Wpisy 334 621 – 334 720
7 czerwca 2011 15:10 → 7 czerwca 2011 15:53, 100 wpisów
vanilla masz ładnego kotka na swoim profilu to twój czy z internetu ściągłeś to zdjęcie
madziula....tu nawet małżeństwa typują więc nie wiem gdzie problem.Chyba od tego ta stronka jest.
vanilia tak pytam bo jestem miłośnikiem kotów
multi multi to tak jak ja uwielbiam koty sa lepsze czasem niż ludzie
andromeda to czysta prawda

o lila kłóciłabym się - niektórym stronka wcale nie do typowania służy, o nie przekonałam się i ja i Ty tez ...
aga31 >>> wystarczy poczytać archiwum,a i niektórzy użytkownicy są nieocenionym źródłem info
ale generalnie tak stronka ta służy do typowania ...
aga31 >>> wystarczy poczytać archiwum,a i niektórzy użytkownicy są nieocenionym źródłem info
ale generalnie tak stronka ta służy do typowania ...
to ja już też zmykam dzięki za miłą rozmowę cześć wszystkim

Wiem o tym, że służy do typowania. Przez pewne osoby co tutaj piszą to można dojść do innego wniosku. Typowałam tutaj i zawiodłam się
lila, czasami nawet jest zabawnie. Jeśli mam zły humor to po prostu nawet okienka nie otwieram.
Dziś mądrala napisał:
12:34:36 13063001: Dajcie siana ztymi grupami sobie
Wspaniały przykład jak nie budować zdania.
Dziś mądrala napisał:
12:34:36 13063001: Dajcie siana ztymi grupami sobie
Wspaniały przykład jak nie budować zdania.
Lestek >>> poczytaj sobie
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
widocznie jakiemuś wpadłeś w oko
http://pl.wikipedia.org/wiki/Trollowanie
widocznie jakiemuś wpadłeś w oko

max73....no ba,wszystkie jak leci,takie słodkie,że aż się rzygać chce(żart)

Lestek...ale kiedys na czacie był ktoś taki co też pisał jakoś dziwnie nie po Polskiemu,czepiał się tych grup,nie mogę sobie przypomnieć niku.Trzeba by było się cofnąć w czacie ale już mi się nie chce.
max jak chcesz pisac z naszymi dziewczynami to sie przedstaw i daj wpisowe

zaraz ,zaraz Andromeda to ta którą przel..... Wesoły tak ??Lile zostawił Gała ? Aga31 to jakaś nawiedzona istota ?? A Ty Madzia77 to cóż za osóbka, bo mało tu o tobie słychać ??
max73....mnie zostawił gała?? ha ha ha ***zielnę zaraz ze śmiechu chyba

kosmaty >>> 
max73 >>> słabo ucha przystawiasz
lila,curwa ale Ci tego Gałę przypięli ...

max73 >>> słabo ucha przystawiasz

lila,curwa ale Ci tego Gałę przypięli ...
Andromeda mówisz że trafiłem... więc to jednak prawda że Wesoły Cie przelec.... ???
Max , zachowujesz sie jak moj sąsiad, który przedstawił sie nastepująco..."dzien dobry, jestem sąsiadem z dołu, to ja zgłosiłem pania na policję.."...dzien dobry miło mi...proszę wejść...hihihihi
Max73 nie życzę abyś się tak o mnie wypowiadał "nawiedzona osóbka" po kilku wpisach na czacie

madziula......kużwa nie wiem własnie dlaczego
jak by mi Darka przyp[ięli to rozumiem ale gałę?
jak by mi Darka przyp[ięli to rozumiem ale gałę?a co to kogo obchodzi, kto kogo przeleciał i ile razy? Proponuję zająć się sobą (!) i liczbami 
o losie...
Fredzia
fajny ten sąsiad 

o losie...
Fredzia
fajny ten sąsiad 
andromeda >>> to miałaś farta mnie nikt nie chciał 
lila >>> można i dwóch - jeden od zarabiania kasy drugi hmmmm

lila >>> można i dwóch - jeden od zarabiania kasy drugi hmmmm
dla mnie to tu wszyscy są
ja do nikoge nie mam pretensji z jednymi miało się wiekszy kontakt z drugimi mniejszy takie zycie
ja do nikoge nie mam pretensji z jednymi miało się wiekszy kontakt z drugimi mniejszy takie zycienawet jakby ktoś kogoś przeleciał a tym bardziej facet nie powinien o tym głośno mówić
Aga31 po twoich wpisach to widać dziecko że ty sie na żartach nie znasz ,ludzie tu chcą pogadać o du... maryni a ty tylko typowania i typowania

lila no jest tu kilka osób, które marudzą i na grupy i na granie u TSa... A może nawet to jest uczestnik którejś z grup i Gr A sabotuje 

gała ja też wszystkich lubię i szanuję i pod nikim dołków nie kopie
o a to ta słynna Mag ??? która cały czas trafia po kilkanaście trójek ??? no niech poda typy przed losowaniem jak mądra istota...
max po twoich wpisach ;
1;jestes klonem
2;bardzo długo nas obserwujesz
stawiam 1
1;jestes klonem
2;bardzo długo nas obserwujesz
stawiam 1
mag.. nie podawaj nic - jak ktoś chce to niech sobie wierzy lub nie ...
max73>>
jakieś słowo o robaku ?
nie musi być dobre, nie musi być grzeczne
wal śmiało
jakieś słowo o robaku ?
nie musi być dobre, nie musi być grzeczne

wal śmiało