Wpisy 3 344 898 – 3 344 997
8 września 2018 18:24 → 8 września 2018 19:05, 100 wpisów
Angielski jak cos gdybym juz pisal po Mandzursku to mnie tlumacz
Angielski ? czy to prawda, ze bedzie tu kanal radiowy ?. Pisal cos o tym Mulaq Ciekaw jestem o jakich godzinach beda msze
Znalem jednego Jacka Wlozyl ten Jacek do placka palec i sie zrobil zakalec
Kurde dzis z mojego dachu startowal bociek do Afryki. Wychodze przed dom patrze a tu komina nie ma Skurkowany spryciarz
https://www.youtube.com/watch?v=JwNAWbMKfTg JP wlasnie dalem se na FULL i wydarlo pajaka od membrany razem z pajeczyna
Pasko ? , jesli to prawda z tym radiem na Twoim portalu to ja moge zlozyc CV do dzialu sportowo-muzycznego
Jacunn pajak ogluchl mowie do niego idz a on stracil wszystkie nogi czyli sie okazuje ze pajak bez nog traci sluch
Pasko, zrob cos, nie dosc, ze nie mozna nic wygrac to jeszcze sie nie mozna dogadac
Pieklem kurczaka w mikrofali i sie zatrzasly drzwiczki. Na drzwiczkach pisalo SHARP wiec szrplem i drzwiczki zostaly mi w receJP nowiuska mikrofala
Alicja Rosolska w finale miksta w US Open wygrywa pierwszego seta 6:2
O metodzie na wnuczka ciagle przestrzegaja, a to widac dalej dziala
3 344 956. GABRIEL 2018-09-08 (18:52)
Zorro ja to babcie na wnuczka skublem na tableta
Zorro ja to babcie na wnuczka skublem na tableta
GABRIEL no i
Mulag Pasko kurde tak nas wyszykowal ze bedziem chlopaki bez ogonkow
Mulag bedziem zamiast Ulani na koniach chlopcy malowani to tylko chlopcy ulani
Gryks Ty polskich znakow uzywasz
01234Zorro567890 dobrze ze jestes wlasnie znalexlismy twojego ukochanego psa wpadl do studni wystarczy ze przekazesz pieniadze na nasze konto to tylko 5 tys
Nie znam zreszta dziewczynki, ktora ot tak bez przyczynki powiedzialaby do chlopaka Zonka ze nie musi miec ogonka
Za 4 lata bedziem potega na Mundialu o ile trener nie przetrenuje chlopakow