Wpisy 3 339 389 – 3 339 488
2 września 2018 19:22 → 2 września 2018 21:00, 100 wpisów
brakuje mi 1 cyfry do 6 skreslen nie moge sie zdecydowac 80 liczb za duzo
NA 21 W MM proponuje 2,4,6,8,14,15,23,31,32,36,45,51,53,57,61,65,66,67,73,78
uwarzaj na krawerzniki krasna wczorja dziadka widzialem jak nie widzial wieczorem po 21 kraweznika dobrze ze powoli w miare jechal przekoziolkowal przez rower
sorrki krasna wyobrazilem ciebie jak jedziesz w kasku pod gorke
kamizelki brak mam koszulkę i kurteczkę
bo tego buciki z odblaskami
bo tego buciki z odblaskami
mowie ci krasna lampeczke kup se na kask lub cos takiego zaloz by sie dookola kasku swiecilo ala dyskoteka
krasna pewnie ma tam po lokcie i nie tylko roboty z 5 niuniek po 18 sce
No tak...kurxa5 zl w plecy z 14...nie kresle juz sam30 zl w plecy w 6 dni,taka to promocja gry na 6 liczb...uparlem sie na trzydzuesti i sie utopilem,trudno
basia i kasia nie zdradzi od pijakow nie wyzwie nawet pomoze sie napic
Chyba zostane bezdomnym...czuje ze sie topie a nic nie idzie ugrac
Dosyc mam Pisu w mediach..co wlacze to widze Morawieckiego no ile mozna tak klamac...a rencisci i emeryci maja 1000 zl brutto
kto by nie byl bedzie bral dla siebie dla swoich ja ide na to cos zwane wybory tylko po to by nie dac na p is po
Albo więcej albo zielona trawka..wybieram zieloną trawke..Mulag..nikt..mnie nie zastraszy
ostrzegał go Marszałek sejmu Pan Borowski żeby się zastanowił co mówi i gościa nie ma wśród żywych
inne kraje nie śpią pamiętajmy zależy im by było po staremu czyli jak najgorzej dla polaków finansowo i prawnie dobrze to robiła i wykonywała poprzednia ekipa
Teorie spiskowe, water gate, itd.
To prawda
a kłamczuchy dalej kłamią i nie winni ludzie wierzą dla tego im wybaczam robią tą z wiarą że to prawda
Lecę, nie przeszkadzam w dyskusji
Wic o Zorro W sądzie sędzia pyta oskarżonego czemu zgwałcił zakonnicę ...a to nie był Zorro ?
Jak dziś nic nie wygram to idę mieszkać do budki ze słonikiem Postawiłem wszystko
Mulag ? Ten nick to od ...zrobiła Mulag-ę ? żarcik nie oburzaj się Lubię Cię
Jestem dziś pobudzony bo wdychnąłem se dopalacza. Przez dwie godziny latałem dookoła sracza
Pasko Ty nie musisz dziś tu wchodzić bo możesz mi tylko zaszkodzić
Pamiętam, jak się uczyłem grać w bilarda. Musiałem zapłacić za stół bo posłałem bile do łuzy pod materiałem
Tomi77, szkoda zaprzątać sobie głowę przed losowaniem. Zaimponujmy wszystkim po losowaniu w swoim zachowaniu
W kolobrzegu kumpel tez rozwalil plotno...kupilem klej ,podlepilem ale przez niego juz nie gralismt...hotel Chalkozynbylo fajnie
Tomi77 ja już nie pamiętam gdzie to było ale na stole leżała jakaś dziunia rozkraczona i celowaliśmy do łuzy