Wpisy 3 337 883 – 3 337 982
1 września 2018 16:08 → 1 września 2018 17:19, 100 wpisów
jutro derby dolnego slaska miedz legnica - zaglebie lubin zaglebie lubin
kto sie wybiera w nastepnym roku na koncert zespolu maaron 5 w grodzie kraka 6 czerwca bo ja tak mam juz bilety dwa 320 zl jeden juz na plycie nie ma miejsc z tego co lukalem sa jeszcze trybuny sie bedzie dzialo od 1 czerwca do 9 urlopik trza wziasc pozwiedzac okolice
zaraz chwalipieta moze ktos sie wybiera podzielilbym sie wrazeniami
czeroit megamocny lepiej na tych leszczy niz na szmire disco polowa patologi
1 wrzesnia kojazy mi sie tylko z zaczynajaca sie szkola nie ma to jak sudenckie wakacje od pazdziernika dopiero picje kucie picje
picje picje tance kobiety picje kobiety kucie picje kobiety w takiej kolejnosci od zabawa studencka
Nie Zapomnij skąd tu taj przybyłeś..nie zapomnij gdzie się urodziłeś bo w pamięci jest siła zaklęta..synu mój..Funki Polak piosenka na wejście Górala Tomka Adamka...
co w legnicy leje i jak sie isc tu puscic poczekam jeszcze troszke po 2 polowie meczu pojde moze nie bedzie lac
WITAJCIE
forsami nie machaj bo cie rece rozbola zmieniaj rece moze czyms innim pomachaj
W czasie mszy,facet szeptem pyta osoby obok:
-jakie tu jest hasło do wi-fi?
-Jezu Chryste,człowieku!
- ze spacjami,czy podkreśleniem?
-jakie tu jest hasło do wi-fi?
-Jezu Chryste,człowieku!
- ze spacjami,czy podkreśleniem?
https://youtu.be/tuxi_d9Xoa8
Multi Multi kiedy ty mi wyjdziesz całe 10 z 10. tyle czasu czekam...
aniol jedynie jest w filmie alternatywy 4 innego nie ma bynajmniej ja nieznam
Gryks... a pod mocnym Aniołem. To co.. a ci co w bunkrach podobno śpią Lady Pank
ortografii
Idę na rower bo ja mu mówię o tobie też myślę, zakłady produkcyjne oferta jest rzeczywiście nie wiem co w tym że się urodziłeś na emeryturę
1 wrzesnia 1939 jak pierwszy kraj stawiliamy opor hitlerowskim niemcom czesc i chwala bohaterom
1 wrzesnia kupowalem zawsze zeszyty knigi itp na ostatnia chwile
Knigi..to u czerwonej bolszewickiej..zarazy..która mordowali Polaków w Lasach Katyńskich
Mnie w mlodosci histeria tak jak dziewczyny internesowaly tylko by zaliczyc
Ja kochałem historie szczegolnie polska zawsze 6 Bóg honor ojczyzna
Jak za 26 zl na h to można robić 40 w weekend na h z Rosjankami Ukrainkami
Mulag u sąsiadki dzisiaj jest impreza..imieniny..sasiadki..cała rodzina..rudego..nawet..jest sam rudy..Zadooowoolooony ZADOWOLONY..a wiesz czego zadowolony..bo na łyso..ogolony..naprawdę ZADOWOLONY Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Zag..bo ty nie wiesz oco chodzi z tym Zadooowoolooony Zadooowoolooony..bo na kolchozie robił..taki jeden co to wszystkim mowił..że jest..Zadooowoolooony ZADOWOLONY Zadooowoolooony..poczym się niedawno zwolnił...a taki był zadowolony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
A tak sobie chwalił robote zadowolony zadowolony a jak nie robi to juz nie jest zadowolony teraz jak nie robi jest szczesliwy
ja o każdej robocie mówię prosto z mostu..tu jest ciężko. Poprostu..a nie tam zaraz że Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony Zadooowoolooony
Ale sasiadka mówi do mojej Wife Łajf..czyli..żony..że w zimie..jest dobrze...
Pozdrawiam serdecznie i życzę wysokiej rozdzielczości oraz obrazów szablonu oraz Mini na szkoleniu
To sie narobil a był wzorem dla ciebie oczeiscie wzorem podsunietym i komentowanym przez wife
Weekedy potrzebne by rudy wyciagnoł jakoś rudą panne bo rudy do rudej