Wpisy 3 352 132 – 3 352 231
16 września 2018 17:06 → 16 września 2018 21:33, 100 wpisów
doktor nie lubię poniedziałków
I don't like mondays
https://www.youtube.com/watch?v=-Kobdb37Cwc
I don't like mondays
https://www.youtube.com/watch?v=-Kobdb37Cwc
Sebol..albowiem Bar jest dla Ciebie Wielki..i niech się schowają..te podżegacze..o tych niby..ustawionych..grach..nobo co niby Tobie Sebolowi Dali wygrać..no co k..za tumoki..
Czekamy na swój dzień kiedy przyjdzie do drzwi i zapuka..GLORIA EUforia Victoria..i FORTUNA..grać nie odpuszczać..bo nie znamy dnia ani godziny..a za padalcami..niech..idą dymy..
Sebol też juz zagrał em swoje.w Mini..wczoraj na 10 losowań i dzisiaj Lotto z Plusem też na 10 losowań było zdjęcie na profilu Multipasko..Ale..zmieniłem..jak ktoś..nie chce zagrać..i być Milionerem jego rzecz..ja jestem firma bidna..Ale solidna..wiem co chcę w życiu i dąże do tego..
tez mam multi 8/8 i 9/9 z chybika i mini 2 zaklady od wczoraj wazne
Cześć
Ale Bar.... Ale Bar.... Ale Bar .. jest mały
Forsami czuwać?
Pamiętajcie że dziś niedziela
A w niedziele nie gramy w gry TS
Na jutro podam liczby
Co z tego że niedziela..dzisiaj wygrywa..ten co zagrał..Sebastian a kto nie gra..temu..czosnek Chiński
Jakiś pomysł na Poniedziałek 14\21 Cieńko z chajsem a szczęście chyba odeszło po ostatniej bombie
sebool82
Sebool82
Lecę,miłego
Bombanic ci nie powiem bo biore z maszyny na 2 losowania multi 5 liczb...licze na fuxa
Bomba..to jest..prawdziwa..bomba..ciekawe..ktoś Ty..pod jakim pseudonimem..wystepujesz..ja mam jeden Nick..nie dawno dawałem tu rzekomo takiej..jednej buzi..i kwiaty..okazało się że to pedał..a takowych..nie trawie..
Haha ***ć. Wczoraj poszło pare butelek w chujozy ***ć ś***...!
Za powyższy wpis Bomba246 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
I właśnie tacy..jak ser..Bomba..nie wiedzą co to jest..Kultura Sztuka i Nauka..to dostają czosnek Chiński
Arab wyszedł z bomby jak dzin z butelki
Forsa...racja idzie trafic i to z maszynychociaz odpady ale cieszakolejny tydzien caly w multi az po piatek...mini moze sobota
K29 podłożył bombę, nie zdążył uciec przed czasem i go wysadziła
Zorro..prawda że smieszne..ja jestem po 6 Tatrach..Mocnych..Ale..umiem się powstrzymać..od mięsa
Tomi..grajta..już sam nie pamiętam co pisałem..Ale mięsem mielonym nie rzucalem
Cześć
Co robicie ?
Kto się wybrał w Tatry ?
Kto podklada Bombę?
Wzialem pelikany i kuflowefota w profilu...zobaczcie jak browary rosna na polu
Pelikan ?
A nie indor ?
z Róży do Pacanowa
Lepiej American dream- od pucybuta do milionera
Seba to jest taki multipaskowy koziołek- matołek
No niestety Forsami raczej nie będzie ciągu 70-tek
Ja bardziej na południe i Legię mam gdzieś z tyłu
Lecę, miłego
U mnie i tak w budzie pradu nie bylo...wiec maszyna nie dzialalapo poludniu
Tomi..no co te tępe ci..nie wymyślą żeby czlowiekowi.nie puścić.rano to..opisywałem..podobny los.
Moze dobrze...zaczniemy od poniedzialkuLech slaby,Legia miala szanse na 2:0 ale 1:0do Legii
Tomi.
O 5 wstac aja o 4 się budzę
Atak fajnie bylo na bezrobociu hehe
Robert teraz masz klawe życie hehe już nie musisz nawet myśleć nad parkami
Lewy oby nie 2 jednakowe bieguny
Islandorka kiedy ślub