Wpisy 334 549 – 334 648
7 czerwca 2011 14:32 → 7 czerwca 2011 15:32, 100 wpisów
liluś ale sie cieszę ,ze wreszcie trafiłam w naszej grupie perwniaczka

andromeda nawet nie zauważyłam
ale weszły też dwie liczby z pracy co ciagle za mną łaziły i wyślę je na wieczór

ale weszły też dwie liczby z pracy co ciagle za mną łaziły i wyślę je na wieczór

krysieńka super ,,,mówiłam ze najlepsze mysli przychodzą z nienacka

tez tak pomyślałam lila,że ta osoba musi być bardzo samotna i nieszczęśliwa .... i brakuje tej osobie własnego życia ...
andromeda prawda ...dobrze że mam numer tel do pani z żółtej budkę to mogę poprosic o wysłanie

zobaczcie to:http://wiadomosci.wp.pl/gid,13477664,title,Zbudzil-sie-wulkan-Puyehue,galeria.html
witam wszystkich
madziula....no więc właśnie,skoro nie ma swojego,żyje życiem innych jak pasożyt

andro teraz też zaznaczyłam takie z głowy i idę szybko je wysłać bo zbliża się burza i przypadkiem nie wyślę

mag.. Za jakies pol godziny do czterdziestu minut zamelduje sie w domu i bede na gg. Grpa A 

krysia a ty dziś masz wolne?

andromeda

krysia rozumiem
a ja jutro jadę do Poznania to napewno coś wyślę
no to ja zmykam...miłego popołudnia wszystkim życzę

multi a ja w sobotę do Piły

multi a ja w sobotę do Piły

krysia to powodzenia cześć

a u mnie coś nie chce padać tylko żeby jutro nie padało w Poznaniu
lila a ty jesteś z Gniezna?
Bonus Multi Multi: 210 000 złotych
Dopisano wygrane multi multi
lila to ja chyba też się tego deszczu doczekam bo jednak Szamocin nie leży tak daleko od Gniezna
Widzę tutaj, że każdy z kimś trzyma i osoby się znają od dłuższego czasu. Widzę, że nie warto tutaj wchodzić
vanilla masz ładnego kotka na swoim profilu to twój czy z internetu ściągłeś to zdjęcie
madziula....tu nawet małżeństwa typują więc nie wiem gdzie problem.Chyba od tego ta stronka jest.
vanilia tak pytam bo jestem miłośnikiem kotów
multi multi to tak jak ja uwielbiam koty sa lepsze czasem niż ludzie
andromeda to czysta prawda

o lila kłóciłabym się - niektórym stronka wcale nie do typowania służy, o nie przekonałam się i ja i Ty tez ...
aga31 >>> wystarczy poczytać archiwum,a i niektórzy użytkownicy są nieocenionym źródłem info
ale generalnie tak stronka ta służy do typowania ...
aga31 >>> wystarczy poczytać archiwum,a i niektórzy użytkownicy są nieocenionym źródłem info
ale generalnie tak stronka ta służy do typowania ...
to ja już też zmykam dzięki za miłą rozmowę cześć wszystkim

Wiem o tym, że służy do typowania. Przez pewne osoby co tutaj piszą to można dojść do innego wniosku. Typowałam tutaj i zawiodłam się
lila, czasami nawet jest zabawnie. Jeśli mam zły humor to po prostu nawet okienka nie otwieram.
Dziś mądrala napisał:
12:34:36 13063001: Dajcie siana ztymi grupami sobie
Wspaniały przykład jak nie budować zdania.
Dziś mądrala napisał:
12:34:36 13063001: Dajcie siana ztymi grupami sobie
Wspaniały przykład jak nie budować zdania.