Wpisy 3 345 478 – 3 345 577
8 września 2018 22:27 → 8 września 2018 23:02, 100 wpisów
Możliwe że na żywo lepiej brzmi...ale jakoś go nie lubię ..zbyt..sorry
wiecie czym sie rozni "zwykly czlowiek" od leminga, leming musi miec uprane uprasowane codziennie rano chodzi po bulki a potem do roboty przychodzi z roboty telewizor kolacja i spanie
lemingi rzekomo popełniają samobójstwo - jak już widza ze wszystko ich pozera i swiat jest do d....
a tak to pracuja ciezko na swoje rodziny i nie maja dnia na swoje zycie
Angielski to ja nie mam nic z leminga bo jak sie kończy flaszka to niech sie wali pali ale wyciągam drugą
Angielski potencjalnie to każdy jeśli z tym samobójstwem prawda Przegrywający wszystko może to zrobić
GABRIEL no ale opcja ze pracujesz ciezko na rodzine jestes lemingiem a zona cie zdradza albo umiera itp...
wszystko moze sie nagle zmienic
wszystko moze sie nagle zmienic
Angielski zdradza a umiera to różnica Chyba że umiera bo zdradzała
Nazbyt poważny temat poruszyłeś ale to ciekawe bo nigdy tak nie postrzegałem Lemmingów a one faktycznie zapie..całe swe życie
Angielski to posluchaj tej muzy co zapodałem wyżej w linku To jest bracie temat
GABRIEL czopki sie gleboko wbija? nie tak na serio mi nie grozi to
Nie można zalogować się na forum.Chciałem się pochwalić bo mam trzy trafienia w lotto plus .Lepszy rydz niż nic
Angielski już widze nas obu jako chirurgów Wychodzimy po operacji a rodzina podlatuje ..i co i co panowie doktorzy , operacja się udała ? a my robimy oczy operacja ? a to nie miała być sekcja zwłok ?
Wszystko działa.
Angielski trzeba było widzieć kiedyś jak na wykładzie z anatomii złożyłem szkielet homo sapiensa to profesorka musiała stawac na głowie
Kumulacja Lotto: 15 000 000 zł
Angielski nie rozczulaj sie nade mną bo ludzie czytają i powiedzą że mamy tu kółko wzajemnej adoracji
GABRIEL prawdy o sobie nigdy sie nie dowiesz jak ci ktos nie powie
Angielski zależy kto wydaje opinie bo jak profesor wariatkowa to dam sie zamknąć
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Angielski zobacz co Pasko pisze brak głównej wygranej czyli PUSTAK
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa