Wpisy 3 338 289 – 3 338 388
1 września 2018 22:55 → 1 września 2018 23:59, 100 wpisów
Bul:
To Twoje liczby na przyszły piątek.
To Twoje liczby na przyszły piątek.
Gabriel.
Bul, możesz udowodnić swoje przegrane ? , udokumentować?Ja mam całe pudło kuponów na pół miliona kupisz po groszu za kupon ?
Wędrowca Netowy, dziękuję za kawę i ostrzegaj nas przed nieokiełznaną naturą
jutro padnie 12 kurde mogło wpaść dziś dziś
to nie jest śmieszne 7000 na drodze nie leży kurde
kiedyś trafię w 5 /5 stawka 10
Loretka, jak sobie wpiszesz w googl ...Mirosław Gil Believe to znajdziesz więcej
Przyspiewki Weselne Babci (18+) przygrywa zespół RECORD, chants grandmother's wedding
Wszystko wiem...wspaniali muzycy... i Wiedzmin... ehhh,,,będzie co slucac jesienia
Loretka, polecam też New Hands https://www.youtube.com/watch?v=NkQxOSR2jjI
Duzo wpływów...jednak indywidualny klimat jest....warto się zapoznać
Vondeof....to muza na poprawę nastroju jesienią....teraz będzie taka pora roku...hihi
Gabriel widziałeś? Byłeś tu? Ja tu mam rodziców i od domu mają taki las jak w minucie 5:08 jeżeli trolu internetowy masz z tego beke to gratuluje
Gabriel ...poczytałam.. uświadomiłam się i jestem dumna z rodzimej twórczoci...
jeżeli myślisz że to śmieszne to super dostaniesz oklaski od osób z multipasko którzy mają to w 4 literach
jak pisałem pierwszy raz nikt mnie zauważył bo się kłocili kto napisał 7 a kto 8 dopiero Pasko mnie przywitał ja się nie dziwię że nikt tu pisac nie chce bo macie swoich dno
Bul ...jak tak będziesz biadolił to słabo..każdy tu miał zawsze swój pierwszy raz na rozmowe....daj coś z siebie....
A kto tu o cyfrach gada Bul dałeś link do kornika drukarza a on wcale nie śpiewa tylko je drzewa
lorey jak dawałem coś z siebie to nikt świeżaka nie widział aż Pasko sam odpisał
Pasko sam napisał że czat jest na wszystkie tematy. Więc śmianie się z filmu i z ludzi którzy tam mieszkają trolu Gabrielu jest nie na miejscu
Bul każdy tu był swiezakiem..ja...Gabriel...i inni...zainteresuj sobą ,napisz cos...a nie tylko jaki to jesteś biedny...eh