,34,35,36,37,38,OTO ZACZIPOWANE KULKI NA 14
Forsami