Wpisy 3 346 021 – 3 346 120
9 września 2018 11:34 → 9 września 2018 13:15, 100 wpisów
Zgrywus..czemu..ty ciągle..płaczesz..przy każdej wypowiedzi..grasz..z dziewczynami..w gume..czy jak..
ale chyba wezmę pierwszy raz i ostatni ale to będzie duża inwestycja do końca życia
Ja mam zdolności kredytowej na 51 tysięcy..wezmę ten kredyt..zabawie..się..za pieniądz.ee.banku..a potem..niech..spadkobiercy..spłacają.. już ja ich urządze
co ty ja biorę 300 tyś w banku później nie spłacam ogłaszam upadłosć konsumencką
forsami ile przytuliłes w tego lotto dowiem sie czy nie?
3 346 020 i tak trzymac tak jak i ja i niebede brał chocbym niewiem co miał robic
Arczi...w końcu..za prace..w starym..kołchozie..była odprawa..za 13 lat..harowki...to..czemu..mam się raz w życiu..nie zabawić...
Zera... od zeza..zero..wygranych... ale Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony jestem Zadooowoolooony Zadooowoolooony jak rudy...
nie wiem Forsami jak ludzi brakuje dadzą ci na 3 miechy jeszcze chyba że odmówisz
Kolejna maszyna sfc..do likwidacji..zostaje..tylko..jedna..czyli..Milioner..ma wolne..etat nie potrzebny..a Ty Mulag..będziesz...
nie chcesz takiej kaski najlepsza w województwie i najlepszy socjal
Mi już nie dadzą bo mam już na 3 miechy szanse kolejna to już za bramę
Forsami.
Ekstra Pensja na dzisiaj to co od zarania..dziejów..2,5,8,23,35 /2
Chciałem coś napisać a tu wyskakuje napis:
proszę przeredagować tekst.
Jakaś diabelska sztuczka.
proszę przeredagować tekst.
Jakaś diabelska sztuczka.
Przerwa, zajrzę na bloga Janosika.
Forsami taka karma przeznaczenie zaszeregowanie w drabinie pokarmowej
rodzimy się taka samo ale już od poczęcia nie mamy tego samego startu szans na lepsze życie
Wędrowca Netowy..Pasko..takie modyfikacje wprowadził..że..wczoraj pisałem..wiele razy a tu takie coś że wpis zdublowany..i nie poszło
a lotto to , fatamorgana już myślisz że jest woda a tu piasek w ryjku łykniesz
Idzie chłop przez pustynie..zobaczył..studnie..i leci..i drze jape..woda..woda..woda..wyłazi..drugi..chłop ze studni..i pyta..gdzie..!!!!
ale powiadam ci bracie że po śmierci wszyscy będziemy równi jedynie z bagażem grzechów chciwości zła będziemy się różnić nic co ziemskie tam mieć nie będziemy ale ludziom się wydaje że tu są mini Bogami ale czas biegnie
Mulag to racjachce coś P sobie zostawić brata corkomnie mam swoich dzieci
Użytkownik Pasko dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
no tak żyjącym coś można zostawić nic uciekam na działkę tam natchnienia będę szukał w pisaniu książki
Forsami kolega z kołchozu już tomiki wydał kilka wydawnictwa krakowskiego żarty to nie są może o autograf poproszę
Mulag..zapodaje..w poniedziałek..na pierwszą zmianę pracuje..od 6:00 do 14..na NEREMIE..karkasy..norma to 300 sztuk..a jak..nie to i za brame..od listopada
Pięć dni w tygodniu pracą zajęta, nie patrzę ,że niedziela święta i uskuteczniam różne prace Na zadumę czasu nie tracę. Dzisiaj słoneczko tak świeciło by robić pranie mnie olśniło
trzeba Rzeszów odwiedzić i do kończyć kolejne tytułu Forsami z tą pracą 7 dni w tygodniu to faktycznie marność nad marnościami swego żywota
Też widzę ludziom niedzielę zabraliżałosne bo służba zdrowia czy policja rozumiem ale zwykły robol tez pracuje
a gdzie te postulaty lecha 21 nic z tego nie zostało oszukali nas cała 3 RP to oszustwo
he he rano po 6 po w sobotkę od 6 rano w sobotkę do poniedziałku wolne
ale to wózkami jeździć nie będę jedynie wózkiem dziecięcym ciekawe jak na produkcji jest coś chyba twój brat wie z pewnością
Ze mna robi na.produkcji jest fajnie spokoj nawet sie nie orobisz
twój brat wie najlepiej bo robił chwilę w kołchozie to ma porównanie
Przeciez ja wiem jak jest na kolchozie bo dawniej robilem dwa tygodnie
ja tam nie byłem to posmakowałem i smakuje do dziś tych dobrodziejstw