Wpisy 3 347 169 – 3 347 268
10 września 2018 15:10 → 10 września 2018 19:57, 100 wpisów
no ja znowu trafilem tylko 2/8 pech to pech
chba zaczne grac jednymi tylko numerami, i beda wygrane
Dalbym tu skan ale po cyfrach jak w narzedzia wlezo to odkryjo sposób i bedzie porazka dlatego nigdy skanów
To tak na szybko z mapusi
22,24 1/2
58,59 1/2
65,66 1/2
ale 66 to może 67
taka 3/3 mile widziana 24,59,66
Miłego popołudnia i trafnych 5/5 ewentualnie ..........
22,24 1/2
58,59 1/2
65,66 1/2
ale 66 to może 67
taka 3/3 mile widziana 24,59,66
Miłego popołudnia i trafnych 5/5 ewentualnie ..........
O właśnie chociaż to jaki zakres dziesiątek poleci?piszesz nastki?okDziś nie gram
Oj,Tomi.
Wierzysz ,że ten K29 ciągle wygrywa ?Przecież pisze tak tylko dlatego,żeby drugich dołować.
Nie daje skanów,bo nic nie wygrywa.A jego drugi nick,też nic nie wygrywa.Duet absolutnie do dupy.
Wierzysz ,że ten K29 ciągle wygrywa ?Przecież pisze tak tylko dlatego,żeby drugich dołować.
Nie daje skanów,bo nic nie wygrywa.A jego drugi nick,też nic nie wygrywa.Duet absolutnie do dupy.
adis8
Ja tam się na tych..mapkach..nie znam..nie Wiem..jak Wy to potrzycie..że wiecie..co prawdopodobnie..wyjdzie..na dane..losowanie..
Własnie forsami poruszył dobry temat moze ktos podzieli sie informacja jak korzystac z mapek
Bo ja tam przegladam i patrze jak mniej wiecej padaja liczy po sobie do podobno wylosowanych ostatnio mi sie udalo wybrac 5/5 i odebrac 700 zł ale mysle ze to byl przypadek bo chyba wy inaczej korzystacie z mapek
Zapomniałem mapisać że dzisiaj był krasnal duży
a za krasnalem przeważnie lata wilk i babcia
a za krasnalem przeważnie lata wilk i babcia
Cześć
Jesteś Krasnakek?
Pisałem Ci ze w tym tygodniu będzie krasnalek i jest
Adis
K30
Za wygraną
Adis..wałkuje..od długiego czasu 3 zakłady na 10/10'.czasem..6/6 i 5/5..bez szału.z Plusem
Adis..to co na profilu Multipasko na 10 z 10 już było..tu odkąd się zarejestrowałem 18 x 6 z 10 a jeszcze wcześniej..nawet.7/10..rzuć to na tester liczb..mam sentyment do tego zakładu..bo sam go wymysliłem..chyba..w 2005...roku..
Do pełni szczęścia brakuje mi tylko..jeszcze wygranej..10 z 10 w Multi Multi...pozostałe stopnie..wygranych..już miałem..realnie..lub wirtualnie...
Mój portfel każdy nominał..przyjmie.. byle wygrywać i być na plusie..
15 baniek sie kolysze
W glowie mam pustke,w mozgu cisze
Wiec tylko 2 z maszyny wysle
Bo nic innego nie wymysle
W glowie mam pustke,w mozgu cisze
Wiec tylko 2 z maszyny wysle
Bo nic innego nie wymysle
Ale wolalbym 5\5 multi...z maszyny bo wtedy bym wiedzial ze to jest mozliwe a 3\5 to odpad ale troche doloze i gram dalej
Cześć