Wpisy 3 336 719 – 3 336 818
31 sierpnia 2018 14:14 → 31 sierpnia 2018 17:38, 100 wpisów
Gdzie tu jest wyższość statystyki w typowaniu???
Zestaw Angierskiego. 4, 13, 19, 23, 44, 68, 73.
Gdzie ta wygrana???
"Możesz to dzisiaj słać".
Zestaw Angierskiego. 4, 13, 19, 23, 44, 68, 73.
Gdzie ta wygrana???
"Możesz to dzisiaj słać".
drapek
dusia
Wczoraj zagralem na 9 bo niedziela by byla jak bym dal na 10 nie bede ryzykowal i chodzi w s,ukaniu gdzie zagrac
Dusia jest lepsza niż wszystkie statystyki.
Zestaw Tytoniasza 9 liczb był na N I E.
Dopisano wygrane Super Szansa
Przerwa.
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Odnotowano 28 wygrane 6/6
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Robocza..i trzeba było zagrać i od poniedziałku od nowa....oj Panie.Mulag..ile Cię mam uczyć..od jutra nosisz kamizelkę SZKOLENIE..za karę..
Lotto kumulacja w Lotto 7 Milionów sam sobie wygram..nie będzie 28x 6/6 z nikim się nie dzielę
Jedna wygrana 6/6 przypada na... 535 statystycznych kolektur.
Mulag..jak będę miał 7 Milionów to taka..mafia..będzie mi buty polerować..
Milionerzy to srednia klasa to bylo na poczatku lat 90 teraz sa miljarderzy
jarek21
Mulag..piszę skromnie..bo woda sodowa..jeszcze mi nie uderzyła do głowy..bo to tylko..pieniądze..miałem pewne..sumy..większe lub mniejsze w swoim życiu..
Prezesi w moim miescie na miech maja po 109tys na reke tak sie zmienilo ze milionerzy to juz nic ciekawego ale dla nas bylo by to cos
Mulag..to dzisiaj w eu..Wygram 266..tymi numerami..co Ci pokazywałem
Mulag. ...idę w ślady rudego..jak on był taki Zadooowoolooony Zadooowoolooony..i się zwolnił..to ja nie będę gorszy
Masz kucharke..w domu..to niech gotuje..nie daj się rolować..oplaty auto..ciepła woda w kranie..a Ty robisz na kołchozie.. a ktoś cię wykorzystuje..
Gdzie te moje Liczby z profilu grane w realu..coś Strajkują jak na BT3 8,10,16,22,26,28,36,43,46,60
Najgorsze ze nie ma jak sie odwolac od ts do drugiej instacji na zle warunki liczbowe
Mulag znasz takie powiedzenie..jak masz miekkie serce to trzeba mieć twardą........weź teraz odwróć sytuacje..i wyobraź sobie..że to Ty mieszkasz u niej..a nie ona u Ciebie..i myślę że ona by Cię tak..nie finansowała..tylko było by tak.. do kołchozu...ale mnie to...obchodzi..nie moja sprawa..Lotto mi to z Plusem
Zaoszczędzić..Miliony..na koncie..w portfelu..kilkanaście tysięcy..i zaoszczędzić...
A jest powiedzienie jak wejdziesz w ich gniazdo to bedziesz krakał jak one
Dębica..to się pisze z dużej litery nazwy miast..wsi..itd itp..
Forsami jurek wygrał przed chwilka 50 tys w rmf z DEBICA gratuluje jurek
Mulag..Jurek ogórek kiełbasa i sznurek. Kiełbasa uciekła Jurek do piekła... pamiętam jak mnie starszy sąsiad za to gonił. Ale sie schowalem u Babci..w domu..poszarpał. za klamke..i poszedł
Lotto de 107 milionów.
mam taki zestaw liczb E.j
Że od 01.2013 do dziś nic z niego
nie było
Że od 01.2013 do dziś nic z niego
nie było