Wpisy 3 338 350 – 3 338 449
1 września 2018 23:31 → 2 września 2018 00:29, 100 wpisów
Duzo wpływów...jednak indywidualny klimat jest....warto się zapoznać
Vondeof....to muza na poprawę nastroju jesienią....teraz będzie taka pora roku...hihi
Gabriel widziałeś? Byłeś tu? Ja tu mam rodziców i od domu mają taki las jak w minucie 5:08 jeżeli trolu internetowy masz z tego beke to gratuluje
Gabriel ...poczytałam.. uświadomiłam się i jestem dumna z rodzimej twórczoci...
jeżeli myślisz że to śmieszne to super dostaniesz oklaski od osób z multipasko którzy mają to w 4 literach
jak pisałem pierwszy raz nikt mnie zauważył bo się kłocili kto napisał 7 a kto 8 dopiero Pasko mnie przywitał ja się nie dziwię że nikt tu pisac nie chce bo macie swoich dno
Bul ...jak tak będziesz biadolił to słabo..każdy tu miał zawsze swój pierwszy raz na rozmowe....daj coś z siebie....
A kto tu o cyfrach gada Bul dałeś link do kornika drukarza a on wcale nie śpiewa tylko je drzewa
lorey jak dawałem coś z siebie to nikt świeżaka nie widział aż Pasko sam odpisał
Pasko sam napisał że czat jest na wszystkie tematy. Więc śmianie się z filmu i z ludzi którzy tam mieszkają trolu Gabrielu jest nie na miejscu
Bul każdy tu był swiezakiem..ja...Gabriel...i inni...zainteresuj sobą ,napisz cos...a nie tylko jaki to jesteś biedny...eh
idę stąd myślałem że po forumlotto będą tu normalni ludzie nadzieja umiera ostatnia
Bul trzymaj się nadziei...sorry rozczaruję Cię my raczej normalni...ehh
Nie widzę w tym logiki:Skoro czat jest na wszystkie tematy!
To chyba i może być o filmie?(nie wiem,o jaki film chodzi,ale mniejsza o to)
To chyba i może być o filmie?(nie wiem,o jaki film chodzi,ale mniejsza o to)
Vondeoff , chodziło o film pt. Kornik drukarz oglądnąłem i napisałem że to o nim film a Bul od razu, że się naśmiewam z pięknego scenariusza
Puszcza Białowieska vs. Ekoterroryści! taki był tytuł filmu oszuście
Bul, Dałeś link i nienawiązałeś tematu Dlaczego wstawiłeś taki link ?
Bul nie ma poczucia chumoru...ale za to jakie ma problemy o 00.10 godz..ludzie....skąd wy się bierzecie....
lorey jeżeli chodzi o Puszczę Białowieską nie mam poczucia chumoru. Może temu że mam tam rodziców którzy wydawają na opał 100 % więcej niż wcześniej
Ludzie. Sami tam tak mieszkaja nikt im tego miejsca nie narzucal.
Bul...film o kornikach na forum o Lotto...sorry ale może się tu nam pomylić...
dusia to mają się wyprowadzić bo co? Moi rodzice tam mieszkają od 45 lat
Bul ja rozumiem ..sama podpisywałam petycje o odstrzał żubrów...znam Pana Wajraka.. i inne sprawy... ale może to nie miejsce....
dusia rozwaliłaś mnie.... Mamo Ttao było 45 lat temu przewidzieć że przyjadą pseudoekolodzy z Wawy i się wypropawdzić?
lorey nikt nie chce odstrzału zwierząt.... Kornikowe drzewa trzeba wycinać wszystko stoi teraz
To mnie uspokaja https://www.youtube.com/watch?v=4dIoBU-mJ64
dajcie sobie na full
dajcie sobie na full
Bul ja znam sprawy... ale może znajdz sobie inne miejsce na te tematy...
pozdrawiam
pozdrawiam
3 338 259.
Cześć
3 338 380.
WTAJ GABRIEL I SEBASTIAN
Arczi
Dusia dobrej nocy
Bul Bul Tonę
Arczi zaczynamy grę