Wpisy 3 356 033 – 3 356 132
21 września 2018 11:47 → 21 września 2018 12:54, 100 wpisów
jak bys wygral cala pule wtedy mozemy to nazwac granie extra
Co to..zdjęcia..nie można dodać..na profilu Multipasko.na jak ten nadz..coś na moto.to .niech.go.. było dobrze..to monci..jak ten z rogami..całe życie
witaj k29 no chyba tak nie chca dac wygrac w nic to jakas masakra jest ostatnio,
u mnie tez lipa po całosci kilka dni nie grałem w nic wczoraj poszedlem i wysłałem 1 multi na 10/10 i 1 mini i w mulatke ani 1 numeru nie trafilem ,normalnie porazka, w mini jak zwykle 2/5
czyli jednym słowem masakra
u mnie tez lipa po całosci kilka dni nie grałem w nic wczoraj poszedlem i wysłałem 1 multi na 10/10 i 1 mini i w mulatke ani 1 numeru nie trafilem ,normalnie porazka, w mini jak zwykle 2/5
czyli jednym słowem masakra
wygralam hi hi nie posylam to kasa jest
Los. nr 11189 - 18.09.2018 - trafiono: 5 - wygrana 120.00zl 1,2,24,27,39,40
ja sie wogole zastanawiam nad tym czy warto w cos teraz tu grac, , wczoraj na wieczor miało byc 39,40 niestety nie wyszło czy dzisiaj bedzie ?
moze tak moze nie, to tylko ts wie, ale podejrzewam ze nie bedzie
moze tak moze nie, to tylko ts wie, ale podejrzewam ze nie bedzie
moje magiczne liczby tez nie wychodza razem tylko w kazdym losowaniu po 1 tylko tylko teraz wybierzz ta 1 prawidłowa zeby choc był jakis zwrot
gra ktos na 1 liczbe?
gra ktos na 1 liczbe?
3 356 046. moze i tak i masz racje nieaktualne dane moga i byc nmiemowie ze nie
Musisz w mapencjach znalezc kólko i krzyżyk tam gdzie ts w kwadraciku ma wygrać tam poleco liczby
forsami czesc przyjacielu, niema co sie tak denerwowac grunt to spokuj
k29 nie korzystam z zadnych map ,nie bawie sie w mola archiwiste tam za duzo kurzu jest, tu trzeba realne miec cyferki nie odkurzone z mapek
Cześć..Arczi..już..mam nerwe.katalog..nie istnieje..chciałem dodać.zdjęcia..tych..swoich..marnych..zwrotów..z Multi Multi i Lotto..a tu..nie dziala..kiedyś .komuś..nie wierzyłem..a teraz sam widzę że to prawda..
sa dwie perspektywy typowania liczb
na podstawie tego jak czesto wypadaja
albo na podstawie tego jak dlugo nie wypadly
na podstawie tego jak czesto wypadaja
albo na podstawie tego jak dlugo nie wypadly
k29 ja podejrzewam ze to co my tu podajemy to z gory jest juz skazane na to ze wcale to niewyjdzie dzisiaj, juz jest zanotowane w tesiku na nie
K29 no sa srednie jeszcze
jesli liczby mozna uporzadkowac w jakis sposob dobry to mozna z tego cos wyluskac
jesli liczby mozna uporzadkowac w jakis sposob dobry to mozna z tego cos wyluskac
I z tych trzech grup tworzymy tak by sie zazebialo jak w tej grze co klocki opadajo
prawda jest taka ze nie wiadomo jaka liczbe sreslisz to zawsze moze byc obok bo wchodzi 50% zamiast 25% liczba
wyjatkiem jest liczba 1 i 80
wyjatkiem jest liczba 1 i 80
Albo trzy ostatnie losowania rozpisz na 9/9 kwadrat kólko i krzyzyk
K29'..mogę zagrać..tymi..6/6''to tylko..5 złotych..jak twierdzisz że pewniaczki.to 4300 moje..
Coco co co...oooo na 6/6''zagram..najwyżej..będę..miał zgniecione..orzechy..
3 356 076.
No zagralem na wczoraj i dzis z maszyny4 losow na 5 liczb...ale trace nadzieje patrzac jak ciezko trafic nawet 3\5 a ja tu 5\5 chce na koniec pazdziora
K29 Blankiet..pezygotowany..na 6/6''co podałeś..staeka razy.2 na 14:00 tylko..zdjęcia..nie dam..bo katalog..nie istnieje..lejemy..z aaa ten czyn bie godny..czym popadnie..
Tomi..zagrane..wszystko to co.. na profilu Multipasko zdjęcia..nie dam..bo..katalog..nie istnieje.. toć..toż..zniewaga.dla Milionerów
Tez z po poludniu 2 duze z maszyny + jak przyjma moja podniszczona 10papirowa
Drawno Drawsko Dawno Dawno temu..pewien czlek mi przysłał taką oferte..do gier..liczbowych..na moją prośbę..opisane..perfekt..nawet..tak na podświadomość..i ten..gościu..pisał.rak..warunek..grania..to nigdy..nie graj..metodą chybił trafił..to to pieniądz..w błoto....swoje..liczby..jakiś plan system..ale zawsze..systemm..ktoś..napiszę..że więcej wygranych..jest..metodą chybił trafił..może..iracja ale to jest..przypadek..no to ile TY koleżanko i kolego..wygrałeś..tą metodą..a ile..samemu..skreslajac
To idziemy..grać..trzydziestki wszystkie.30,31,32,33,34,35,36,37,,38,39 zdjęcia nie dodam..bo katalog..nie istnieje
W miejscowości Świdnik padła wysoka wygrana w zdrapce MULTIFORSA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
K29 co za chichi..z tych..30 stek a żebyś wiedział że zagram..stać..mnie..na 5 zlotych..nawet..dla tego bogatego..TSA..
Dotam..tak julać..albo pulać.. no to dodajsobie zdjęcia..na profilu Multipasko.. katalog..nie istnieje
Dotam..nie można dodać zdjęcia..na profilu Multipasko i tyle..nic.poza tym..
piateczek
zaraz ide do szkoly po moje skarby i wolny dzien tylko dla siebie hi hi
W miejscowości Mrągowo padła wysoka wygrana w zdrapce SUPER LINIE
Ja tu.czekam..na komunikat..że W Lotto..MULTI Multi Mini Ekstra.Pensja..padła wysoka wygrana w Miejscowości Róża..a nie jakieś..tam..pitu..kitu..i jeszcze.Eurojackpot
Ministerstwo Finansów podliczyło dług. Prawie 950 mld zł , w porównaniu z początkiem roku dług zwiększył się o 18 mld zł
Emeryt.. jaki. Dlug..to są wszystko kity..z satelity..ostatnia wizyta..Prezydenta..podpisujemy..sojusz..na ile Miliardów dolarów..i co stać..stać..a gdzie..te Twoje..moje Wasze..Nasze..pieniądze..z funduszu emerytalnego....każdego okradli..wywieźli..za granice..a teraz..będa.....ć..o zadłużeniu..
gdzie sa tych ludzi pieniadze emerytura ktorzy juz umrza i komu przekazuja kase do swoich kieszeni
A będę grał..to pokryje..te wszystkie zadłużenia wygram..dlug..zapłacę..a złodzieje..niech..kradną dalej..a co..