Wpisy 3 338 015 – 3 338 114
1 września 2018 20:23 → 1 września 2018 21:33, 100 wpisów
Jestem przygotowany na poniedzialek...panie tosieka jak w nastepnym tyg polegne...zaczne zbierac podpisy i wystartuje na radnego,nic nie robia i zawsze mowia ze kasy nie mai 7 stowek leci co miesiac i na gre by bylo
no ja też słuchjam muzyczki jeszcze lekka kolacja wróciłem co z działki po 19
nie liczę dziś na cuda z pewnością jak zwykle nic czyli coś bo nic to cuć czyli nic
Czas mecz zaczacktos mial tu leb piszac by z parek czy trojek tworzyc ciagi liczbucze sie powoli bo nigdy tak nie gralempomysl niezly
nauka to potęgi klucz a jak zdobędziesz klucz to zostaniesz woźnym
A gry liczbowe to utopia Szklane Domy..Stefana Żeromskiego....chociaż sam gram..to twierdzę że każdy potrzebuje takiej.iluzji..dla lepszego samopoczucia
12 17 26 53 77
Stawka 2
Stawka 2
Dobrze że jest kołchoz to i tam pieniądze pewnej..co miesiąc..jak własna śmierć..jak bym liczył..na to całe pożal się Boże..granie...to już by mnie nie było
niestety ale tylko swoimi ręcami i kopytami jak również rozumkiem coś urobić i zarobić reszta to fantastyka
Forsami dalej jesteś w wojsku kolchoz
Mulag.widzę że rozumiesz.. mi nie jest dane wygrać..bo gdyby tak było to już bym był. Urządzony..a nie zadłużony
Forsami narzekasz na prace wez kredyt zmień pracę
Panie Prezydencie jak żyć jak żyć Żyć albo Umrzeć w Los Angeles..s...dziadu..
Spiepszaj dziadu
Chodzi o tekst w polityce
Bo sie lalek Barbi co się nie garbi..zachciało... i to aż 20...no mioł..chłop zdrowie..żeby skakać po rowie...
Bolek oddaj moim rodzicom 100 000 000
Na dzień dzisiejszy to jest 100 00 zł
10 000
PiS odda tym co mają 500 plus w 20 miesięcy bo tyle dają na tamte czasy wychodzi 100 000 000
Zbigniew.. Mam monetę z Papieżem Jana Pawła II. Warte. 10.000 z czasów komunizmu..nie jakiś badziew ze straganu..tylko Oryginał..czyste..srebro..i nie do sprzedania..bo to jest Relikwia..jak kite odwale..to będą poszukiwać..tego skarbu..Milionera..Forsami
Za komuny tyle kosztowała po denominacji jest warta pewnie 10 zł
Bolek obiecał 100 000 000 dziś to jest warte 10000 czyli 500 plus przez 20 miesięcy
182 miliony na coś, co nigdy nie powstało Tak umie tylo P-o a chodziło o elektrownie 2009-2014
Pasko, co jest z EP od wczoraj ?? ...są wyniki, ale nie przeliczyłeś typowań i 'wiszą', czyli nie można typować bieżących :-/
Dalej..nie rozumiesz..taka moneta jak ta z naszym Papieżem..nie podlega..denominacji..bo to jest jak Kwiat paproci..lub biały kruk...i nima się co chichrać.
Pasko właśnie byłem tam exp i nie da się zatypowac to wina Bolka i lolka
Takiego Papieża jak był nasz Karol Wojtyła..już nie będzie był stabilizatorem pokoju na świecie..takiej fali terroryzmu..jak jest teraz..nie bylo..trzymał. to wszystko..w ryzach..
Ludzie pochodzą od małpy forsami
Ewolucja
Banana
Forsami twój praprapra dziadek około 12000 był czarny wyszedł na ląd Europa i musiały jego geny zabielic się
Dawać wyniki Lotto.. bo o 5:10 wstaje.. żebym ja Miloner..o takiej godzinie wstawał..to hańba hańba hajba..szajba..korba..
Mój też
12 000 lat temu
Oni pewnie już wtedy grali w Lotto..o wielkiego..mamuta..bo gry liczbowr..mam w genach..przynajmniej nie umre..na raka..
Zibi... to nie zadni nachodzcy tylko rodzina w odwiedziny idzie
Forsami dziś losowanie lotto trafisz 6/6 w dużego
A co po nas zostanie?moze zakopac w butelce jakies multi kupony...by za 100 lat ludzie zobaczyli co tak pozeralo kase procz podatkow
Idź spać
Rano zobaczysz na kuponie 0/6
Tak jak ja
kości zostaną będą się zastanawiać za milion lat małpy że małpa pochodzi od człowieka a wymyśli to małpa darwinowa
po was moze i kosci po mnie proch no chyba ze ktos urne z moimi prochami wyciagnie i pojda z wiatrem i bede kul oczy tego komu wpadne oby to bylo oczy samych kobiet nie trawie facetow bzydze sie nimi
też idę spać nie ma na co czekać tosik odrzucił moje już w czwartek
Magda jesteś
Islandorka
Zapomniałem Magda poszła na dyskotekę
Witam brawo za wczoraj
NIECH ts dzisiaj nie losuje moich bo była awaria kasy i nie puściłam
To trafisz w mini 4/5
5/5 ale punkty będą dusia
10 minut jeszcze zdążycie
Dusia gdzie ty mieszkasz ze ts nie działa by kupicoś w Pakistanie
Zibi show, ostatni weekend wakacji, a Ty nigdzie nie wyszedłeś szukać panny tylko siedzisz na MP
Przyszłej żony