Wpisy 3 337 950 – 3 338 049
1 września 2018 16:52 → 1 września 2018 20:54, 100 wpisów
Jak za 26 zl na h to można robić 40 w weekend na h z Rosjankami Ukrainkami
Mulag u sąsiadki dzisiaj jest impreza..imieniny..sasiadki..cała rodzina..rudego..nawet..jest sam rudy..Zadooowoolooony ZADOWOLONY..a wiesz czego zadowolony..bo na łyso..ogolony..naprawdę ZADOWOLONY Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Zag..bo ty nie wiesz oco chodzi z tym Zadooowoolooony Zadooowoolooony..bo na kolchozie robił..taki jeden co to wszystkim mowił..że jest..Zadooowoolooony ZADOWOLONY Zadooowoolooony..poczym się niedawno zwolnił...a taki był zadowolony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
A tak sobie chwalił robote zadowolony zadowolony a jak nie robi to juz nie jest zadowolony teraz jak nie robi jest szczesliwy
ja o każdej robocie mówię prosto z mostu..tu jest ciężko. Poprostu..a nie tam zaraz że Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Ale sasiadka mówi do mojej Wife Łajf..czyli..żony..że w zimie..jest dobrze...
Pozdrawiam serdecznie i życzę wysokiej rozdzielczości oraz obrazów szablonu oraz Mini na szkoleniu
To sie narobil a był wzorem dla ciebie oczeiscie wzorem podsunietym i komentowanym przez wife
Weekedy potrzebne by rudy wyciagnoł jakoś rudą panne bo rudy do rudej
arka gdynia - zaglebie sosnowiec 2-2
o 18h slonsk wrocek - wisla skisla krakow
o 18h slonsk wrocek - wisla skisla krakow
Ekstra pensji nie da się zatypować.Zostało jeszcze w profilu wczorajsze typowanie.
Wysłałam inne.Jak wpadnie wczorajsze to Pasko będzie płacił przez dwie dekady po 5000 zł.
Wysłałam inne.Jak wpadnie wczorajsze to Pasko będzie płacił przez dwie dekady po 5000 zł.
No kur...gdzie sa 3 dziestki?brak slow,znowu wtopa ,kolejne 5 zl w bloto
zgrywus
Tak jest x 10
Tak jest x 10
42,44,52,54,62,64 PILNOWAC jak dzis pujdo 4 cyfry jutro bank 6/6 niemam zbytnio czasu w ten weekend do potem
No to jutro ostatni strzal albo rybka...albo sznorowka teraz ratuje mnie tylko 5\6
No kur a z kartki pewnik 73 + 3/7 61,60,65 ale chociaż odpady tylko nie wysłane
Na wieczór
22
30,38,39
31,33,35,38,30
11,14.16,12,19,15,10
Na kartce
22
30,38,39
31,33,35,38,30
11,14.16,12,19,15,10
Na kartce
60-tki lubi ostatnio multi, ale czy jeszcze dzisiaj je wylosują w MM, chyba już nie
To prawda ze 60 lubią multi bo mlodszego ciezko znalesc w kolekturze
Wiem co mnie zgubilo...ze uparlem sie na liczby z jednej dziesiatkiczas na zmiane...gorace mleko+serca czekoladowe+paczek na dobry umyslo alko dzis a zaraz grramy z Piastem ...
A jutro do pracy na pierwszą zmianę Lotto daj wygrać to..się zwolnie..a teraz Gaga Jarocin 1993''Mulag później po pitu pitu kitu..
Jestem przygotowany na poniedzialek...panie tosieka jak w nastepnym tyg polegne...zaczne zbierac podpisy i wystartuje na radnego,nic nie robia i zawsze mowia ze kasy nie mai 7 stowek leci co miesiac i na gre by bylo
no ja też słuchjam muzyczki jeszcze lekka kolacja wróciłem co z działki po 19
nie liczę dziś na cuda z pewnością jak zwykle nic czyli coś bo nic to cuć czyli nic
Czas mecz zaczacktos mial tu leb piszac by z parek czy trojek tworzyc ciagi liczbucze sie powoli bo nigdy tak nie gralempomysl niezly
nauka to potęgi klucz a jak zdobędziesz klucz to zostaniesz woźnym
A gry liczbowe to utopia Szklane Domy..Stefana Żeromskiego....chociaż sam gram..to twierdzę że każdy potrzebuje takiej.iluzji..dla lepszego samopoczucia
12 17 26 53 77
Stawka 2
Stawka 2
Dobrze że jest kołchoz to i tam pieniądze pewnej..co miesiąc..jak własna śmierć..jak bym liczył..na to całe pożal się Boże..granie...to już by mnie nie było
niestety ale tylko swoimi ręcami i kopytami jak również rozumkiem coś urobić i zarobić reszta to fantastyka
Forsami dalej jesteś w wojsku kolchoz
Mulag.widzę że rozumiesz.. mi nie jest dane wygrać..bo gdyby tak było to już bym był. Urządzony..a nie zadłużony
Forsami narzekasz na prace wez kredyt zmień pracę
Panie Prezydencie jak żyć jak żyć Żyć albo Umrzeć w Los Angeles..s...dziadu..
Spiepszaj dziadu
Chodzi o tekst w polityce
Bo sie lalek Barbi co się nie garbi..zachciało... i to aż 20...no mioł..chłop zdrowie..żeby skakać po rowie...
Bolek oddaj moim rodzicom 100 000 000
Na dzień dzisiejszy to jest 100 00 zł
10 000