Wpisy 3 351 832 – 3 351 931
16 września 2018 08:46 → 16 września 2018 09:46, 100 wpisów
Nie lubię TS, za karę wcale nie gram.
84 płacą za 4/4.
Wędruś przy takim znikaniu
może jakieś przebłyskia na cyferki masz
może jakieś przebłyskia na cyferki masz
Forsami.
Byłem co dopiero w swoim mieście rodzinnym Dębica..na cpn..i mało mnie..nie.. chciałem zagrać..w Lotto z Plusem..stoji przy kasie młody sprzedawca.i nie robi problemu..siedzi..jakaś mała tempa wsza..w kącie..na krześle..i coś mimo chodem rzuca ..niby..do mnie..że..etam..nie będziemy..grać..ale zagrałem kolo nadał..a ty wredna..gnido..to się zwolnij..jak ci coś tam nie pasuje..no co za ludzie..zaraz dam foto kuponu..
Adi... wczoraj nie system bardziej 1 zakład /10 losowań ,co by do budki nie biegać dzień w dzień
u Pasko ziomalni stolicy po drodze w Bieszczady i z Bieszczady
Przerwa.
Lotto 3 Miliony..już zagrane.. stały fragment gry..do końca świata.. fotka..na profilu Multipasko najlepsza strona gier liczbowych
Nie gram tak bo to nie opłacalne wolę dziennie świeży jak widzę że dobre liczby to powtarzam
Zbyszek pewnie..śpi..ale..wczoraj..było blisko..w to nasze.. Mini...
Forsa
a to nie Ty wczoraj wysyłałeś wszystko coby dzisiaj nie mieć kłopotu ?
To dziś poprawinki ?
a to nie Ty wczoraj wysyłałeś wszystko coby dzisiaj nie mieć kłopotu ?
To dziś poprawinki ?
Jutro o 5wstac do roboty juz sie niechce
Roball.. to prawda..przeczytaj artykuł..wyżej..nadarzyła się okazja to zagrałemm..a teraz Bar..jest.wielki..
Mam nowego systemu rano wymyśliłem liczby 11,19,20,22,23,25,26,30
Cześć
Pamiętajcie że dziś niedziela
Tak dziś do kościoła po kościele mini
W niedziele nie gramy w gry TS
W multi nawet
Zbigniew
Gramy dziś w Mini ?
Gramy dziś w Mini ?
Forsami 2/5
Forsami
A Ty grasz ?
Tak przewiduję odstępstwa luzik
Panoramix
No nie przesadzajmy przecież można nawet
co kilka minut
ze
udanej niedzieli
No nie przesadzajmy przecież można nawet
co kilka minut
ze
udanej niedzieli
Zgrywus..patrz na mój profil użytkownika Multipasko mi nie szkoda..40 zlotych..a co to jest..2 godziny..na kołchozie..
Forsami moja mamuśka kupiła wczoraj jeden zakład mini i miała 3/5
Forsami to moja znajoma wiedziała że w niedzielę się nie gra
Chwile pozioram poczekam na ukrainaca Białorusina rosianke i popracuje się do 14h
Zbigniew mieszkasz z mamusią?
I znowu trafisz 6 /10
Dudzia
Sebastian..jak ta gnida.to twoja..znajoma..to wylatuje.na zbity..pysk..z art..52...dyscyplinarnie..fohy..to niech..sobie..stroi..w przedszkolu..a jak przychodzi..klient..czyli Forsami..i chce zagrać..to jej z...m obowiązkiem jest obsłużyć bo za to bierze..pieniądz ee..a jakbym auto tankował..to co ta tepa gnida..powiedziała by..że mnie nie obsłuży..dla niej czosnek Chiński..
Islandorka
Co to jest ar 52 bo nie wiem
Zawsze ktoś mnie..musi..w..ć.. nawet.w niedzielę..i to z samego rana ale złoty balsam to załagodzi..
Zbigniew..przeczytaj sobie kodeks pracy..art 52= tyle samo..co zwolnienie dyscyplinarne
Forsami gdzie pracujesz wiem że nie w MOWIE
Monie miało byc
Forsami jesteś żonaty
Mam
To pożyczę
Ale już mam na sobie