Wpisy 3 349 610 – 3 349 709
13 września 2018 22:02 → 13 września 2018 22:27, 100 wpisów
Pasko, czy jest mozliwosc stworzenia listy zalogowanych na czacie?
Pasko już śpi
Gabriel.
Zjadlabym pavlowa
Pasko, proponuję Ci by nie śledzić tu pytań uciążliwych Włącz sobie dyktafon
tak zeby zycie bylo slodkie same fajne pytania by sie przydaly
Witam
Pasko czy przewidujesz że typowania np lotto, mini ,super szanse, multi dawać wiecej jak na 2 losowania?
Pasko czy przewidujesz że typowania np lotto, mini ,super szanse, multi dawać wiecej jak na 2 losowania?
3 349 579. zbigniew g 2018-09-13 (21:56) Kęty
Pasko zrobić coś takiego jak liczba wejść na mój profil .Licznik
Zbyniu ,chcesz wiedziec ile razy Inslandorka odwiedzila Twoj profil?
Pasko zrobić coś takiego jak liczba wejść na mój profil .Licznik
Zbyniu ,chcesz wiedziec ile razy Inslandorka odwiedzila Twoj profil?
Wlasnie wlaczylem upiorna noc w halloween??? Ktos ogladal oplaca sie...??? Ale za odp.: nie place
Lecę pa
A jednak wole wrocic w stare klimaty koszmar z ulicy ts
Kurde, co to jest , ile by człowiek nie kuopił to zawsze braknie
Albo klasyka witch ts
Wpadaj do mnie GABRIEL zlaczymy sily to nie braknie sami ukrecimy
Kurde z kasa mam tak samo czy zarobie z 10 tysi czy wiecej to ciagle brakuje co jest hmm
Ciekawe czy czosnek bedzie dzialal na Sebastiana bo jak tak jutro jade do hurtowni po czosnek
Klimaty to tylko ts wanili
Własnie wymyśliłem nazwę programu Taniec bez pasków czyli opadnięte gacie i taniec golasków bo tu sami biedni i goli
Biedni goli i wesoli
Jacunn jak czosnek na Sebe nie zadziała to wsadzimy mu osinowy kołek w
czosnek wazny bo w nocy troche strasznie Sebastiana duch czasami tu przemyka
18 tki sie bawia
obecnie typowania mogą być co najwyżej na 1 dzień do przodu, czyli 2 losowania w przypadku Multi Multi .... czy zwiększę kiedyś ... nie wykluczam.
Ts tanczacy z golasami
A gdzie te moje ukochane 70,71,72,73,,74,75,76,77,78,79 lubie doświadczone mądre liczby
ale pomyslcie jak to na tych reklamach reklamuja wakacje pod palmami drinki i ladne kobiety dzieki systemom ktore maja odmienic zycie no i oczywiscie bez duzego wkladu
Już raz o to pytałam.Jak można zmienić email w profilu.Na "zarządzaj swoim profilem"
nie ma takiej opcji.
nie ma takiej opcji.
A co tam...wazne co w realu wpadnie jutrochyba wieczoremmimo braku dwudziestek nie zlecialem na leb w parkach i piatkach
Pasko ty zmień typowania multi
1/1
2/2
3/3
4/4
5/5
6/6
7/7
8/8
9/9
10 /10 juz masz
1/1
2/2
3/3
4/4
5/5
6/6
7/7
8/8
9/9
10 /10 juz masz
Brunetka.. się a takiej..liczbie.18..to co..wszystko trzeba rysować..jak na ścianie ołówek..do...nosa..i dawaj ósemki
Pasko nie idź jeszcze Mam do Ciebie tyle pytań i propozycji jeszcze ....Może by zrobić pokoje czatowe o nazwach wygrani ; 2 zł 4 zł .....itd Podejrzewam, że i tak byśmy się spotykali wszyscy razem w pokoju 2 zł
Eeee ja tam pozytywnie mysle room 0 zl
Idę
Moze mieli na mysli wakacje pod swierkamitylko nie chcieli odbierac nadziei grajacym to palemki pokazali
Dziekuje za Pasko za odpowiedz Opcja dawanie na wiecej losowań napewno by sie przydała W tzw sytuacjach losowych np urlopy ktos idzie do szpitala itp Pozdrawiam i Dobranoc
Forsa sam se wsadz i niekoniecznie do nosa i smaruj
w sensie wynikow bo liczby oczywiscie mamy inne.... ale mn.w takie same wygrane
Angierski dla mnie to zaszczyt poczytac ze typujemy podobnieoby real maszyna lepiej obierala,jakies 4\5 mini by pasilo
Ide spac i wsadzam ladowanie komory na 220 milego
Tez zwijam sie ...jeszcze skutery przejrze ,moze cos upoluje przed koncem lata
Ups
Zeby wygrac 100 trzeba przegrac 200
a co do 4/5 w mini najlepiej jakby bylo odrazu 5/5 i po co sie gimnastykowac
Tytoniasz komora ma 230 a nie 220 220 dawno się skończylo
to prawda nie ma takiej opcji. Można mi napisać email z taką prośbą.
Dzięki za odpowiedź.
Ok ogladam oszukac przeznaczenie odc. ts