Wpisy 3 337 150 – 3 337 249
1 września 2018 00:36 → 1 września 2018 08:21, 100 wpisów
Lub od wtorku bo poniedziałek tylko rozpoczęcie
Bardzo Ci potrzeba ?
Gabriel ja wiem że Pasko bardzo Ciebie lubi
Czyli od wtorku będę chodził wcześniej spać
Rozumiesz ?
Kiedyś pamiętam jak spóźniłem się na rozpoczęcie kolejny rok z rzędu i pani się mnie pyta dlaczego się znowu spóźniłem a ja , że dziadek nam umarł ..oj Gabriel nie kłam bo jak szłam do szkoły to widziałam twojego dziadka w oknie jak stał. Prosze Pani, stał bo wystawiliśmy go do okna bo szedł listonosz z rentą
Ja już dawno wpadłem we wnyki
Gabriel dobre
Seba, gdybym miał u Pasko znajomości toby mnie ostatnio nie zbanował Tłumaczył się, że to jakiś automat ale i tak mu nie wierzę
Gabriel to prawda automat banuje
Powiedz coś brzydkiego to się przekonasz
Gabriel ja wszystko łapię w mig
Nie rób tego bo wywolasz wilka złego
Był sobie Seba co jadł dużo chleba i puszczał bąki i tłumaczył się, że to para z chleba Oto właśnie jest nasz Seba
Był sobie Gabriel gruby i jak coś mówił to każdy myślał że ten głos płynie z tuby
Seba mistrz rymowania i Pani wyznaczyła go na przybycie sekretarza KC do wierszyka rymowanki zarecytowania Seba walnął wierszyk a sekretarz aby nie być dłużny Sebie też walnął mu wierszyk w potrzebie ...co Ty chłopcze jadasz, że tak pięknie gadasz a na to mu Seba odparował..Irysy ty capie łysy
Ale numer ale żarty Gabriel chyba jest uparty.
Stanę z Gabrielem w szranki jeśli chodzi o rymowanki
Gabriel mistrzem może nie jest ale pieniążków lubi szelest
Wszyscy jutro będą pytać...kto to tak w nocy tu gadał płasko a to pisał Seba na Multi Pasko
Niech pytają się każdego co tu było dzisiaj złego
Panoramix przyszedł w nocy aby jutro weszły kosy
Kosy 66 przyjdą jutro a Gabriel założy futro
Dobra Kochani , mykam na salony Było mi iezmiernie miło ale już zabieram swoje ryło
Oj szkoda
To jak idziemy spać to wszyscy
Gdy Gabriel z lentka troskzę nawalony ma swoje ulubione insze strony
Hmmm
A jakie ?
Dobrej nocy
Panoramix Sebe to ja teraz sobie wyobraziłem jako robaczka świętojańskiego Pikuje w dół jak meserschmit bo widzi w dole światełko i jest pewien, że to dziewica Przysiadł światełko i drze się z bólu Przysiadł niezgaszonego peta
Pasko coś z Ekstra Pensją jest nie tak,nie pokasowało typnięć po wieczornym losowaniu,a jak teraz chcę typnąć,to pokazuję że już oddałem typ na losowanie,dziwne bo typowałem,ale wczoraj,a i czasy nie zgadzały się dzisiaj przy trafnięciach,bo ja typowałem coś 4,47,a pokazywało,że niby 5,33
w profilu w ogóle nie pokazuję,że było dzisiejsze losowanie,ale kaszana,Pasko zrób coś z tym
to już było dziwne,że nikt dzisiaj nie wygrał w Ekstra Pensji, nawet w stałych
Faktycznie coś w typowanej ep się zacielo dalej mam typy i ja na wczoraj
to lece w mapki i sie puscic po drodze male zakupy w bidrze i lulu
witam
skan w profilu dalem
wczoraj mialem farta