Wpisy 3 351 888 – 3 351 987
16 września 2018 09:30 → 16 września 2018 12:42, 100 wpisów
A Ty grasz ?
Tak przewiduję odstępstwa luzik
Panoramix
No nie przesadzajmy przecież można nawet
co kilka minut
ze
udanej niedzieli
No nie przesadzajmy przecież można nawet
co kilka minut
ze
udanej niedzieli
Zgrywus..patrz na mój profil użytkownika Multipasko mi nie szkoda..40 zlotych..a co to jest..2 godziny..na kołchozie..
Forsami moja mamuśka kupiła wczoraj jeden zakład mini i miała 3/5
Forsami to moja znajoma wiedziała że w niedzielę się nie gra
Chwile pozioram poczekam na ukrainaca Białorusina rosianke i popracuje się do 14h
Zbigniew mieszkasz z mamusią?
I znowu trafisz 6 /10
Dudzia
Sebastian..jak ta gnida.to twoja..znajoma..to wylatuje.na zbity..pysk..z art..52...dyscyplinarnie..fohy..to niech..sobie..stroi..w przedszkolu..a jak przychodzi..klient..czyli Forsami..i chce zagrać..to jej z...m obowiązkiem jest obsłużyć bo za to bierze..pieniądz ee..a jakbym auto tankował..to co ta tepa gnida..powiedziała by..że mnie nie obsłuży..dla niej czosnek Chiński..
Islandorka
Co to jest ar 52 bo nie wiem
Zawsze ktoś mnie..musi..w..ć.. nawet.w niedzielę..i to z samego rana ale złoty balsam to załagodzi..
Zbigniew..przeczytaj sobie kodeks pracy..art 52= tyle samo..co zwolnienie dyscyplinarne
Forsami gdzie pracujesz wiem że nie w MOWIE
Monie miało byc
Forsami jesteś żonaty
Mam
To pożyczę
Ale już mam na sobie
Forsami masz żonę
Zbyszek zagraj..w Lott z Plusem moimi..to co na profilu Multipasko
Jesteś singlem i walisz
Ktoś podpowie - za jakie literki Gabryś dostał banana ? Nijak nie mogę rozkminić tego rebusa
Ale tak na żarty..mialem w profilu Multipasko w Mini 4/12..jakbym zagrał systemem..to pewnie bym zarobił..Zbyszek zobacz ile..
Robal..Szkoda..Aniołka..tak fajnie .prawi.. zauważyłem.że jak się w tekście..podaje pod rzad kilka gwiazdek naraz..to jest..zato ban.. widzę to po kilku..osobach..
Ja dostałem bana za słowo które jest slowniczuk ortograficznych słowo to jest możliwe m a s t u r b a c j a pisałem przypadek w wojsku przymusowym
Jednego na Warcie złapali i skończył zielonymi papierami
Robal_36
Gabriel dostał bana za krawat,tylko na swoje nieszczęście przestawił litery.
Gabriel dostał bana za krawat,tylko na swoje nieszczęście przestawił litery.
Ale kilka minut później pasko mię odblokował dzięki wam
On ma przesrane ma żonę
Emi
No zobacz - ile to znaczy - poprawne ustawienie literek w słowie
Padłem...
No zobacz - ile to znaczy - poprawne ustawienie literek w słowie
Padłem...
on dostał banana za rzecz do wycierania podłogi zdrobniale, słownik wziął to za slut z angielskiego tłumaczenie na polski- wulgarne określenie kobiety
Miłej niedzieli
Forsamialem z maszyny 5 liczb multi na 14,wystarczylo na wieczor zapidac i 5\5 ale..trudnoto znaczy ze trza wysylac rano na 2 losowaniamini pasuje...baaardzo trudno trafic
witam
wczoraj{{dobani
zb
Zb masz sąsiadkę i takie rzeczy
Pasko pisał, że za nudę też można dostać banapewnie GABRIEL dostał blokadę za nudę Zibi jak będziesz pisać ciągle o swojej bolączce to też w końcu dostaniesz banana za nudę
----->
Kto zapomniał, to przypominam'
---->
To oznacza, że jest nowy wpis na blogu... Janosika.
---->
To oznacza, że jest nowy wpis na blogu... Janosika.
1. Liczby na NIE.
2. >> xx - xx <<
2. >> xx - xx <<