Wpisy 3 345 862 – 3 345 961
9 września 2018 09:21 → 9 września 2018 11:09, 100 wpisów
co to się stało że taka..kumulacyja..w Lotto..pewnie..nie grają...
Tak ten nasz Pasko..namotał..teraz na tej..stronie..że nic nie idzie..dodać..
43 w mini za 3
Forsa masz forsę?
Zaraz jadę do pracy
Isia..mam jeszcze..a 4300 utopiłem..i jak ludzie wygrywają no ja nie Wiem...a ja nie...
ileee?????
Gupi???
Ja gram za 2,50 czasem za 10
A bywało za 1,25 3 w mini
Nie ma smiechu
Ok lece
Nie żałuję..niczego..zagrał bym za tyle samo..tylko szkoda..ze jak się gra to tyle mamy... a jak nie zagrałem 10 Listopada 2017 to co nagle 9 z 10 w Multi Multi..no nie dziwne to.. 2,3,5,6,14,23,34,38,41,42
Witam to za takie niedogodnosci zadoscucYnienie musi byc gifty pozwolic
Aya u mnie w telefonie wszystko jest OK
Bez problemów wchodzę na forum
Bez problemów wchodzę na forum
Pasko tak namodyfikował..że teraz jest tak.. przy pisaniu.z telefonu
3 345 884
Problem tkwi w oprogramowaniu > u mnie w telefonie jest win 10 a Ty zapewne masz andro
Problem tkwi w oprogramowaniu > u mnie w telefonie jest win 10 a Ty zapewne masz andro
Mulag w czoraj..za 100 zlotych..ale..nie wiele..miałem..2/6 z Plusem..i 4/10
2 złote to byle debil trafi..nie obrażającyc debili..takie..to jest..granie..w gry liczbowe..my tysiącami..inwestujemy..a Tosik..2 złotych zwrotu...
Co ty za 100 zl nie wygrasz tu sie pomyliles o zero trzeba bylo za 1000 na pewno bys cos.wygral nawet tob100
Tyle bo nic nie jadlem tak sie poswiecam dla stronki a emotek nie ma
Jak się jest kołchoznikiem..to taki już mój los..i choćby przyszło 1000 Atletów i zjadło po 1000 kotletów..to nie udzwigną..bo taki..to ciężar...graj w gry liczbowe inwestuj..tysiącami..i tak..nie wygrasz...bo nie jest Ci dane...
Użytkownik stanisz dodał nowy komentarz w temacie:
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nowy MultiPairs - darmowy program do analizy wyników gier liczbowych
Nie bede narzekal jak raz na dwa miesiace trafie 5\5Sebus czesciej trafial to moze sie uda...wysylajac tylko 4 x w tyg po 1 multiczy to szalenstwo?
Trafiał dwa razy dziennie co najmniej 4/5 i kilka razy w miesiącu 5/5 w mulatkę.
Ale takiej gry nie ma,więc trafiał wielkie "G"
Ale takiej gry nie ma,więc trafiał wielkie "G"