Wpisy 3 350 725 – 3 350 824
14 września 2018 23:22 → 14 września 2018 23:59, 100 wpisów
a tu nam trzeba kogoś z przyszłości , jakiegoś terminatora byle nie mordercę
W mapke to ja zerkne jak dojechać do oddziału TS po glówną wygraną
Junaczek, ja starej daty jadę na kompasie jeszcze lub palec na wiatr za szybę
Junaczek, zresztą na co mi nawigacja jak spożywczak z alkoholem tuż za rogiem
Kiedyś mnie zamknął właściciel w sklepie Oglądałem trunki z niskiej półki i mnie nie zauważył. Dzwonie o 4-tej rano do niego i pytam kiedy otwiera a on do mnie..panie ku..dopiero 4-ta odłożył słuchawke zwonie za kwadrans i mówie że mnie zamknął w sklepie i więcej wypić już nie dam rady Przyjechał za 5 minut
Cześć
GABRIEL
GABRIEL Ja na miejscu właściciela bym smacznie spał.
Skoro mówiłeś że więcej wypić nie dasz rady to po co tam jechał ?
Kazał mi zapłacić za wypite trunki a ja kieszenie wywróciłem na lewą stronę Teraz wisi zdjęcie moje na sklepie...tego pana nie obsługujemy
Właściciel Ciebie nie zauważył...
za to Twoja Fota będzie wisieć...
za to Twoja Fota będzie wisieć...
GABRIEL w którym sklepie wisi Twoje zdjęcie ?
GABRIEL Ty w swoim życiu miałeś bardzo dużo różnych zdaRZEŃ
Teraz właściciel widziałem przez szybe przed zamknięciem zagląda nawet do butelek czy mnie nie ma
GABRIEL a z tym saperem też miałeś polewkę co ?
GABRIEL do butelek to ten właściciel zagląda z innych powodów
Mówią o mnie że jestem śmieszny i to prawda bo gdzie nie wejdę to mnie wyśmieją
właściciel sklepu przetrzymywał Ciebie wbrew Twojej woli to podpada pod &jakiś tam
Panoramek a wiesz , że mogłem tak zrobić i na dodatek chciał mnie upić
Już wiem co zrobie teraz schowam się w salonie samochodowym i jak zamkną to se pojeżdże przez całą noc Merolem sportowym
Albo tak zostać niezauważonym w studiu lotto przed zamknięciem i wprowadzić swoje kulki so systemu
a nie bezpieczniej będzie w bawialni może opiekunka do dzieci wcześniej do pracy przyjdzie
GABRIEL nareszcie mądrze myślisz
albo wiem JP na kulkach markerem ponapisuje 0 0 0 0 i prezenter zapowiada ..zostały wylosowane 0 0 0 0 0....0
Strzeżonego Pan Bóg strzeże a ja mówię że nas strzygą na każdym kroku do łysa
Pójdę do ZOO i wejde do klatki z szympansem Rano jak ludzie przyjdą będę robić uhuu uhuu i drapac sie po głowie
To tak jak mudzin poszedł do nieba i już mu anioły z serwisu niosą czarne skrzydła ...huuraaa huraaa bede aniołem skacze mudzin z radości a św Pieter ..nie ku..aniołem tylko wracasz na ziemie jako nietoperz
https://www.youtube.com/watch?v=JwBjhBL9G6U
Dobry wieczór......cos do wyciszenia...
Dobry wieczór......cos do wyciszenia...
Loretka , możesz coś jeszcze w między czasie zapodać Ta trąbka cudna