Wpisy 3 352 088 – 3 352 187
16 września 2018 16:19 → 16 września 2018 18:27, 100 wpisów
junak, forsami adis8 witajcie
Adis..co nie dziś conie dziś..nie bądź zło wieszczem.. napisz że dziś
dzis
A niech wyjdą wszystkie 70,71,72,73,74,75,76,77,78,79.i to z Plusem to nieco odpoczne....bo jak lubię grać..to nie mam już sił..16'.lat..to samo..a2,5 Miliona..mnie urządza...Ale Bar Ale Bar Ale Bar jest wielki
tak moga wujsc jak piszesz forsami ja tez wiecej niechce jak podałes
Adis..Śląsk jest..mi BARDZO bliski..ale..też z innego..powodu..czyli..mojej życiowej Pasji.. PZHGP.. od ponad 20..paru lat.. Kiedyś..Katowice..a po katastrofie..Sosnowiec
jest wkoncu teraz szlem se po perłe export do zabki i mm 1x 8/8 1x9/9 chybik i 2 x keno 5/5 z chybika i jest 5/5
alfafire na 14 grałem tylko 1 zakład tylko + wszedł na 21 nie gram
doktor to i tak sukces gołego plusa trafić
Ja nie grałem bo lottomatu nie miał kto obsługiwać, a byłoby 5/7 bez plusa
Mam wysłane MM na kilka losowań, ale tutaj mizeria
Ja nie grałem bo lottomatu nie miał kto obsługiwać, a byłoby 5/7 bez plusa
Mam wysłane MM na kilka losowań, ale tutaj mizeria
doktor nie lubię poniedziałków
I don't like mondays
https://www.youtube.com/watch?v=-Kobdb37Cwc
I don't like mondays
https://www.youtube.com/watch?v=-Kobdb37Cwc
Sebol..albowiem Bar jest dla Ciebie Wielki..i niech się schowają..te podżegacze..o tych niby..ustawionych..grach..nobo co niby Tobie Sebolowi Dali wygrać..no co k..za tumoki..
Czekamy na swój dzień kiedy przyjdzie do drzwi i zapuka..GLORIA EUforia Victoria..i FORTUNA..grać nie odpuszczać..bo nie znamy dnia ani godziny..a za padalcami..niech..idą dymy..
Sebol też juz zagrał em swoje.w Mini..wczoraj na 10 losowań i dzisiaj Lotto z Plusem też na 10 losowań było zdjęcie na profilu Multipasko..Ale..zmieniłem..jak ktoś..nie chce zagrać..i być Milionerem jego rzecz..ja jestem firma bidna..Ale solidna..wiem co chcę w życiu i dąże do tego..
tez mam multi 8/8 i 9/9 z chybika i mini 2 zaklady od wczoraj wazne
Cześć
Ale Bar.... Ale Bar.... Ale Bar .. jest mały
Forsami czuwać?
Pamiętajcie że dziś niedziela
A w niedziele nie gramy w gry TS
Na jutro podam liczby
Co z tego że niedziela..dzisiaj wygrywa..ten co zagrał..Sebastian a kto nie gra..temu..czosnek Chiński
Jakiś pomysł na Poniedziałek 14\21 Cieńko z chajsem a szczęście chyba odeszło po ostatniej bombie
sebool82
Sebool82
Lecę,miłego
Bombanic ci nie powiem bo biore z maszyny na 2 losowania multi 5 liczb...licze na fuxa
Bomba..to jest..prawdziwa..bomba..ciekawe..ktoś Ty..pod jakim pseudonimem..wystepujesz..ja mam jeden Nick..nie dawno dawałem tu rzekomo takiej..jednej buzi..i kwiaty..okazało się że to pedał..a takowych..nie trawie..
Haha ***ć. Wczoraj poszło pare butelek w chujozy ***ć ś***...!
Za powyższy wpis Bomba246 stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 24h
I właśnie tacy..jak ser..Bomba..nie wiedzą co to jest..Kultura Sztuka i Nauka..to dostają czosnek Chiński
Arab wyszedł z bomby jak dzin z butelki