Wpisy 3 341 701 – 3 341 800
4 września 2018 23:09 → 4 września 2018 23:58, 100 wpisów
Tylko trzeba taką kulę mieć
Tak będzie srebrna i złota rozumiesz ?
To będzie prawdziwa gratka dla kolekcjonerów. Narodowy Bank Polski wyemituje z okazji 100-lecia odzyskania przez Polskę niepodległości nietypową srebrną monetę w kształcie kuli.
Ta niezwykła moneta trafi na rynek kolekcjonerski w listopadzie tego roku. Jej nakład będzie niewielki - tylko 1918 sztuk. Zostanie wykonana z 7 uncji srebra.
mam nadziej że kula jak pisze czaroit będzie kostować 15 tyś i każdy Polak kupi lub jak brak środków weźmie pożyczkę
A złota moneta będzie kosztowała 15 tyś zł ?
Nominał 2018 zł rozumiesz ?
Nakład tylko 100 sztuk
Musimy ją mieć koniecznie
jak wygram w multi i nie bede pracowal i bede gral w chinczyka to se kupie
Nominał: 2018 zł
Stop (próba): złoto Au 999
Masa: 217,70 g
Stop (próba): złoto Au 999
Masa: 217,70 g
217 g złota.
Czystego złota
Czystego złota
Prawie 22 dkg złota
To jest to na co czekaliśmy tyle lat
Nie potrzebuję własnej monety
Czaroit ile tych monet będziesz kupował ?
Mulag ..co żeś se dobrał do głowy..zwalniają Cię..to się ciesz..jak ja..
Ja do października i wolne..tradycyjnie w swoje..święto zawsze miałem wolne 11 Listopada W Dzień Niepodległości
zegar tyka ja mam wolne od 1 listopada, wtedy juz chce byc milioner
ciekawe co sie zwojuje
ciekawe co sie zwojuje
dobrze sie składa w listopadzie urodziny mam i wolne bedzie cały miech
sa wyniki 5,14,28,30,47 a gdzie moje 15? ok w piatek
numer zablokowany i tak
numer zablokowany i tak
we wtorek 2 ,4 tego gram 5,14 28,30 mielibyscie 150 tys zl za 5 zl
Moneta srebrna kula będzie kosztowała w granicach 2000 zł
Teraz patrzę ile będzie kosztowała złota kula
Wędrowca
Gonzaga.
nie plac za art, plac tylko za kruszec
kogo ci tam wyrzezbio? Pilsutkiego?
kogo ci tam wyrzezbio? Pilsutkiego?
Sebastian.
Pisałem wielokrotnie ja mam monetę z Papieżem Jana Pawła II..czyste.srebro..to..co poniektórzy się śmieją.nominał.10.000 z 1987 roku czasy komunizmu..nie to że ktoś teraz naklepie monet..i niby co.. to jest jak Biały Kruk i żeby było jasne nie na sprzedaż
skad masz ta moneta?
u mojej mamy w pracy bylo losowanie, 1 moneta na cale biuro i moja mamuska przyszla pozno i Pape wylosowala, to co cos znaczy, Papa chcial do niej
u mojej mamy w pracy bylo losowanie, 1 moneta na cale biuro i moja mamuska przyszla pozno i Pape wylosowala, to co cos znaczy, Papa chcial do niej
Podałem 26 - 66.
Wersja pełna: 26 - 66 - 14.
Wersja pełna: 26 - 66 - 14.
ja mam djament z perścienia 1789 nie na sprzedaż nie mam pierścienia stracony w czasie drugiej wojny św by potrzebny do wykupienia djament zostal
ja mam zloty piersicen atlantow 14k 10 gram se kupilem za 1500 i fajny jest
Czaroit..i Gonzaga.. Moja Mama ŚP na zakładzie pracy miała takie losowania o których piszesz..i miałem jeszcze jedną taką monetę ofiarowaną..przez Rodzicielke..ale byłem..dzieckiem..i żałuję..ale naprawdę nie wiem co się z nią stało
mi mama tez nie daje rzucac to moneto dla numerow a moze cos bym wywrozyl
Możecie mi nie wierzyć..ale Mój Dziadek był z roku 1977'..a Babcia z 1900 Mulag..wezmę Cię na cmentarz w piątek to zobaczysz..
Mulag..no jestem pod działaniem..T..M..e.. Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony hahaha
Miałem medal z wystawy światowej Paryż 1900r.
Ale będąc gówniarzem wyniosłem na podwórko-i szlag trafił
Ale będąc gówniarzem wyniosłem na podwórko-i szlag trafił
Mulag..bo tak jeszcze nie śpię..to Ewa. Dała Adamowi..na drzewie czy..z drzewa..może..z drewna