Wpisy 3 339 089 – 3 339 188
2 września 2018 14:07 → 2 września 2018 14:48, 100 wpisów
Nie padlo
Gryks ty pewnie 5/6
A już miałem sobie ucztę sprawić a tu trzeba pół kotleta zostawić na kolację
i
Cześć
Oczy Ci wsadziło ?
Doktor Ty nie na karolandii ?
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Gabriel tak jest zawsze
Blondynkę czy brunetkę?
Dopisano wygrane Super Szansa
Sebastian obiecales ze sie poprawisz a znowu zadajesz glupie i dziecinne pytania w ilosci sztuk mnóstwo
sebastian przechodzi tryb z niemowlaka na tryb dziecka w przedszkolu a pozniej za pare lat bedzie dzieckiem pierwszej klasy potrzebuje czasu musicie to zrozumiec
A propo toperza....leci se taki jeden z walmanem na uszach i przydzwonił w latarnie mówiąc..JP przez tego walkmana to sie kiedyś zabiję
Dopisano wygrane Multi Multi - odnotowano 1 główne wygrane !
PADŁA GŁÓWNA WYGRANA MULTI MULTI
Idę na meczyk Miedz legnica z ukochanym mym zagłębiem KGHM Lubin pukony w domku lukne puzniej
300 000,00
Kłobuck, 24-08-18
Kłobuck, 24-08-18
wygrywaja maja szczescie
maja liczby w swojej rece nakresla i sa w domu
Panoramek bzykłem jak robaczek świętojański Lotem koszącym pędziłem na światełko w dole sygnalizujące dziewice i przysiadłem peta
Pasko, proszę dzisiaj wieczorem obdzielić Tych Fajnych Ludzi pieniążkami
Po remoncie robota jest to kasa mi niepotrzebna tak jak dawniej
Dzieki Jarek PiS
Pasko ? Mam propozycję nie do odrzucenia Zrób ZLOT Paskowiczów Panie też mogą przyjechać choć nie noszą pasków w spodniach
Grysik, jak podałeś lipne te numery to Cię znajdę i ząbki wypiere i będziesz tylko grysik mógł jeść
Dobra Kochani, grzeje powoli dynamo i jakbym nie wrócił na wieczór to bede rano
Gabriel jak nie wejdą ząbki mogę skomponować i ci wysłać byś se w nie walnol zaoszczędzil czasu
To na fajnie zapowiadający się dzionek dla Pań nowoczesnych bez kordonek
Pasko ? zrobiłbyś dla mnie w ramach wyjątku audiencję prywatno - niedzielną ? Zaprosić Cię chciałem na flaszkę ...kup po drodze