Wpisy 3 353 532 – 3 353 631
18 września 2018 14:09 → 18 września 2018 17:25, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
bellushi02 ma najwięcej punktów a nie widać żeby coś trafił
.... Dziś 18 września co to był za dzień kilka lat temu inny niż 17 września lecz to nie ważne liczy się to co teraz
7,16,23,25,39,45,50,69,78,79
Przedszkole ?
Cześć
Co robicie?
Witam wszystkich mam pytanie na temat MultiPairis Brak połączenia z internetem jakaś podpowiedż
Nie wchodzę na MultiPairis więc nie pomogę
Nie ma nikogo to idę
Już jestem
Na wieczór
19,22,42;49,74
19,22,42;49,74
Forsami
Ok
No dobra..reraz wejdź na mój profil użytkownika Multipasko i zobacz zdjęcie.. tyle kuponów..że już się w portfelu nie mieszczą..w czwartek..będę..w swoim mieście rodzinnym Dębica..to wybiorę..będzie..pobad 100 ,zwrotu..tak się..mi zdaje..u siebie..nie chce wybierać..bo by kto jeszcze..zszedł na zawał..a dzisiaj mocno grzeje..
Nic nie widzę
Grasz sama i nie podasz nam nic ?
Forsami już widzę . Masz tego sporo
Forsami chcesz ogołocić TS ?
Ile to by było pieniędzy
Gdybyś nie grał
A co będę robił z pieniędzmi Sebastian..nie jeden składał odkladał do Ambergold..zaniósł i gdzie są te pieniądze
Junak podasz liczby ?
czy grasz sama?
Wszystko ?
Jakby coS to @
Dzis przed wyjsciem do domku z mieszkania zagralem dzis 3 zaklady na 10 losowan nie mam piwa a w okolicy nie ma sklepu woda mineralna jest he he
Ale w mieszkaniu cos chyba jest moglem wziasc ale to tak jest jak na dwa domy sie przebywa
W sobotę..6,15....a w niedzielę ...23.31..Mulag..zobacz..na wyniki..wstecz..no co za niefart..
Mi dwie wchodza ostatnio caly czas ale to nie ma znaczenia bo zero jest jak na razie dzis zagrane do 27 wazne a moze 28 bedzie przelew ciekawe czy tak bedzie bo pozniej juz sobotka i niedziela
Akumulator muszę załadować..no tak..wiem co z tego..ze po dwie..jak nic nie wygrane..tylko..że to.. ileż można czekać..i być Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
W czoraj dwie godziny nic nie robilem w pracy start o 12 do piero brak decyzji brak materjalu w sumie i tak okey 185 zrobione
Mulag..to narazie..bo telefon..trzeba..załadować..będę..tak jak pisałem..jeszcze pójdę..zagrać..
Okey to dzwon bo 17 cos 12 moze 20'wychodze z domku do mieszkania
skonczylem kompensacje stawek wedlug prowizji w bukmacherce
wynik taki:
Saldo: -22.63; Wygrano: 1625636.5; Zainwestowano: 1625641.8; Zwrot: 99.99%
po 100.000 turach
ale jeszcze dochodzi system stawkowania ktory zmniejszy obrót wygrywajac pewne małe kwoty
wynik taki:
Saldo: -22.63; Wygrano: 1625636.5; Zainwestowano: 1625641.8; Zwrot: 99.99%
po 100.000 turach
ale jeszcze dochodzi system stawkowania ktory zmniejszy obrót wygrywajac pewne małe kwoty
aha i doliczony jest podatek i prowizja bukmachera do tych testow
czyli jakbym gral tam gdzie nie ma podatku obrot bylby mniejszy
moglbym wam powiedziec co jest najwazniejsze w bukmacherce ale pewnie nie gracie wiec nie jest wam potrzebne
Angierski, a Ty sam grasz,że innym chcesz dawać rady
Pewnie taka sama ściema jak z grami liczbowymi
dziś 18 września
Wszystko czego dziś chce 700 zł przytulić od ts chce
Wszystko czego dziś chce 700 zł przytulić od ts chce
01234Zorro567890 a jaka sciema z grami liczbowymi???? (tu raczej stawkami sie nie gra) tu wchodzi w gre co innego losowosc itp
bede gral dopiero jak uda mi sie zmniejszyc obrot
bede gral dopiero jak uda mi sie zmniejszyc obrot
poza tym mam dobra analize i bede wiedzial jakie kursy najlepiej wchodza 1,5 2 2,5, 3 itd czy czesciej niz bukmacher daje nam szanse