Wpisy 3 355 238 – 3 355 337
20 września 2018 16:23 → 20 września 2018 18:27, 100 wpisów
lubie pusać to będe podawać tylko
...może jak zrobie dłuższa przerwe to ...
...może jak zrobie dłuższa przerwe to ...
iława kaufland puszczam tam juz raz mialem w pazdzierniku 2015 9/10
tak denerwuje to wysyła się i nic to szla.... moze trafić i cierliwość nei dziwie się to normalny odruch
niby nie dużo a w miechu wyjdzie nawet liczyć dokładnie się mi nie chcę ale koło 200 zł na miech plus minus u mnie
przed wygraną też Mulag tak było same wtopy...jeszcze jak zakład
kosztował 1.25...to wygrywałam potem 2.50....i wtopy...wygrałam
w zdrapce...potem troszke jeszcze wygrywałam na zdrapkach teraz znów tylko się wtapia...tak działa T-s pusci Cię z torbami...
kosztował 1.25...to wygrywałam potem 2.50....i wtopy...wygrałam
w zdrapce...potem troszke jeszcze wygrywałam na zdrapkach teraz znów tylko się wtapia...tak działa T-s pusci Cię z torbami...
ja miałem czas że zwroty były często to się to jakoś kręciło chwila nie było to znów było to pod rząd zwroty były to co jakiś czas a teraz już nic marazm
wczoraj zagrałem z tym że już szukałem kaski same metalowe ale nie tak źle najniższy nominał jedne 50 groszy klika 5 zł 2 zł 1 zł to jeszcze okey jest
nieżałować..na granie..ludzie.. wygracie..to się odkujecie.ja dzisiaj 4 Miliony w Lotto..inkasuje..
ale to mam do 27 a 28 bedzie mam nadzieje wypłata bo później już sobotka i niedziela i nowy miech a ja ma Forsę zawsze ostatniego dnia miecha a ze piątek 28 to chyba w piątek 28
a ja czytałem co piszesz i na szybkiego przeczytałem nieżałować..na granie..ludzie.. ja dziś zagrałem za 4 miliony
gość wygrywał często miliony ale nie w Polsce z tym że on grał i wydawał na granie np. 5 milionów a inkasował 10 tak przykładowo pisze gdzieś czytałem tak gość wygrywał
Szt 100 polowanie na 9/10 jescze tylko dzis i znów przestuj pare losowan
ja też będę Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony..bo wygram...
Jedno..uch..drugie.uch...takie..zwroty..to..w pewnym regionie..
Znamy..kto to..znamy..wszystkie..AIDI..AIPI..rds..hds.dtv..gps..
A czy robal wbija tajne kody w zestawie z lotkiem + a i może zwykłym ale trza za minimum 5 zł ?
Oooo! a wiesz, panie Pikusiek, właśnie mi przypomniałeś - mam kilka osobistych - może zaraz sprawdzę/wklepię no i - kilka w prezencie - za prezencję, albo durnowatyty wyraz twarzy dostałem, albo lichy wygląd, albo jeszcze co innego
Robal_36
Może ani za to czy tamto,po prostu z dobrego serca,z życzeniami szczęścia.
Może ani za to czy tamto,po prostu z dobrego serca,z życzeniami szczęścia.
Najpiękniejsze, Emi -
- takie - ni stąd ni zowąd - i nic tylko pełnia szczęścia - nawet bez wysyłania żadnych pukonów
nooo, to "wzajemnie", jak napiszę - nie wiem, czy styka
- takie - ni stąd ni zowąd - i nic tylko pełnia szczęścia - nawet bez wysyłania żadnych pukonów
nooo, to "wzajemnie", jak napiszę - nie wiem, czy styka
extra Forsa -
- mm i ep - no - a mini, albo lotto - to sam się mam do puli dokładać ?
- mm i ep - no - a mini, albo lotto - to sam się mam do puli dokładać ?
Pasko uruchom dobrze strone tel.reset nadal zdjecia zmienic nie moge
Robal.. bo ja tak z doskoku..pisze..Lotto..ważne..do 9 Października..a jeszcze zdublowalem..takie same..trzy..zakłady