Wpisy 3 339 510 – 3 339 609
2 września 2018 21:12 → 2 września 2018 21:40, 100 wpisów
1 moje piwko od paru dni właściwie dziś 2 i nic nie czuje a niby zuberek 6,0%
Ale ja tam wolę swoją muze dla zakochanych https://www.youtube.com/watch?v=0rPXLVETq6Y
A może baber od baby nie obrażając babeczek takie dziś nie kture zniewiesciale
Piwa nie lubię bo trza pić siedząc na sedesie Tylko czlowiek ciurcy po tym
Ja mam budzik nie do wyjepania Oblany gumą cały na kółkach jak zaczyna zwonić to spinkala z szafki i trzeba wstać by go wyłączyć Wyje jak policja
Za ścianą słysze tylko wtedy ...ohooo znów do sąsiada policja przyjechała Ten to chory jak nic nie nabroi
Gabriel żonka miała 3 lata temu koguta boliera czy voliera 10kg dozyl Gabryś go nazywała co ja bronił koty gonił psy
Cześć
Żebym rzal musiałbym być kuniem a ja być człekiem dla tego inni żyją ja nie siedzę i nie grypsuje za krat
Co robicie ?
Grysik moja babcia miała takiego koguta zadziore Drażniłem go i uciekałem po schodach Kiedyś mnie zadziwił bo wbiegł za mną po schodach i zanim zdążyłem otworzyć drzwi to mnie skurkowany prawie zgwałcił To był jego błąd bo na następną niedzielę śmiałem mu się w dziób na talerzu
Osa co z tym portfelem ?
Isia wyglądasz jak Pirat z tym okiem tylko pamiętaj nie podrap się hakiem po zdrowym oku
A ty jak wyglądasz z tymi piórami
Druid
Mam dużo kapuchy
Seba to se ukiś
Isia dramat u mnie Właśnie dziś się wymieniłem z jedną diablicą Skrzydełko za dwa różki i cholera sie wzbić teraz nie moge ale jutro se zamontuje pod pache drona
Ale ona już jest ukiszona
Panoramek nie wiem co to jest bo dostałem w prezencie ale jak pale fajke to ogień z ust leci
No to już cuchnie
Ona jest kiszona już 3 razy
Oo kurcze
Tylko nie wiem gdzie jest teraz Kiszon
Seba , jeszcze jedno pytanie a wystrzele Ci między oczy z korkowca
Don?
Don Wasyl
O nie
Islandorka
Tak z korkowca się strzela
Zbigniew
z/bede jak coś zatrzymajcie ten dwupierdzian sodu zanim pójdzie w bańki