Wpisy 3 339 115 – 3 339 214
2 września 2018 14:20 → 2 września 2018 15:19, 100 wpisów
Cześć
Oczy Ci wsadziło ?
Doktor Ty nie na karolandii ?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Gabriel tak jest zawsze
Blondynkę czy brunetkę?
Dopisano wygrane Super Szansa
Sebastian obiecales ze sie poprawisz a znowu zadajesz glupie i dziecinne pytania w ilosci sztuk mnóstwo
sebastian przechodzi tryb z niemowlaka na tryb dziecka w przedszkolu a pozniej za pare lat bedzie dzieckiem pierwszej klasy potrzebuje czasu musicie to zrozumiec
A propo toperza....leci se taki jeden z walmanem na uszach i przydzwonił w latarnie mówiąc..JP przez tego walkmana to sie kiedyś zabiję
Dopisano wygrane Multi Multi - odnotowano 1 główne wygrane !
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Idę na meczyk Miedz legnica z ukochanym mym zagłębiem KGHM Lubin pukony w domku lukne puzniej
300 000,00
Kłobuck, 24-08-18
Kłobuck, 24-08-18
wygrywaja maja szczescie
maja liczby w swojej rece nakresla i sa w domu
Panoramek bzykłem jak robaczek świętojański Lotem koszącym pędziłem na światełko w dole sygnalizujące dziewice i przysiadłem peta
Pasko, proszę dzisiaj wieczorem obdzielić Tych Fajnych Ludzi pieniążkami
Po remoncie robota jest to kasa mi niepotrzebna tak jak dawniej
Dzieki Jarek PiS
Pasko ? Mam propozycję nie do odrzucenia Zrób ZLOT Paskowiczów Panie też mogą przyjechać choć nie noszą pasków w spodniach
Grysik, jak podałeś lipne te numery to Cię znajdę i ząbki wypiere i będziesz tylko grysik mógł jeść
Dobra Kochani, grzeje powoli dynamo i jakbym nie wrócił na wieczór to bede rano
Gabriel jak nie wejdą ząbki mogę skomponować i ci wysłać byś se w nie walnol zaoszczędzil czasu
To na fajnie zapowiadający się dzionek dla Pań nowoczesnych bez kordonek
Pasko ? zrobiłbyś dla mnie w ramach wyjątku audiencję prywatno - niedzielną ? Zaprosić Cię chciałem na flaszkę ...kup po drodze
Ile się należy urlopu w robocie do kiedy wybrać i czy dadzą kiedy sie chce wie ktoś
Zag aja mam 20
Aha aile maxymalnie można mieć
Doktor ado kiedy trzeba wybrać
żeby mieć te 20 lub 26 dni najpierw trzeba przepracować rok kalendarzowy
Mi w papierach pisze ze te 3miesiace próbnego mam prawo do 7dni urlopu już
Anic niepisze jak do kiedy 20 dni wybrać co mi przysługuje rocznie